Whitetiger Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 libore to znie velmi zaujímavo- aka by bola cena upraveného švába? vedel by si mi ho zabezpečit? Citovat
Libor T16 Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 Pánové ,nechcete se občas hodit taky nejaký obrázek ??? mám rád malovany stránky , když dostanete knížku , taky se prvni podíváte na obrázky !!!!! Citovat
Libor T16 Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 whitetiger -- 4 tisíce českých zlámaných grešlí za oba šváby, do týdne bych je měl Citovat
Whitetiger Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 super- coskoro sa ti ozvem- idem teraz na týžden prec tak zatial skusim zohnat niekoho kto by sa podujal do ich výmeny. a tu mas obrazok ked ich mas tak rad. viem ze mas iny vkus ale zatial vyreza takto. [upravil dne 7/12/08 Whitetiger] Citovat
Libor T16 Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 whitetiger -- zahod ty prahy !!!! dej tam původní !!!! výška zadní nápravy se dá regulovat ! vezmeš tak desítku klíč, lehneš pod auto a u diferáku na pravé straně je taková krabička a táhlo - regulátor výšky - budeš na to chvilku čumět pak to pochopíš ,povolíš tu desítku a tím regulátorem zatočíš . a auto bude při zemi Citovat
čakom Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 Původně zaslal: Libor T16 čakome přijed´, tě svezu na březsku přes vrchovou trat´, to se ti bude líbit . tak to ja se ozvu:D viděl jsem tě v Brně a ve Vyškově a jede to moooc dobře;) [upravil dne 7.12.2008 čakom] Citovat
Whitetiger Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 prahy mam doma - len jeden je prasknuty tak ho musi urobit a nastriekat a na jar idu spat na auto. to so zadnou napravou viem , len akosi nie je cas si tam lahnut. Citovat
Libor T16 Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 whitetiger - to chápu , času je málo a zem studená , chtělo by to najít vola , co si tam lehne místo tebe. ti se hledají těžko , lidi jsou strašně líná verbež , to vidím na sobě, já než se k něčemu donutím , to je strašny , pak něco málo udělám a pak se kochám - čumím na to ,jak jsem to pěkně udělal a čas letí . pět minut práce a hodinu na to čumím. Citovat
Whitetiger Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 asi tak - ale práve si ma naštartoval- hned ked sa vratim z V.Tatier to urobim. vtedy by mi uz malo prist palivové cerpadlo tak ho hned vymením. lahat velmi nemusim- len prist nad montazny kanal. [upravil dne 7/12/08 Whitetiger] Citovat
BiFF Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 Libor: no mohl bych se stavit zitra mi dorazi ten ventil tak to dam do poradku a astaci se jen domluvit kdy Citovat
BiFF Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 Tady je moje stara 1.8 ted ji ma brachova zena Za ni stoji tecko Citovat
KoldasT16 Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 whitetiger:tak to je to samá co už po čtvrté zkouším...dal jsem tak jako ty hydraulickou kapalinu na jeden konec jsem uřízl hrdlo z petláhve a zalil jsem to a píst co je u spojky jsem zmáčkl a on vyjede po čase zase ven,jenže nevím v jaké poloze to mám pak spojit do sebe,tím mám namysli jestli pístek u spojky,ten co je u táhla na převodovce má být při spojování zamáčklej ale asi jo nebo naopak.A u pedálu to samý!!!mám strah že jak tam dám lanovod tak si k tomu budu muset koupit permanentku do posilovny:D..díky za radu prosím!!!jinak servo už mám vyřešený,dnes jsem to nalisoval a Citovat
KoldasT16 Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Libore já jsem našel zapadený pod sedeškou asi 8 čipů v krabičce,je tam cosy napsaný na každým a já tam mám ted co nevíš??? Citovat
BiFF Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 koldas: Jinak te zdravim Co ten predek uz to mas good? Citovat
Libor T16 Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 koldas - - to jsou original čipy co jsem hledal je tam origoš software , ty maš v autě taky origoš , ale myslím že už tam máš patici a můžeš je přehazovat. L. Citovat
BiFF Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Libor: Koldas je ten tipek u ktereho jsme byly se juknout na tu vat28 ? Citovat
BiFF Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Poslal jsem ti soukromou zpravu tak se jukni a tady prikladam obrazek Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.