BiFF Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 White:Prave ze ja nevim jak se ta chyba vyblikava , Bohous mi slibil ze mi to ukaze na srazu , ale ja bych to do te doby chtel mit v poradku at se mi tam nahodou neco neposere ! Podrzis Vypinac ??? Vostik neco psal se zasuvkou na diagnostiku to je ta zelena tak ted nevim Citovat
Whitetiger Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 no tak to si zoberies 2 ks 3 metrových kablikov- na jednej strane ich spojíš spínačom-pod kapotou pri abs je čierna krabička kde su rele a 3 konektory- vytiahnes si ten zelený a ked sa na neho pozeras z predu tak do jeho praveho kontaktu pripoj jeden kablik- ten druhy niekde ukostri- potom si sadni za volant a zapni kluč do druhej polohy-stlač tlačidlo na cca 3 sek. potom by ti mala na pristrojovke začat kontrolky riadiacej jednotky- to \"K\" vyblikat začiatok testu a to tak že ti blikne 1x malá prestavka a 2x takze 12čo je začiatok testu. potom znova stlač spinač na cca 3 sek a byklika ti zavadu, a tak znova až kym ti neblikne kod 11 čo je koniec testu. vymazanie chyb urobíš tak , že spinač podržis 10 sek. ¨ uf ale som sa upísal. Citovat
BoneDaddy Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 Původně zaslal: BiFF Bone: blazen , ale zavidis Ale jenom malinko. Vlastně Vám spíš závidím tu trpělivost. Neměl bych na to nervy. Citovat
voštík Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 Původně zaslal: Jindra Nazdar lidi, musím se pochlubit, za 2 týdny pravděpodobně rozířím už po 2 řadu T16. Jednu jsem prodal, ale nějak se mi po tom autě stýská, tak jestli to vyjde tak 22.8 si dovezu domů podtruhé T16.Tak držte palce, at to není hydra:bacha No Jindřichuuuuuu, tak šup šup, ať už je tady a držím palce s kvalitou : BiFF: drat stačí jen jeden - na pin1 zeleneho konektoru 1. zapnout klicek 2. ukostrit drat na 3 sec 3. zacne blikat K, prvne 1x a pak 2x = zacatek testu pak stridave ukostrujes a ono to blika v sekvencich (1sekvence = desitky, 2.a = jednotky) z toho pak poskladas cislo chyby - vzdy je to jen 2 ciselne takze jen 2 sekvence. Vzdycky se ukostruje max na 3 sec (pri zapnutym klicku), az dojde diag.rezim na konec vyblika ti to 11, pak muzes ukostrit na vice nez 10 sec. tim se chyby vymazou. A jednotka se dostane do zakladniho nastaveni. (asi to bude ten init jak jsi chtel) V priloze je ENG pdf, kde je to popsany, sice na XU9J2 ale na tecku je to nachlup stejny. Cisla chyb jsou jen orientacni, ale na netu najdes kompletni vypis. Jo a tecko ma jeste jednu specialitu v podobe testu funkcnich komponent - napr . pumpa, rele atd. To se dela uplne stejne, jen je treba mit zapnute zapalovani (anebo naopak vypnute (klicek otocit jen o jednu polohu, uz si to nepamatuju) Tak smele do toho a 3/4 je hotovo xu9j2_ecu.pdf Citovat
BiFF Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 Dikes moc , v pondeli se na to juknu , ale vcera jsem jezdil a zas to nesvitilo a pak se rosvitilo no nejspis to bude ta lambda , ted uvazuji co tam mam dat jestli Origo Bosch anebo tam mam dat NGK OZA527 E3 to doporucujou chlapi z t16 fora, ted ji jenom sehnat Citovat
voštík Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 sel bych do NGK, ale si nejsem istej jestli to neni ta wideband a jestli ji potrebujem :-) HEle, jestli to dela jen tak obcas, tak to lambdou \"asi\" nebude... ale uvidis, co rekne blinkatko Citovat
BiFF Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 Vostik: ale dela to az po vymontovani katu , driv to nedelallo vubec to je prave hodne divne doufam ze mi to pujde vyblikat , zkus se prosim podivat nekde na ten seznam chyb , neumim zrovna moc english tak nevim kde tam hledat Citovat
BiFF Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 Vostik: ?????jestli to neni ta wideband a jestli ji potrebujem??? Citovat
Whitetiger Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 wideband je co? ja to sonda? biff potom daj vediet co ti vyslo - mozno mi tým pomožes- mne to robi už dlhsie- teda stale od kedy T16 mam- moja uz kat nemala a ani nemá, Citovat
Bohouš Odesláno 11. srpen 2008 Odesláno 11. srpen 2008 BiFF - dej potom echo jestli ti vyblikávání fachá.....mě např. tato metoda nefunguje Jinak housing už je na cestě z Francie.....:mrk Citovat
BiFF Odesláno 11. srpen 2008 Odesláno 11. srpen 2008 No dneska jsem si hral od 21:00 s protahovanim +kabelu do kufru a zitra pokud nepujdu makat k brachovi tak zkusim vyblikat tu chybu, snad mi to pujde a nebudu mit problem jak bohous. Jinak turbina je uz doma Citovat
BiFF Odesláno 11. srpen 2008 Odesláno 11. srpen 2008 White: http://www.peugeot-club.com/forum/forumdisplay.php?fid=108 Citovat
Bohouš Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 BiFF - tak co vyblikání ??? Podařilo se ??? Voštík - kde jsi si prosím nechal repasovat VATíka a případně za jakou bankovku ??? Citovat
voštík Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 B. : ve Velké Bíteši - je to hned u dálnice ve směru na Prahu. Za 16.t a zustal na tom původní pouze ten šnek na sací straně - jinak vše komplet nový Citovat
Bohouš Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 Voštík - to jsi to měl tak KO ???? :roll Takže tahle firmička ??? http://www.turbocar.cz/ Taky jsem na ní už včera koukal a vypadá to solidně, že by tomu mohli rozumět :roker [upravil dne 14/8/2008 Bohouš] Citovat
voštík Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 to na netu vypada každá ,ale komunikovali na solidni technické urovni... KO jsem to mel celkem slusne: loziska, lopaty, takze asi pouzili rovnou novou repasovanou, vyvazenou sadu i s hrideli Citovat
BiFF Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Vostik: tak co jak to vypada uz nejak na dobre ceste ? Doufam ze se uz zadari to poskladat a prijet na sraz To vyblikavani nejak zatim nemam cas tak to necham na sraz a tam to vyzkousime Zatim zdar a at se dari Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.