Whitetiger Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Bohous- kam nakoniec islo Tcko? a co to volvo? to náhrada za T? Citovat
Bohouš Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Tiger - téčko jezdí na Moravě, ale bližší identifikaci nechám na novém majiteli ať se pochlubí sám a nový obyvatel garáže je zkouška jiné značky, Peugeotů jsem již vyzkoušel poměrně dost a jednoho v rodině stejně pořád máme. A náhrada za T16ku je to důstojná Citovat
BiFF Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Takze se nam prestehovalo na Moravu , dobra prace dalsi Tecko na Morave Citovat
jiri.wolf Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Není náhodou u nás na jihu? V okolí se šuškalo, že se na to má jet jeden človíček podívat... Citovat
Whitetiger Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 no uz tu mal davno byt a predstavit sa nám. Citovat
Peca24 Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Takze ten novy majitel budu asi ja ktereho tu vsichni hadate prebral jsem po Bohousovi tu jeho pokladnicku a doufam ze me bude slouzit lepe jako jemu s zadnym teckerem se neznam teda krome wolfa trochu ale doufam ze vas poznam vsechny ty stejne blazny jako jsem ja tak a ted se do me muzete pustit Citovat
Whitetiger Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 no tak vítaj v klube blaznov.:D:D nech ti to jazdí. Citovat
Petra XSI Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Vošťajz to je teda přivítání, žes ho rovnou samou láskou nesežral:D Jinak Petře vítej v klubu mezi těmahle pacientama nakaženejma virem T16:papa Citovat
voštík Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Dal bych tohle téma zamknout je pro Téčkaře, ať nám tady ty holky moc nelezou Ale jinak ho samozřejmě vítám a přeji mnoho šťastných kiláků. Hlavně ať ti to jezdí především na benzín a ne na servis Citovat
Petra XSI Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Prudile, Ty máš dneska náladu......... byla jsem jen zvědavá kdy se tady Petr ukáže, příště se přihlásím přes Bohouše a poznáš prd:P Citovat
BiFF Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 heh :-D Peca: Vitej mezi nama at dlouho jezdi Citovat
jiri.wolf Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Vítej a některý víkend se stav na kafe Citovat
Peca24 Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 diky za privitani myslim ze uz se tu vystridali vsichni a chci se zeptat kdo z vas planuje sraz na sobotu v piestanech??????? ja to tam mam kousek tak kdyby vas tam bylo vic tak bych urcite taky dorazil Citovat
voštík Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 Peťuško, tvůj styl je nezaměnitelný a tím pádem bych tě poznal i na Bohoušovi your Mr. Prudil Citovat
Whitetiger Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 akoze mal som ist na ten zraz ale bohužial su u nás volby do europarlamentu tak musím ist do práce. takže škoda. Citovat
Petra XSI Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 Původně zaslal: voštík Peťuško, tvůj styl je nezaměnitelný a tím pádem bych tě poznal i na Bohoušovi your Mr. Prudil Ale prd velebnosti........i když...... nebyla to od Tebe vlastně lichotka:myslim......no nic, já se radši odporoučím volit. Jedeš vlastně na Džbán? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.