Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tam jaksi nejsou potřeba :-) :cool::cool:

O víkendu jsem se jakž takž držel za kamarádem co má Accord Type R a to mě to fouká pořád tak nějak 0.3 BARu.....až to rozchodím, tak pozná zač je toho T16 :mrk:mrk

Odesláno

bohous a ako ti ide ten BOV? mne akosi nijako- sice som nemal cas sa s tým pohrat ale ked som ho namontoval - isiel som ho vyskusat tak par krat odfukol a potom uz nic. tak neviem ci ho porazilo alebo co. uplne som ho povoli a stale nic.

Odesláno

Bohouš jak to že ti to tlačí tak malo?To maš špatné turbo?My řekni že tečko ma eletronicky ovladaný tlak turba že když je problem tak netlačí?Nemaš třeba jen otevřený ten obtokový ventyl na turbu?

Odesláno

Tigr - BOV mě syčí i při tomto malém tlaku, ale zpočátku také nechtěl - po pár km se rozsyčel......

Mišak - turbo je OK, ale T16ka má nějakou ochranu převodovky, rozvodovky a ostatních vehementů, takže auto rozlišuje na jaký rychlostní stupeň se pohybuješ. Na 1. st. tlačí pouze 0.3 BARu a od 2. st. výše pouští plný tlak 1.3 BARu......no a ten můj vehikl nějak nechce rozpoznávat na jaký stupeň jede, takže tlačí pořád pouze 0.3. A jelikož k tomu neukazuje tachometr, tak to zřejmě souvisí s oním již tolikrát vzpomínaným speed sensorem.

Odesláno

ventil stale nesyci :grr- ale nie to som chcel- neviete co je taka plastova hovadina do ktorej vedú hadička odvetrania hlavy valcov, hadička z plniaceho hrdla motorového oleja a hadica zo sania? je to niečo ako oil catch tank? na filtráciu odsatých olejových pár?

[upravil dne 30/3/08 Whitetiger]

[upravil dne 30/3/08 Whitetiger]

post-0-14109599705247_thumb.jpg

Odesláno

ja dorazim urcite , uz se nemuzu dockat :) vezmu sebou nejake skvosty, ted nevim jestli jsem to napsal sprave 205Mi16 , 206 GT, 406 Coupe od Tomase a Saxika takova mensi skupinka ze Severni moravy :cool:

Odesláno
Původně zaslal: voštík

to nevim, ale 100% tam bude mnohem vetsi skupinka bez motoru:)

To bude i celkově asi... i když naděje umírá poslední...... :roll :roll

Odesláno

Hosi nevite o nekom kdo by mel zajem o Micko 12.95 rok , chtel jsem si ho nechat a dat do poradku co se tyce laku , ale rozhodl jsem si ze si dokoupim na mensi popojizdeni 106 S16 takze bych predal Micko nejakemu hodnemu clovickovi!!

Nema nekdo zajem ? Ma po velkem servise nutno jenom dostrikat nejake veci.

Odesláno

Tigr - to je záhada.....mě teda syčí i když občas také stávkuje, ale to bude spíše tou mojí zvláštní dodávkou stlačeného vzduchu. Jinak na co je ten hadicovej nesmysl nevím, ale mám ho tam taky ;)

BiFF - nabídni ho Neonovi, ten už delší dobu vykřikuje, že si Mi16 MkII pořídí :mrk:mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...