Whitetiger Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 tom- ved rucicky maju vyrez ktorý zapadne na hriadelku- nie. tak akoze ich nenasadis tak ako boli predtým? Citovat
Libor T16 Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Původně zaslal: Whitetiger tom- ved rucicky maju vyrez ktorý zapadne na hriadelku- nie. tak akoze ich nenasadis tak ako boli predtým? to bohužel nemají, je s tím pak boj Citovat
Libor T16 Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Původně zaslal: Lentilka Původně zaslal: Libor T16 Původně zaslal: Lentilka LiborT16: já to spletl v tom tématu chtěl jsem to napsat sem... ten lukáš znal nějakýho kluka s T16 ale už si nejsem jistej jestli to byla 205 nebo 405, každopádně ten téčkač měl garáž v nějaké dědině za prostějovem... tak to byl asi pavel kučera ,c o má od něho téčko koldas, on ho tam jen parkoval u báby ve forhazu , kdyč ho namlátil , ale dílnu má v prostějově no myslím že bylo trefený, a turbo z toho dal nějakýmu klukovy že mu dlužil nebo se s ním vsadil a neměl, tak mu řekl ať si veme něco z auta... tak to určitě ne , nikomu nedlužil - má marů dost a turbo tam bylo pořád a určitě by ho nedal. já ho od něj chtěl a lámal jsem ho z něho jakou dobu , pak auto koupil koldas a já měl po ptákách. takže to muselo být jiné auto a to neznám Citovat
Whitetiger Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 to vazne? stary model 405 mal ked som to rozoberal. tento nie? ako to tam teda je upevnené? Citovat
Libor T16 Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Původně zaslal: BiFF Libor: vem ho si ty fotky ktere chces upravit do nejake slozky kterou si vytvoris , jak spustis resambler tak nahore je zdrojovy kod a je tam vpravo takova zalozka s sipkou na to klikni a najdi na svem pocitaci tu slozku s tema fotkama , dole v tom radku najed taky na to slozku s tou sipkou a najdi si tam slozku kterou si taky vytvoris kde ti to nahraje ty zmensena fota aby sis nezmensil ty original(original vetsi rozliseni vic jde videt) pak se podivej dolu a tam je zmensit na a tam klikni na maximalni velikost a do tech 2 policek napis 640 a do druhe 480 ale neklikej na tu kalkulacku bo ti to bude hazet nejaky eror. Pak uz dej jenom start a je to najed si do slozky kterou sis udelal pro ty upravene fotky a tam je mas a pak uz ti to tady musi jit vlozit tak jsem to dělal , ele on si ty fotky z toho souboru nenačte Citovat
BiFF Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Libor: to musi jit jak si najdes tu tvoji slozku ve zdrojovem adresari a potvrdis OK tak ti to hned pod tema dvouma radkama napise kolik tam je souboru ( CELKEM SOUBORU ) Urcite na to prijdes Zkousej to a to pujde Citovat
KoldasT16 Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 Whitetiger :čip jsem odeslal a už mám jen dva ted si pište Liborovy,dal jsem mu jich pět!!! Citovat
Libor T16 Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 tak pánové mám špatnou zprávu !! od srpna 2008 nejsou uložení v nabídce, ted zbívá jen koupit jiná a kombinovat , kuchat , předělávat Citovat
jiri.wolf Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 Smutné velmi Mohl by jsi mi prosím zjistit výrobce a referenci? Koukl bych se po tom ve světě zda to není ještě někde skladem... Citovat
Whitetiger Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 wolf- radsej si to prerob a mas pokoj - nez to zhanat po celom svete. Citovat
BiFF Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 jak to vypada se srazem v Melniku dorazite ? Citovat
Libor T16 Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 Původně zaslal: jiri.wolf Smutné velmi Mohl by jsi mi prosím zjistit výrobce a referenci? Koukl bych se po tom ve světě zda to není ještě někde skladem... ÁÁÁno , tak zítra Citovat
BiFF Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 Nevite kolik ma seriova T16 zrychleni z 0-100 ? Co Libore zadarilo se ? nebo se mam podivat po jinacim programku ? Citovat
Libor T16 Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 já to posílám genzerovi , on mi to vždycky zmenší. kdybych to měl pořád bezúspěšně zkoušet , tak by se mohlo stát , že budu bez notase, páč by letěl oknem. Se u něho vždycky tak naseru:bacha Citovat
Mišak Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 Původně zaslal: Libor T16 já to posílám genzerovi , on mi to vždycky zmenší. kdybych to měl pořád bezúspěšně zkoušet , tak by se mohlo stát , že budu bez notase, páč by letěl oknem. Se u něho vždycky tak naseru:bacha Tak ja ti poradím jak to dělam já.Otevří obrazek v malovaní a dej Obrazek...Roztahnout či zkosit....A v nabydce roztažení dej třeba 60na60 nebo 40na40.Rychlé a učiné Citovat
Libor T16 Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 Původně zaslal: Mišak Původně zaslal: Libor T16 já to posílám genzerovi , on mi to vždycky zmenší. kdybych to měl pořád bezúspěšně zkoušet , tak by se mohlo stát , že budu bez notase, páč by letěl oknem. Se u něho vždycky tak naseru:bacha Tak ja ti poradím jak to dělam já.Otevří obrazek v malovaní a dej Obrazek...Roztahnout či zkosit....A v nabydce roztažení dej třeba 60na60 nebo 40na40.Rychlé a učiné to zkusím. děkuji Citovat
voštík Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Původně zaslal: BiFF Nevite kolik ma seriova T16 zrychleni z 0-100 ? Zkousel jsem to kdysi davno do mirneho kopce na dalnici: 6.9 mereno spolujezkyni na stopkach - o presnosti se hadat nebudu podle papiru to je myslim 7.1 nebo 7.2, takze myslim, ze to muze byt pravda (mel jsem razenou 3ku ) Citovat
voštík Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Původně zaslal: Libor T16 tak pánové mám špatnou zprávu !! od srpna 2008 nejsou uložení v nabídce, ted zbívá jen koupit jiná a kombinovat , kuchat , předělávat kur*áááááááááá mě jebne..... WLK: vyrobce neznam, ale origoš numero je 280615 Citovat
jiri.wolf Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Původně zaslal: voštík Původně zaslal: Libor T16 tak pánové mám špatnou zprávu !! od srpna 2008 nejsou uložení v nabídce, ted zbívá jen koupit jiná a kombinovat , kuchat , předělávat kur*áááááááááá mě jebne..... WLK: vyrobce neznam, ale origoš numero je 280615 Origoš numero je nám naprd, jelikož se již nedodává Takže je potřeba zjistit výrobce a referenci toho výrobce... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.