Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Whitetiger

tu som nieco nasiel. co je to za farbu?

Červená Lucifer?:myslim

EDIT: Tak nee, tohle vypadá na nějakou pastel...

Lucifer je naše 406ka...

[upravil dne 8/1/2009 Dundee]

post-0-1410960404738_thumb.jpg

Odesláno

Libor a White jak mate snizenou zadni napravu drise se vam vzadu ten plovak porad uprostred ? me te je pod tema ryskama kde by mel byt a sviti mi naprava pak zhasne tak jestli tam nahodou nemam malo kapaliny tak se vas ptam ? ;)

Odesláno

merit se to ma kdyz mas zvedlou napravu... Pak ma byt ten klobouk mezi ryskama.

Zrovna v pondeli mam objednanou vymenu koule a LHM. Snad nebudu muset delat vyplach, jinak me picne. Ale vzhledem ke stari neznamemmu..... :myslim

[upravil dne 10/1/2009 voštík]

Odesláno

Jo a jak ji zvedam tu napravu ona se zastavi na svem maximu ?? Nikdy jsem to nedelal uplne tak nevim jestli se to zvedani samo vypne jak to bude na max vysce nebo ne at to teda muzu zmerit ale kazdopadne jak mi auto stoji tak to mam pod spodni cervenou ryskou

Odesláno
Původně zaslal: voštík

jak bylo psano drive:

jedna na jezdeni

jedna na ND

jedna na tuneni

a jedna na prodej :-)

Takze 4 :roker:aut:mrk

Tak o bohužel ne. ted už mám jen jednu ,totálně rozloženou a z té udělám krásnou , silnou a rychlou

ta červená je kopie téčka , má všechno , i interier , ale původně to byla 1.4 a ted je to 1.8

Odesláno

biff: zasteavi se sama... pokud nmas za normalna pod ryskou, tak ji utikej dolejt... a uplne nejlip to udelas tak, ze ji tu prdel zvednes a pak teprve dolivas. Pak je to sichr good

Odesláno

Ok takze kdyz ji mam na normalniho stavu pod ryskou tak ji zvednu a doliju olej poznam nejak kolik nebo je tam nejaka rasky max nebo nejak od oka a pak pockat az si to sedne a podivat se kde mam plovak ??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...