Whitetiger Odesláno 28. říjen 2008 Odesláno 28. říjen 2008 no je dvoj pinový- musim poriadne popozerat ked budem menit sondu lambdovú. Citovat
Whitetiger Odesláno 31. říjen 2008 Odesláno 31. říjen 2008 tak som konecne vymenil lambdu. a kedze je vymenený olej uz mi konecne na prístrojovke nesvieti nic cervené ani oranzove. a drak ide ako má. este spojazdnit ten budík teploty oleja a tak sa pustim do nového intercoolera do predného narazníka. Citovat
BiFF Odesláno 31. říjen 2008 Odesláno 31. říjen 2008 Cakom: rekl bych ze zname je od Libora teda mel by ji jeste mit mel jich vice Citovat
voštík Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 jeste dodatek k tomu teplotnimu cidlu: cidlo je umisteny zepredu na vane a vede k nemu 1 kablik. Jen uz si nepametam, akm je dotahnuty... Citovat
Whitetiger Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 vost- to viem- len neviem zistit či je chyba v cidle alebo niekde inde. Citovat
Whitetiger Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 no jasne ze zije- teda aspon ja ano. mas niečo nové? Citovat
BiFF Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 Cau ja zatim ne ,ted mam na aute vse co jsem potreboval a max se bude ted resit uprava motoru, ale to musim jeste nejaky ten cas pockat nez soudruzi odlani program do Ecu. Jinak jsem ho dneska odvezl do servisu na vymenu kola gum na zimni , letos se snim asi projedu do hor Citovat
Whitetiger Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 diagnostika je uz ok? nesvieti? ja som vymenil sondu a je to Ok aj spotreba hned spadla o cca 1,5 litra dole. Kam budes davat upravovat ECU? Citovat
BiFF Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 Jo jo to je uz v pohode po lambde se to hned spravilo nic mi nesviti jenom tedkom mi trochu blbne ventil volnobehu ale to se vymeni a melol by to byt bez problemu , Ecu nikde nedavam jenom cekam nez kluci z t16 fora odladi Ecu na jinaci typ turbiny ( maji tam udelany komplet kit na tecko, ale jeste neni dokonceny prave ) Citovat
Whitetiger Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 na VAT28? planujes tiez vymenit za VAT28? nevies nahodou do ktorého chladiča ide voda ktorá chladí intercooler? motorového alebo je rozdelený chladic klímy? rozmýšlam totiž že vymením seriový vodou chladený za klasický vzduch-vzduch za predný nárazník. Citovat
voštík Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 samozřejmě že do motorovýho To dá rozum ne? Citovat
Whitetiger Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 mas pravdu , len som myslel ci to neurobili na chladic klímy pre lepsie chladenie vody do IC. Citovat
voštík Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 no to je trosku divna teorie :-) on tech \"chladic\" je vlastne topeni, takze tomu by moc nepomohli :-) Citovat
Whitetiger Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 no tak som sa sekol- sa stáva aj v lepsej rodine-:aut Citovat
Whitetiger Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 az take smiesne to zase nebolo- radsej by si mohol popísat svoje upravy na T16 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.