Petra XSI Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 Původně zaslal: BiFF Petra: Dik za info Nejni zač, proto jsem se taky zaregistrovala na P-C, aby mezi Vámi nevázla komunikace a já Bohoušovi vždycky všechno naprášim;). I když co se týká Téčka, nesmím ani naznačovat:ticho Citovat
Whitetiger Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 petra je bohousova hovorkyna? to je ten psik? vost- a v com je taký rozdiel po výmene? [upravil dne 14/1/09 Whitetiger] Citovat
Petra XSI Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 Původně zaslal: BiFF Petra: nenapinej Já fakt nesmím ani naznačovat. Prosím Tě o trpělivost a té musejí mít Téčkaři víc než dost Citovat
Whitetiger Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 no správna hovorkyna - nepovie nic. Citovat
Dundee Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 Původně zaslal: voštík já taky chtěl bych křídlo do barvy - M4ML modrá arabáčská V bílý to vypadá tak nějak tuzersky Dohodneme se v sobotu, až budeme vyndavat to servo klapky;) Citovat
voštík Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 Dundee: stetku nech ve skrini White: no rozdíl je v tom, že když přejedeš mrtvýho policajta, tak to neskáče jak koza což předtím skákalo. Asio tak stejně jajko citroen s prazdnejma koulema. Taky to je jak koza. Doporučuju všem. A vůbec: kdy jste naposled měnili LHM? Citovat
Whitetiger Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 aha- no mne to nerobi - ja som ju menil asi pred rokom a pol ked som menil cerpadlo. ale gulu este nie. vost a do predu chces co davat- teda co riesit? Citovat
Petra XSI Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 Původně zaslal: Whitetiger no správna hovorkyna - nepovie nic. To víš já musím poslouchat......jinak by byl Nejsem ten pejsek, ale uznávám, že je z 99% tam kde jsem já, takovej můj živej maskot, tak proto je na avataru. Jinak už nebudu rušit a povídejte si zase o vaší společné lásce. Citovat
Whitetiger Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 Petra - ale no to bolo len tak - nerusis- si tu take nase spríjemnenie. Citovat
voštík Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 Bohouš je teď na cestě někam do Indie, snad dojede a nesežerou ho. White: předek nevím, zatím tam jsou originální, původní tlemiče... a už to není věru uplně košer po těch letech a kilometrech. 139 740 teď Citovat
BiFF Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 Vostik:Kde sis to nechaval menit LHM v Peugeotu primo nebo nekde jinde ? A na kolik te to tak vyslo ? Citovat
Petra XSI Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 Původně zaslal: Whitetiger Petra - ale no to bolo len tak - nerusis- si tu take nase spríjemnenie. Já to nemyslela špatně, jen Vám nechci rušit téma o Téčku, když to co píšu je spíš do Pokecu a o TÉČKU de facto nic psát ani nemůžu Citovat
Dundee Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 Původně zaslal: voštík předek nevím, zatím tam jsou originální, původní tlemiče... a už to není věru uplně košer po těch letech a kilometrech. 139 740 teď Já mám originály taky:D Repasí prošly před 90 tis. km;) Jo a mám pistoli s kompresorem, ne štětku;) Citovat
Whitetiger Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 vost- no ved aj ja mam este origo a to je uz 192 000km- no neviem sa rozhodnut pre aku znacku- rozmyslal som nad Kayabami Koni alebo Spax Citovat
voštík Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 Ještě nevím co tam výhledově dám, priorita č.1 je výfuk.. a to taky nevím co s ním udělám... Vyšlo mě to na 2.750 kč - výměna koule, výplach a nová LHM... Jen prace stala 900,- Dělali mi to tady v Práglu v takový pologarážový firmě specializované na Citróny. Taková kořeni to byli, ale potrápili se s tím celkem dost. Citovat
Dundee Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 Původně zaslal: voštík Vyšlo mě to na 2.750 kč - výměna koule, výplach a nová LHM... Jen prace stala 900,- Dělali mi to tady v Práglu v takový pologarážový firmě specializované na Citróny. Taková kořeni to byli, ale potrápili se s tím celkem dost. Nebylo to náhodou v Modřanech? Znám tam jednoho týpka, kterej dělá Citróny celej život a neni ani drahej;) Citovat
voštík Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 nene, je to v Hrnčířích na statku. Groulik nebo tak nejak, ten z modran nebo nekde tam na pomezi branika mi nebral telefon :-) Citovat
Bohouš Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 Voštík - já měnil kouli a LHM hnedka po koupi, kdyř se teda ptáš :mrk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.