Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

White:Prave ze ja nevim jak se ta chyba vyblikava , Bohous mi slibil ze mi to ukaze na srazu , ale ja bych to do te doby chtel mit v poradku at se mi tam nahodou neco neposere !

Podrzis Vypinac ???

Vostik neco psal se zasuvkou na diagnostiku to je ta zelena tak ted nevim :(

Odesláno

no tak to si zoberies 2 ks 3 metrových kablikov- na jednej strane ich spojíš spínačom-pod kapotou pri abs je čierna krabička kde su rele a 3 konektory- vytiahnes si ten zelený a ked sa na neho pozeras z predu tak do jeho praveho kontaktu pripoj jeden kablik- ten druhy niekde ukostri- potom si sadni za volant a zapni kluč do druhej polohy-stlač tlačidlo na cca 3 sek. potom by ti mala na pristrojovke začat kontrolky riadiacej jednotky- to \"K\" vyblikat začiatok testu a to tak že ti blikne 1x malá prestavka a 2x takze 12čo je začiatok testu. potom znova stlač spinač na cca 3 sek a byklika ti zavadu, a tak znova až kym ti neblikne kod 11 čo je koniec testu. vymazanie chyb urobíš tak , že spinač podržis 10 sek. ¨

uf ale som sa upísal.:aut

Odesláno
Původně zaslal: Jindra

Nazdar lidi, musím se pochlubit, za 2 týdny pravděpodobně rozířím už po 2 řadu T16.:papa

Jednu jsem prodal, ale nějak se mi po tom autě stýská, tak jestli to vyjde tak 22.8 si dovezu domů podtruhé T16.Tak držte palce, at to není hydra:bacha

No Jindřichuuuuuu, tak šup šup, ať už je tady a držím palce s kvalitou ::super:roker

BiFF: drat stačí jen jeden - na pin1 zeleneho konektoru

1. zapnout klicek

2. ukostrit drat na 3 sec

3. zacne blikat K, prvne 1x a pak 2x = zacatek testu

pak stridave ukostrujes a ono to blika v sekvencich (1sekvence = desitky, 2.a = jednotky) z toho pak poskladas cislo chyby - vzdy je to jen 2 ciselne takze jen 2 sekvence.

Vzdycky se ukostruje max na 3 sec (pri zapnutym klicku), az dojde diag.rezim na konec vyblika ti to 11, pak muzes ukostrit na vice nez 10 sec. tim se chyby vymazou. A jednotka se dostane do zakladniho nastaveni. (asi to bude ten init jak jsi chtel)

V priloze je ENG pdf, kde je to popsany, sice na XU9J2 ale na tecku je to nachlup stejny.

Cisla chyb jsou jen orientacni, ale na netu najdes kompletni vypis.

Jo a tecko ma jeste jednu specialitu v podobe testu funkcnich komponent - napr . pumpa, rele atd. To se dela uplne stejne, jen je treba mit zapnute zapalovani (anebo naopak vypnute (klicek otocit jen o jednu polohu, uz si to nepamatuju)

Tak smele do toho a 3/4 je hotovo

xu9j2_ecu.pdf

Odesláno

Dikes moc , v pondeli se na to juknu , ale vcera jsem jezdil a zas to nesvitilo a pak se rosvitilo no nejspis to bude ta lambda , ted uvazuji co tam mam dat jestli Origo Bosch anebo tam mam dat NGK OZA527 E3 to doporucujou chlapi z t16 fora, ted ji jenom sehnat :)

Odesláno

sel bych do NGK, ale si nejsem istej jestli to neni ta wideband a jestli ji potrebujem :-)

HEle, jestli to dela jen tak obcas, tak to lambdou \"asi\" nebude... ale uvidis, co rekne blinkatko :)

Odesláno

Vostik: ale dela to az po vymontovani katu , driv to nedelallo vubec to je prave hodne divne

doufam ze mi to pujde vyblikat , zkus se prosim podivat nekde na ten seznam chyb , neumim zrovna moc english :( tak nevim kde tam hledat

Odesláno

No dneska jsem si hral od 21:00 s protahovanim +kabelu do kufru a zitra pokud nepujdu makat k brachovi tak zkusim vyblikat tu chybu, snad mi to pujde a nebudu mit problem jak bohous.

Jinak turbina je uz doma :)

Odesláno

B. : ve Velké Bíteši - je to hned u dálnice ve směru na Prahu. Za 16.t a zustal na tom původní pouze ten šnek na sací straně - jinak vše komplet nový

Odesláno

to na netu vypada každá ,ale komunikovali na solidni technické urovni... KO jsem to mel celkem slusne: loziska, lopaty, takze asi pouzili rovnou novou repasovanou, vyvazenou sadu i s hrideli

• O 2 týdny později...
Odesláno

Vostik: tak co jak to vypada uz nejak na dobre ceste ? Doufam ze se uz zadari to poskladat a prijet na sraz ;)

To vyblikavani nejak zatim nemam cas tak to necham na sraz a tam to vyzkousime :)

Zatim zdar a at se dari

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...