Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: BiFF

Petra: Dik za info :)

Nejni zač, proto jsem se taky zaregistrovala na P-C, aby mezi Vámi nevázla komunikace a já Bohoušovi vždycky všechno naprášim;). I když co se týká Téčka, nesmím ani naznačovat:ticho

Odesláno
Původně zaslal: voštík

já taky :) chtěl bych křídlo do barvy - M4ML modrá arabáčská :) V bílý to vypadá tak nějak tuzersky

Dohodneme se v sobotu, až budeme vyndavat to servo klapky;)

Odesláno

Dundee: stetku nech ve skrini :)

White: no rozdíl je v tom, že když přejedeš mrtvýho policajta, tak to neskáče jak koza :) což předtím skákalo. Asio tak stejně jajko citroen s prazdnejma koulema. Taky to je jak koza. Doporučuju všem. A vůbec: kdy jste naposled měnili LHM? :)

Odesláno
Původně zaslal: Whitetiger

no správna hovorkyna - nepovie nic. :D

To víš já musím poslouchat......jinak by byl :bacha

Nejsem ten pejsek, ale uznávám, že je z 99% tam kde jsem já, takovej můj živej maskot, tak proto je na avataru.

Jinak už nebudu rušit a povídejte si zase o vaší společné lásce.

Odesláno

Bohouš je teď na cestě někam do Indie, snad dojede :) a nesežerou ho.

White: předek nevím, zatím tam jsou originální, původní tlemiče... a už to není věru uplně košer po těch letech a kilometrech. 139 740 teď

Odesláno
Původně zaslal: Whitetiger

Petra - ale no to bolo len tak - nerusis- si tu take nase spríjemnenie. ;)

Já to nemyslela špatně, jen Vám nechci rušit téma o Téčku, když to co píšu je spíš do Pokecu a o TÉČKU de facto nic psát ani nemůžu :D

Odesláno

předek nevím, zatím tam jsou originální, původní tlemiče... a už to není věru uplně košer po těch letech a kilometrech. 139 740 teď

Já mám originály taky:D Repasí prošly před 90 tis. km;):D Jo a mám pistoli s kompresorem, ne štětku;)

Odesláno

Ještě nevím co tam výhledově dám, priorita č.1 je výfuk.. a to taky nevím co s ním udělám...

Vyšlo mě to na 2.750 kč - výměna koule, výplach a nová LHM... Jen prace stala 900,- Dělali mi to tady v Práglu v takový pologarážový firmě specializované na Citróny. Taková kořeni to byli, ale potrápili se s tím celkem dost.

Odesláno

Vyšlo mě to na 2.750 kč - výměna koule, výplach a nová LHM... Jen prace stala 900,- Dělali mi to tady v Práglu v takový pologarážový firmě specializované na Citróny. Taková kořeni to byli, ale potrápili se s tím celkem dost.

Nebylo to náhodou v Modřanech? Znám tam jednoho týpka, kterej dělá Citróny celej život a neni ani drahej;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...