Tomhais Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Viděl jsem to v obyč 405, jak 2.0 turbo, tak 3.0 a a 3.0 turbo. jelo to docela zajímavě, ale nevím jak to tam nacpali . Sehnat ty motory nebude až takovej problém Citovat
voštík Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 motorů se všude válí, tady jde ale o to, že T16 tam se konverze nedělají... Citovat
Bohouš Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Tam jaksi nejsou potřeba :-) :cool: O víkendu jsem se jakž takž držel za kamarádem co má Accord Type R a to mě to fouká pořád tak nějak 0.3 BARu.....až to rozchodím, tak pozná zač je toho T16 :mrk Citovat
Whitetiger Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 bohous a ako ti ide ten BOV? mne akosi nijako- sice som nemal cas sa s tým pohrat ale ked som ho namontoval - isiel som ho vyskusat tak par krat odfukol a potom uz nic. tak neviem ci ho porazilo alebo co. uplne som ho povoli a stale nic. Citovat
Mišak Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Bohouš jak to že ti to tlačí tak malo?To maš špatné turbo?My řekni že tečko ma eletronicky ovladaný tlak turba že když je problem tak netlačí?Nemaš třeba jen otevřený ten obtokový ventyl na turbu? Citovat
Bohouš Odesláno 27. březen 2008 Odesláno 27. březen 2008 Tigr - BOV mě syčí i při tomto malém tlaku, ale zpočátku také nechtěl - po pár km se rozsyčel...... Mišak - turbo je OK, ale T16ka má nějakou ochranu převodovky, rozvodovky a ostatních vehementů, takže auto rozlišuje na jaký rychlostní stupeň se pohybuješ. Na 1. st. tlačí pouze 0.3 BARu a od 2. st. výše pouští plný tlak 1.3 BARu......no a ten můj vehikl nějak nechce rozpoznávat na jaký stupeň jede, takže tlačí pořád pouze 0.3. A jelikož k tomu neukazuje tachometr, tak to zřejmě souvisí s oním již tolikrát vzpomínaným speed sensorem. Citovat
Whitetiger Odesláno 27. březen 2008 Odesláno 27. březen 2008 no dufam ze sa rozsycí aj mne. nerad by som ho odložil doma do police a daval tam ten starý ventil ked uz cestoval z dalekých krajín. Citovat
Whitetiger Odesláno 30. březen 2008 Odesláno 30. březen 2008 ventil stale nesyci - ale nie to som chcel- neviete co je taka plastova hovadina do ktorej vedú hadička odvetrania hlavy valcov, hadička z plniaceho hrdla motorového oleja a hadica zo sania? je to niečo ako oil catch tank? na filtráciu odsatých olejových pár? [upravil dne 30/3/08 Whitetiger] [upravil dne 30/3/08 Whitetiger] Citovat
Bohouš Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 A s kolika z vás (T16kařů) se uvidím na Sečském srazu ????? Citovat
BiFF Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 ja dorazim urcite , uz se nemuzu dockat vezmu sebou nejake skvosty, ted nevim jestli jsem to napsal sprave 205Mi16 , 206 GT, 406 Coupe od Tomase a Saxika takova mensi skupinka ze Severni moravy Citovat
Whitetiger Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 bohous- nie nesycí- nemal som cas sa s tým hrat ale stale to nesycí. nevies nahodou čo je tá plastova kravina co som písal? Citovat
John Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 že by na Seči byla alespoň menší skupinka 405 s motorem to by bylo fajn [upravil dne 5/4/2008 John] Citovat
voštík Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 to nevim, ale 100% tam bude mnohem vetsi skupinka bez motoru:) Citovat
John Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 Původně zaslal: voštík to nevim, ale 100% tam bude mnohem vetsi skupinka bez motoru:) To bude i celkově asi... i když naděje umírá poslední...... :roll Citovat
BiFF Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Hosi nevite o nekom kdo by mel zajem o Micko 12.95 rok , chtel jsem si ho nechat a dat do poradku co se tyce laku , ale rozhodl jsem si ze si dokoupim na mensi popojizdeni 106 S16 takze bych predal Micko nejakemu hodnemu clovickovi!! Nema nekdo zajem ? Ma po velkem servise nutno jenom dostrikat nejake veci. Citovat
John Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Původně zaslal: voštík sam tomu neveris, ze Moc ne ale snad jednou zase bude pár aut s motorem pohromadě.... :roll Citovat
Bohouš Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Původně zaslal: voštík to nevim, ale 100% tam bude mnohem vetsi skupinka bez motoru:) protože jsi prd montér :D:D:D Citovat
Bohouš Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Tigr - to je záhada.....mě teda syčí i když občas také stávkuje, ale to bude spíše tou mojí zvláštní dodávkou stlačeného vzduchu. Jinak na co je ten hadicovej nesmysl nevím, ale mám ho tam taky BiFF - nabídni ho Neonovi, ten už delší dobu vykřikuje, že si Mi16 MkII pořídí :mrk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.