BiFF Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 White: a jak tobe se dari? Dorazis na nejaky sraz nekdy ? Už jsme uvazovali ze bychom se ti složili na benzin :super:D Citovat
Bohouš Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Tak pánové, včera se mě odporoučelo turbo.......nevím to ještě zcela jistě, ale poté co mě včera předvedlo bych za něj ruku do ohně teda nedal :bojim:bojim Takže téčko je v garáži a SPZ poputují do depozitu :cool: Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Původně zaslal: Bohouš Tak pánové, včera se mě odporoučelo turbo.......nevím to ještě zcela jistě, ale poté co mě včera předvedlo bych za něj ruku do ohně teda nedal :bojim:bojim Takže téčko je v garáži a SPZ poputují do depozitu :cool: mě poser , to je pech chlape, teď už jen aby Voštajz napsal že mu to jezdí . Citovat
John Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Bohouš Tak pánové, včera se mě odporoučelo turbo.......nevím to ještě zcela jistě, ale poté co mě včera předvedlo bych za něj ruku do ohně teda nedal :bojim:bojim Takže téčko je v garáži a SPZ poputují do depozitu :cool: mě poser , to je pech chlape, teď už jen aby Voštajz napsal že mu to jezdí . Achjo koukám,že ta radost dlouho nebyla... škoda... hold T16 Citovat
Bohouš Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Pe.Tr - víš, že mě to ani nějak nenaštvalo ??? Asi je to tím, že jsem si zvykl u téčka čekat to nejhorší..... Včera jsme to byli s kamarádem (on jel Accord Type R) projet a nějak se téčku moc nechtělo přes 200km/hod a turbo tak divně hučelo, tak řikám jedeme do garáže a poslouchal jsem se staženým okýnkem a mělo to zvuk, jako když turbína fouká někam mimo....tak jsem si řikal, že by mě profukoval BOV, tak jsem ho utáhnul a syčení pokračovalo.....no a kousek od garáže najednou mastná pára na předním okně a enormní pokles výkonu, tak si řikám, že bude sranda......zastavim u garáže, kouknu do motoru a nic moc zvláštního jsem neviděl ani neslyšel. Takže jsem tomu 2x trochu dal abych viděl jestli tlakují hadice....najednou se v turbu zajiskřilo a začla z toho chcát totálně vařící voda, kouřilo to jako svině a mám dojem, že tam něco na chvilku i chytlo, takže jsem to chcípnul a chvilku zpovzdálí pozoroval, jestli to jako nechce shořet - v tu chvíli bych snad i přikládal jak mě to auto nasralo - no a zachvilku byla pod autem kaluž chladící kapaliny jako prase....takže o víkednu jdeme s mechanikem vypáchat turbo a budu zase o něco moudřejší. Nechce někdo T16ku ???? :roker Citovat
John Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Tak koukám,že na dalším srazu asi budu jediný s 405 s motorem.. achjo Fakt smůla. Citovat
Neon Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Původně zaslal: Bohouš Nechce někdo T16ku ???? :roker Za odvoz?? Teda spíš za odtah? Tak snad to dáš nějak do kupy, budu držet pulce;) Citovat
Neon Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Původně zaslal: John Tak koukám,že na dalším srazu asi budu jediný s 405 s motorem.. achjo Fakt smůla. Dej mi trochu času, možná se mi něco rýsuje ... a sám tam nebudeš Sice nevim, co s tim budu dělat, ale vždycky jsem Míčko chtěl, tak uvidíme, jak to nakonec dopadne a kolik zbyde po servisu 406tý Citovat
John Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Původně zaslal: Neon Dej mi trochu času, možná se mi něco rýsuje ... a sám tam nebudeš Sice nevim, co s tim budu dělat, ale vždycky jsem Míčko chtěl, tak uvidíme, jak to nakonec dopadne a kolik zbyde po servisu 406tý Ok se nechám překvapit.. A jestli někdo nechce T16? jedíně zadarmo,jinak ne ten servis na to je šílenej. 2Bobo: tak jí zase dej rychle dokupy v září je sraz Citovat
Bohouš Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 To víte, že jí dám do kupy....nic jiného mě nezbývá. To turbo jsem tak trochu čekal, přece jen už má natočíno 110.000 a alespoň to pak pojede jak má Ale v září to vidím bledě :bojim Teď budu dělat doma podlahu, malovat, akvárium atd - takže téčko má smolíka. Svojí šanci dostalo, to že ji nevyužilo je jeho věc a já s nim ode dneška nemluvim :roker Citovat
voštík Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 jestli jen turbo, tak za cca 30 muzes mit funglovku, kluci z francie to prece umi Teda B. reknu ti, ze mas peska asi jako ja. Akorat ja si jen trosku zajezdil... Takze hodne stesti s opravou. Pokud budes chtit, tak mi tu z toho stareho zbyla ta stredni cast s loziskama. uplne vymlacena. Jinak ta repas stala 16t za komplet (stred, loziska, lopaty)+ jeste 10 za tu turbinovou cast. Takze zadna extremni hruza to neni... Jen podle te mastne pary cicham nejakou vetsi zradu. Pokud teda neprasknul samotny obal turba (tedy myslim tim tu cast kam vede mazani a voda a kde jsou loziska) Neon ruleeeeez, ja vedel, ze ty novy auta nejsou pro tebe.. ty jses proste oldskuuulaaaak Citovat
Bohouš Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Voštík - no ona ta mastnota je spíše z toho fridexu, vysloveně olej to není. Uvidíme až to vyškubneme - pokud se to teda podaří Mohl by jsi mě prosím napsat jak jsi postupoval ty ??? Tipy a triky ???? Ať se máme čeho chytit - předem díky moc. Jinak už jsem psal Charlesovi, jestli ještě ten housing má na prodej Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Tak jsem koukal co stojí nové turbo u nás nové 183300,- a repas 94600,- Bohouši toho repasovaneho se neboj , tam taky platí douletá záruka :D:D No je to masakr teda , ale ani jedno turbo už se nedodává , výroba ukončena, by mě zajímalo proč :D:D Citovat
voštík Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 B.: tipy poslu. neni to tak hrozny pokud uz vis kam sahnout. ale je toho docela dost co musi ven. cely predek, pak sundat horni ulozeni motoru. vyklonit motor dopredu, sundat ten papundekl kryjisi trbky topeni a klimy, odmontovat spoj. vyfuku. nejhorsi je sundat 4 srouby z turba Citovat
kujon106 Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Tak to je mi líto Bohouši na Šebetově v každym oku jiskřička, že T jezdí jak má :-) a teďka tohle No tak ať to dáš brzo do kupy a moc to nestojí I když teda při tý ceně novýho turba, co sem házel Péťa jsem zůstal v němém úžasu Citovat
voštík Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 ono se rika, ze pred smrti jede motor nejlip :-/... Kdyz si vzpomenu jak jsem na Krivoklate klatil ty zatacky, taky mi prislo, ze jel jako mrcha... a taky se ted z te polizanice nemuzu porad vyhrabat Citovat
Whitetiger Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 bohous to mi luto- no ziadny predaj nebude- ty to das dokopy- T16 sa nepredávaju predsa. ja som sa uz uz chystal navstívit vás na nejaky ten zraz no nasiel som 17 elektrony tak som ich musel kupit a som teraz trocha financne slabsie. Citovat
aka Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 no brouku, je fakt, ze v tech zatackach jela jak svin Původně zaslal: voštík ono se rika, ze pred smrti jede motor nejlip :-/... Kdyz si vzpomenu jak jsem na Krivoklate klatil ty zatacky, taky mi prislo, ze jel jako mrcha... a taky se ted z te polizanice nemuzu porad vyhrabat Citovat
BiFF Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Vostik: ja mel turbo venku a nic skoro nemuseli davat pryc , nevim jak to zvladli ale bylo venku komplet . Jooo a nasel jsem cloveka co ma na Tecku udelanou konverzi na vat28 v CR a prodava ji za 150 000 trochu tuknutou na predni pravy blatnik , ale nevim jak moc. Jinak kat uz mam venku prvnim 5 minut jsem myslel ze mi jebne auto po zmacknuti plynu ani koko..... do otacek se dusilo,ale po chvilce se to proste rozjelo a uz to fici v pohode a musim rict ze to udela fakt hodne kdyz je ten Kat pryc jede to mnohem rychleji lepe to tlaci a zvucek pekny Bohous:Hodne stesti s opravami Citovat
Bohouš Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 Dneska si dáme s Honzou pár dvanáctek a zítra to škubneme, snad to půjde....... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.