tercho Odesláno 3. prosinec 2011 Odesláno 3. prosinec 2011 Zdravim,nevie mi niekto poradiť ohladom limitera na mojom 307cc.Tempomat ide normalne a po prepnuti na limiter hlasi chybu a rozsvieti sa trojuholnik na palubovke.Nie je dorabany. Original z vyroby.Dakujem za každu radu. Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 3. prosinec 2011 Odesláno 3. prosinec 2011 Bol si na diagnostike? Bez nej je to lotéria Citovat
tercho Odesláno 3. prosinec 2011 Autor Odesláno 3. prosinec 2011 Dia hlasi el. skrat limetra ... Citovat
Judes Odesláno 3. prosinec 2011 Odesláno 3. prosinec 2011 Mal som to isté, vadný vypínač na plynovom pedále. Viac sa o tom dočítaš tu. Citovat
tercho Odesláno 3. prosinec 2011 Autor Odesláno 3. prosinec 2011 Dakujem za radu,hned zajtra to skusim,potom sa ozvem ako to dopadlo. Vlado Citovat
tercho Odesláno 8. prosinec 2011 Autor Odesláno 8. prosinec 2011 Tak dnes sme sa dali do toho. Odpojili sme pedal a odpor spinača bol 820 ohmov a postlačeni spinača neukazoval ť žiadnu hodnotu. Vložili sme odpor 6K8 a limer naskočil.Po stlačeni spinača sa prepol do nudzoveho stavu ale po opatovnom zapnuti motora opat ide. Takže vdaka za typ ako to opraviť. Vlado Citovat
Judes Odesláno 8. prosinec 2011 Odesláno 8. prosinec 2011 Nemáš začo. Ja nepoužívam na vypínanie obmedzovača vypínač na pedáli ale na páčke pod volantom. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.