Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

hej to je hadice se zkratkou :D

Jinak to slouzi k odvetrani klikove skrine a vubec spodku motoru. Ty smrady a tlaky z toho jdou zpatky pred turbo. Ta zkratka slouzi k tomu, aby v pripade ucpani toho bazmeku (tusim ze to je neco jako odlucovac oleje) se nestalo, ze si motor vrchem cucne necoeho ceho nema. Protoze jak znamo, tak turbomotory sajou kde muzou... Respektive teda turbo si saje, kde muze. No a kdyz mas treba zasvinenej vzduchovej filtr, tak by se snazilo sat i zespodu skrine. A to uz by mohlo znamenat, ze si cucne i oleje (v extremnim pripade)

Jestli kecam nesmysly, tak sorry. Ale taky jsem se na to ptal kluku na forum.405t16.com

Odesláno

viděl jsem to řešené tak, ze to bylo uplne vyhozeny a akorat na tom natrubku z vicka byl filtr ve stylu jaky maji kompresory... Jenom byl dost malej. Zkus pohledat nejaky fotky na foru 405T16, jsou tam

Odesláno
Původně zaslal: Whitetiger

videli ste ten inzerat na predaj T16 co predáva libor v clubovom bazari? krasna je- a tých 280kw- to ako dosiahol- to by som rad vedel.

Tak to by mě taky zajímalo. :o

Odesláno

hmmmm, to by me taky zajimalo, hlavne si mslim, z etak uz bude dost na hrane vydrz prevodovyho ustroji - predevsim ty spojovacky mezi prevodovkou a rozvodovkou.. Ty jsou dost slaby misto pri techto vykonech

Odesláno

White: Co ja vim tak ma odpojene ovladani turba takze mu to fouka max co to da + urcite tam bude mit jeste nejaky vychytavky , ale to jsem tak nejak neptal

Lambda sondu jsem mel delat v patek , ale nejak nevyslo nezbyl cas tak to nekdy pres tyden udelam

Odesláno

Jinak jak prodam Micko pristi rok tak planuju takovy malinky projekt co bych chtel delat pristi zimu a to 205 V6 ale je to zatim ve vyvoji tak psssst :D

Odesláno

Hele a nepřekoukl se zadavatel inzerátu ???? Podle mě je reálných 280 koní ale né kw.....tenhle výkon by rozvodovka nepřenesla ani pár rozjezdů.

A mám dojem, že tohle téčko je už prodané :roker:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...