voštík Odesláno 13. březen 2008 Odesláno 13. březen 2008 hele bohousi.... tak me napada pri pohledu na to ucko od IC ke klapce - nefouka ti ten tlak nekudy jinudy nez ma, kdyz ti to netahne? Soudim podle tech prilepanych camprdliku na MAPsenzory, ze to nebude mozna v THE BEST CONDITION Citovat
Bohouš Odesláno 14. březen 2008 Odesláno 14. březen 2008 Vývody na MAP senzor jsem taky dělal já, protože to co tam bylo předtím byl děs běs. TeĎ to určitě kolem nich nefouká. Ale možná to účko koupím nové Citovat
Whitetiger Odesláno 14. březen 2008 Odesláno 14. březen 2008 bohous- co vsetko si daval dole ked si montoval ten BOV? Citovat
BiFF Odesláno 14. březen 2008 Odesláno 14. březen 2008 White: Ja jsem to zvladl jak jsem mel vsechno v aute , akorad jsem IC trochu nadzvedl ale jinak v poho akorad mi potom nesla vyndat ruka Citovat
Bohouš Odesláno 14. březen 2008 Odesláno 14. březen 2008 Tigr - já vyndal víceméně vše co mě jenom trochu vadilo......venku se ten BOV nasazuje určitě snadněji, ale pozor na ty vývody k MAP senzorům :roker [upravil dne 14/3/2008 Bohouš] Citovat
Whitetiger Odesláno 14. březen 2008 Odesláno 14. březen 2008 bohous- vyvody k MAP senzorom sa radi lámu? ci iný problém? Citovat
Bohouš Odesláno 14. březen 2008 Odesláno 14. březen 2008 No to ani ne, já jen nevěděl, že tam nějaký jsou a tak to trochu odnesli, když jsem to Účko rval ven, ale to bylo zapříčiněno také tím, v jakém byly stavu od předchozího majitele....... Citovat
Whitetiger Odesláno 20. březen 2008 Odesláno 20. březen 2008 bohous- ako funguje nastavovanie toho BOV? ked tu nastavovaciu skrutku povolím zníži alebo zvýši sa napätie membrány? Citovat
voštík Odesláno 20. březen 2008 Odesláno 20. březen 2008 sice nejsu Bohouš, ale asi takto: povolis - pousti tlak ven pri mensim tlaku turba, pritahnes - natlacis turbem vetsi tlak... Ale for je v tom, ze to nesmi byt ani moc ani malo, ale presne akorat Tak nejak na pomezi toho, kdy pri zavreni klapky tlak neprekroci takovou hranici, aby vznikajici pretlak mezi turbem a klapkou zacal brzdit kompresor turba. U tecka idealne myslim 1.3 BAR maKSimalne. Smysl toho vseho je udrzet turbo v optimalnich otackach po celou dobu aktu razeni Citovat
Bohouš Odesláno 20. březen 2008 Odesláno 20. březen 2008 Voštík to podal vyčerpávajícím způsobem a já navíc jsem se ke štelování toho BOVu nedostal, protože mě to tlačí jak se mu zachce :bacha Citovat
Whitetiger Odesláno 20. březen 2008 Odesláno 20. březen 2008 takže treba skušat a skusat? alebo je na to nejaka finta FN? pri starom mechanickom mi to odfukovalo stale pri ubratí plynu. [upravil dne 20/3/08 Whitetiger] Citovat
Bohouš Odesláno 20. březen 2008 Odesláno 20. březen 2008 finta je trpělivost, nic jiného ale zas tak hrozný to neni, prostě to musíš trefit. si to úplně povol a pak přitahuj :roker Citovat
voštík Odesláno 20. březen 2008 Odesláno 20. březen 2008 nene,nezkusat!!!Merit na to jsou prozmenu ty budiky na tlak casto videne v kabine. Ale taky jine profesionalnejsi nacini Citovat
Whitetiger Odesláno 21. březen 2008 Odesláno 21. březen 2008 no ten budík mi odišiel takže nemam s cím merat. a elektronicky som zatial nezohnal. na Ebay-i sice nejake sú ale momentalne sa predavajú iba v ramci USA Citovat
Bohouš Odesláno 21. březen 2008 Odesláno 21. březen 2008 Voštík - a jak jsi to měřil ty ???? :mrk Máš nějaký měřáček ??? Citovat
Whitetiger Odesláno 21. březen 2008 Odesláno 21. březen 2008 pozeral som na ebay-i nejake turbo boost controler-i no rozmyšlam či to na t16 mozem dat. ta si plniaci tlak kratkodobo zvyšuje sama ak sa nemýlim/ overboost/. nebude to po namontovaní controllera robit nieco zle? Citovat
Tomhais Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 Asi to sem moc nepatří, ale pokud by chtěl někdo bastlit... Jsem teoreticky schopnej sehnat 3.0 V6 nebo 2.0 Turbo z citroena XM:aut Citovat
voštík Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 hm bohuzel mas pravdu, ze to sem moc nepatri. Jednak je to teoreticky a i presto nikdo do Tecka nebude davat 3.0 nebo osmiventil z XM. I kdyz... takove 3.0 biturbo....... (skoda ze se to do te 405ky asi nevejde v nejakem uhlednem usporadani. Peace [upravil dne 26/3/2008 voštík] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.