Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Bohouš:plechy se dají spravit vždycky:superno byla tam obtištěná lampa před kloboukem..nanaděláš nic...ale kupovet nepojízdný téčko je jako zajíz v pytli:D jen tam nahážu plechy nárazník apod a vezu si to k sobě do práce na celolak mám přez svátky co dělat Ale je to mazel :roker

post-0-14109603598731_thumb.jpg

Odesláno

neboj se nic , všechny ostatní téčka jsou podle tohoto ojety rozhrkany mrchy , jen to opřel o sloupek ale jinak se dívej na detaily a důležité vjeci , pavel na tom autě vyšíval a rval do něho peníza horem dolem , kdyby někdo rozdělal motor tak by se divil co tam je , nemluvim o diferaku - ten koš a satelity a čepy na kterých drží jsou dělany na zakázku , orginal je to stočenej plech ,tady jsou cementovany čepy , turbo je vat 28 , olejový chladič , převodovka řadí jak v žádném jiném téčku , brzdy velké ,co nevadnou při druhym zabrždění , v ř.j je slot na přehazování čipu , ventil je bosch a každej čep a silenblok jsou novy. pak to zkus postavit vedle seriového tečka na sprint a bude to vypadat jako s mym . je tam jinak řešený koloběh vody,dochlazování turba a systém výměníku , jsou tam dělany svody na turbo - od všech válců k turbu je stejná délka , což není nejlepší pro špičku výkonu v kw , ale auto má aspon o 40 nm lepší krouták o 1000 ot. níž , takže zátah je nesrovnatelný a auto narozdíl od ostatních ma výkon až do omezovače

Odesláno
Původně zaslal: Libor T16

neboj se nic , všechny ostatní téčka jsou podle tohoto ojety rozhrkany mrchy , jen to opřel o sloupek ale jinak se dívej na detaily a důležité vjeci , pavel na tom autě vyšíval a rval do něho peníza horem dolem , kdyby někdo rozdělal motor tak by se divil co tam je , nemluvim o diferaku - ten koš a satelity a čepy na kterých drží jsou dělany na zakázku , orginal je to stočenej plech ,tady jsou cementovany čepy , turbo je vat 28 , olejový chladič , převodovka řadí jak v žádném jiném téčku , brzdy velké ,co nevadnou při druhym zabrždění , v ř.j je slot na přehazování čipu , ventil je bosch a každej čep a silenblok jsou novy. pak to zkus postavit vedle seriového tečka na sprint a bude to vypadat jako s mym . je tam jinak řešený koloběh vody,dochlazování turba a systém výměníku , jsou tam dělany svody na turbo - od všech válců k turbu je stejná délka , což není nejlepší pro špičku výkonu v kw , ale auto má aspon o 40 nm lepší krouták o 1000 ot. níž , takže zátah je nesrovnatelný a auto narozdíl od ostatních ma výkon až do omezovače

:o...zavidim,tise zavidim...

Odesláno

koldas --- je na nich napsáno HOPA , tzn. hop na krávu a je tele, jeden bych potřeboval pro BIFFa , bude dělat slot a jeden by se hodil whitetigerovi ,tak jestli tě to finančně nezrujnuje tak jim je rozešli , protože když je vyletují a dají tam sloty tak ten vytažený má nožky na hovno od cínu a poškozeny.

post-0-14109603599594_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: s1600

Původně zaslal: Libor T16

neboj se nic , všechny ostatní téčka jsou podle tohoto ojety rozhrkany mrchy , jen to opřel o sloupek ale jinak se dívej na detaily a důležité věci , pavel na tom autě vyšíval a rval do něho peníza horem dolem , kdyby někdo rozdělal motor tak by se divil co tam je , nemluvim o diferaku - ten koš a satelity a čepy na kterých drží jsou dělany na zakázku , orginal je to stočenej plech ,tady jsou cementovany čepy , turbo je vat 28 , olejový chladič , převodovka řadí jak v žádném jiném téčku , brzdy velké ,co nevadnou při druhym zabrždění , v ř.j je slot na přehazování čipu , ventil je bosch a každej čep a silenblok jsou novy. pak to zkus postavit vedle seriového tečka na sprint a bude to vypadat jako s mym . je tam jinak řešený koloběh vody,dochlazování turba a systém výměníku , jsou tam dělany svody na turbo - od všech válců k turbu je stejná délka , což není nejlepší pro špičku výkonu v kw , ale auto má aspon o 40 nm lepší krouták o 1000 ot. níž , takže zátah je nesrovnatelný a auto narozdíl od ostatních ma výkon až do omezovače

:o...zavidim,tise zavidim...

Odesláno

no doufám,že to bude v cajku,já na nějaký plechy kašlu už jsem dal do kupy horší auta...s tím počítám,že tohle auto bude stát balík to udržet v cajku,ale s tím jsem do toho šel.a díky tobě ji vlastně mám.před 4 rokama jsem tě viděl poprvé ve vyškově a to jsem vyděl prvního peugeota s turbem,což jsem do té doby ani nevěděl,že se dělala nějaká seriovka...jak dořeším přepis tak na ty šváby mrknu a klidně pošlu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...