Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chlapáci.... už to tu bylo, že?

Jakej benzin berete? Předpokládám, že Libor řekne sudovej za 120/l ale tohle pro me není :) Mam na mysli ke které pumpě a který myslíte že je u nás nej...

Osobně ted beru OMV 100, protoze to mam hned za barakem... Benzina ma taky nejakej, Shell obcas taky nekde neco ukaze... Co vy?

PS: kdysi jsem jezdil i na 95ku a myslim, ze to bylo skoro to samy jako na 98 nebo 100.

Odesláno

ja jsem cepoval shell V-Power racing to je ten 100 oktan , ale pak jsem se na to vysral nepocitoval jsem nejak rozdil tak cepuju ted shell v-power mel by to byt nejaka lepsi 95 ;)

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš

VERVA 100 od Benziny, protože se mě líbí barva - je to krásně modrý jak šmoulí chcanky.

my tu kur.a zadnou benzinu nemame,taky bych chtel smouli chcanky.:nevim

Odesláno
:( já chci taky už..ted v sobotu jdu na věc,dnes mi kamoš dovezl barvu,lak,základ na plasty stříkačák,plnič atd a došlo už okno tak v sobotu se jde na věc jupííííí už chci taky jezdit sakra:bacha když to vidím v tom sněhu :bacha
Odesláno

no myslim ze to bola ta Le mans sa mi zda. dik za ten kodovnik- s ním ju mozno najdem vo vzorkovníku. doma mam nejaky obrazok tak tio tu dám večer.

[upravil dne 8/1/09 Whitetiger]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...