Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

super- coskoro sa ti ozvem- idem teraz na týžden prec tak zatial skusim zohnat niekoho kto by sa podujal do ich výmeny.

a tu mas obrazok ked ich mas tak rad.:D viem ze mas iny vkus ale zatial vyreza takto.

[upravil dne 7/12/08 Whitetiger]

post-0-14109603586276_thumb.jpg

Odesláno

whitetiger -- zahod ty prahy !!!! dej tam původní !!!!

výška zadní nápravy se dá regulovat ! vezmeš tak desítku klíč, lehneš pod auto a u diferáku na pravé straně je taková krabička a táhlo - regulátor výšky - budeš na to chvilku čumět pak to pochopíš ,povolíš tu desítku a tím regulátorem zatočíš . a auto bude při zemi

Odesláno
Původně zaslal: Libor T16

čakome přijed´, tě svezu na březsku přes vrchovou trat´, to se ti bude líbit .

tak to ja se ozvu:D

viděl jsem tě v Brně a ve Vyškově a jede to moooc dobře;)

[upravil dne 7.12.2008 čakom]

Odesláno

whitetiger - to chápu , času je málo a zem studená , chtělo by to najít vola , co si tam lehne místo tebe.

ti se hledají těžko , lidi jsou strašně líná verbež , to vidím na sobě, já než se k něčemu donutím , to je strašny , pak něco málo udělám a pak se kochám - čumím na to ,jak jsem to pěkně udělal a čas letí . pět minut práce a hodinu na to čumím.

post-0-14109603586453_thumb.jpg

Odesláno

asi tak :D- ale práve si ma naštartoval- hned ked sa vratim z V.Tatier to urobim. vtedy by mi uz malo prist palivové cerpadlo tak ho hned vymením. :D lahat velmi nemusim- len prist nad montazny kanal.

[upravil dne 7/12/08 Whitetiger]

Odesláno

whitetiger:tak to je to samá co už po čtvrté zkouším...dal jsem tak jako ty hydraulickou kapalinu na jeden konec jsem uřízl hrdlo z petláhve a zalil jsem to a píst co je u spojky jsem zmáčkl a on vyjede po čase zase ven,jenže nevím v jaké poloze to mám pak spojit do sebe,tím mám namysli jestli pístek u spojky,ten co je u táhla na převodovce má být při spojování zamáčklej ale asi jo nebo naopak.A u pedálu to samý!!!mám strah že jak tam dám lanovod tak si k tomu budu muset koupit permanentku do posilovny:D..díky za radu prosím!!!jinak servo už mám vyřešený,dnes jsem to nalisoval a :super

post-0-14109603589718_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...