Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

tak som konecne vymenil lambdu. :D a kedze je vymenený olej uz mi konecne na prístrojovke nesvieti nic cervené ani oranzove. :D a drak ide ako má. este spojazdnit ten budík teploty oleja a tak sa pustim do nového intercoolera do predného narazníka.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Cau ja zatim ne ,ted mam na aute vse co jsem potreboval a max se bude ted resit uprava motoru, ale to musim jeste nejaky ten cas pockat nez soudruzi odlani program do Ecu.

Jinak jsem ho dneska odvezl do servisu na vymenu kola gum na zimni , letos se snim asi projedu do hor :D

Odesláno

Jo jo to je uz v pohode po lambde se to hned spravilo nic mi nesviti jenom tedkom mi trochu blbne ventil volnobehu ale to se vymeni a melol by to byt bez problemu , Ecu nikde nedavam jenom cekam nez kluci z t16 fora odladi Ecu na jinaci typ turbiny ( maji tam udelany komplet kit na tecko, ale jeste neni dokonceny prave )

Odesláno

na VAT28? planujes tiez vymenit za VAT28? nevies nahodou do ktorého chladiča ide voda ktorá chladí intercooler? motorového alebo je rozdelený chladic klímy? rozmýšlam totiž že vymením seriový vodou chladený za klasický vzduch-vzduch za predný nárazník.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...