Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tiger - téčko jezdí na Moravě, ale bližší identifikaci nechám na novém majiteli ať se pochlubí sám ;) a nový obyvatel garáže je zkouška jiné značky, Peugeotů jsem již vyzkoušel poměrně dost a jednoho v rodině stejně pořád máme. A náhrada za T16ku je to důstojná :roll

Odesláno

Takze ten novy majitel budu asi ja ktereho tu vsichni hadate prebral jsem po Bohousovi tu jeho pokladnicku a doufam ze me bude slouzit lepe jako jemu s zadnym teckerem se neznam teda krome wolfa trochu ale doufam ze vas poznam vsechny ty stejne blazny jako jsem ja tak a ted se do me muzete pustit

Odesláno

Dal bych tohle téma zamknout je pro Téčkaře, ať nám tady ty holky moc nelezou :):blablabla

Ale jinak ho samozřejmě vítám a přeji mnoho šťastných kiláků. Hlavně ať ti to jezdí především na benzín a ne na servis

Odesláno

diky za privitani myslim ze uz se tu vystridali vsichni a chci se zeptat kdo z vas planuje sraz na sobotu v piestanech??????? ja to tam mam kousek tak kdyby vas tam bylo vic tak bych urcite taky dorazil

Odesláno
Původně zaslal: voštík

Peťuško, tvůj styl je nezaměnitelný a tím pádem bych tě poznal i na Bohoušovi :papa

your Mr. Prudil :roker

Ale prd velebnosti........i když...... nebyla to od Tebe vlastně lichotka:myslim......no nic, já se radši odporoučím volit.

Jedeš vlastně na Džbán?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...