Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Mám novú 308 sw a zatiaľ spokojnosť (pravda zatiaľ je fungl nová a veľa som na nej nenajazdil). Zatiaľ som nič zlého neobjavil, len jediný problém. Pri diaľničných rýchlostiach (asi 120-150 km) sa ozýva piskot ako keby to niekde ťahalo cez gumové tesnenie. \"Nahmatať\" miesto sa mi ale nepodarilo, dnu nefúka, len to tak vyzerá. Je to do určite závislé od smeru vetra, ak sa prejdem tou istou trasou a otočím, opačným smerom to takmer nepočuť. Občas je to ale značne otravné, dokonca to počuť aj pri nahlas pustenom rádiu. Už som viezol aj mechanika Peugeotu ale na potvoru vtedy sa to ozývalo len hodne decentne takže som ho nepresvedčil, povedal že mám prísť až sa to zhorší. Ja by som s tým aj vydržal, žene to ale dosť prekáža.

Máte niekto podobné skúsenosti? Čo mám s tým robiť? Problém je že naozaj otravné to je len v určitých chvíľach a nemôžem niekoho z Peugeotu previezť 200 km po diaľnici aby sme trafili moment kedy je to naozaj blbé. Trochu to popiskovať ale pri rýchlosti nad 130 bude. Počujete to aj na vašich vozoch? Na ženu to pôsobí ako čínske vodné mučenie...

Guest mischko11
Odesláno

hm no moze to byt tesnenie dokonca aj aj spatne zrkadlo (bol pripad kde plastova cast bola mierne vycvaknuta a robilo to zvuk zavisly od prudenia vzduchu),alebo ako je pisane vyssie

Odesláno

Lyžiny mám, ale to má každá 308 sw. nosič nie. Mohlo by to byť aj špatné zrkadlo :D ale na pohľad nevidím nijakú medzeru, nič nezvyčajné. Proste je to hvízdanie ako keď sa celkom nedovrie okno, nikde to ale nefúka.. Asi začnem škáry kolo dverí a okien prelepovať lepiacou páskou, uvidíme či nenájdem bolestivé miesto.

Guest mischko11
Odesláno

no hej na lyzinach su plasty na zaciatku a suu len nacvaknute ...... a aj cast zrkalda moze byt bud ta cast kde je smerovka alebo kryt zrkadlaa ....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...