Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Whitetiger

tom- ved rucicky maju vyrez ktorý zapadne na hriadelku- nie. tak akoze ich nenasadis tak ako boli predtým?

to bohužel nemají, je s tím pak boj

Odesláno
Původně zaslal: Lentilka

Původně zaslal: Libor T16

Původně zaslal: Lentilka

LiborT16: já to spletl v tom tématu chtěl jsem to napsat sem... ten lukáš znal nějakýho kluka s T16 ale už si nejsem jistej jestli to byla 205 nebo 405, každopádně ten téčkač měl garáž v nějaké dědině za prostějovem...

tak to byl asi pavel kučera ,c o má od něho téčko koldas, on ho tam jen parkoval u báby ve forhazu , kdyč ho namlátil , ale dílnu má v prostějově

no myslím že bylo trefený, a turbo z toho dal nějakýmu klukovy že mu dlužil nebo se s ním vsadil a neměl, tak mu řekl ať si veme něco z auta...

tak to určitě ne , nikomu nedlužil - má marů dost a turbo tam bylo pořád a určitě by ho nedal. já ho od něj chtěl a lámal jsem ho z něho jakou dobu , pak auto koupil koldas a já měl po ptákách. takže to muselo být jiné auto a to neznám

Odesláno
Původně zaslal: BiFF

Libor: vem ho si ty fotky ktere chces upravit do nejake slozky kterou si vytvoris , jak spustis resambler tak nahore je zdrojovy kod a je tam vpravo takova zalozka s sipkou na to klikni a najdi na svem pocitaci tu slozku s tema fotkama , dole v tom radku najed taky na to slozku s tou sipkou a najdi si tam slozku kterou si taky vytvoris kde ti to nahraje ty zmensena fota aby sis nezmensil ty original(original vetsi rozliseni vic jde videt)

pak se podivej dolu a tam je zmensit na a tam klikni na maximalni velikost a do tech 2 policek napis 640 a do druhe 480 ale neklikej na tu kalkulacku bo ti to bude hazet nejaky eror.

Pak uz dej jenom start a je to najed si do slozky kterou sis udelal pro ty upravene fotky a tam je mas a pak uz ti to tady musi jit vlozit ;)

tak jsem to dělal , ele on si ty fotky z toho souboru nenačte

Odesláno

Libor: to musi jit jak si najdes tu tvoji slozku ve zdrojovem adresari a potvrdis OK tak ti to hned pod tema dvouma radkama napise kolik tam je souboru ( CELKEM SOUBORU )

Urcite na to prijdes ;) Zkousej to a to pujde :)

Odesláno
Původně zaslal: jiri.wolf

Smutné velmi :(

Mohl by jsi mi prosím zjistit výrobce a referenci? Koukl bych se po tom ve světě zda to není ještě někde skladem...

ÁÁÁno , tak zítra

Odesláno

já to posílám genzerovi , on mi to vždycky zmenší. kdybych to měl pořád bezúspěšně zkoušet , tak by se mohlo stát , že budu bez notase, páč by letěl oknem. Se u něho vždycky tak naseru:bacha

Odesláno

já to posílám genzerovi , on mi to vždycky zmenší. kdybych to měl pořád bezúspěšně zkoušet , tak by se mohlo stát , že budu bez notase, páč by letěl oknem. Se u něho vždycky tak naseru:bacha

Tak ja ti poradím jak to dělam já.Otevří obrazek v malovaní a dej Obrazek...Roztahnout či zkosit....A v nabydce roztažení dej třeba 60na60 nebo 40na40.Rychlé a učiné;)

Odesláno
Původně zaslal: Mišak

Tak ja ti poradím jak to dělam já.Otevří obrazek v malovaní a dej Obrazek...Roztahnout či zkosit....A v nabydce roztažení dej třeba 60na60 nebo 40na40.Rychlé a učiné;)

:super to zkusím. děkuji

Odesláno
Původně zaslal: BiFF

Nevite kolik ma seriova T16 zrychleni z 0-100 ?

Zkousel jsem to kdysi davno do mirneho kopce na dalnici: 6.9

mereno spolujezkyni na stopkach - o presnosti se hadat nebudu

podle papiru to je myslim 7.1 nebo 7.2, takze myslim, ze to muze byt pravda (mel jsem razenou 3ku :) )

Odesláno

tak pánové mám špatnou zprávu !! od srpna 2008 nejsou uložení v nabídce, ted zbívá jen koupit jiná a kombinovat , kuchat , předělávat

kur*áááááááááá

mě jebne.....

WLK: vyrobce neznam, ale origoš numero je 280615

Odesláno
Původně zaslal: voštík

tak pánové mám špatnou zprávu !! od srpna 2008 nejsou uložení v nabídce, ted zbívá jen koupit jiná a kombinovat , kuchat , předělávat

kur*áááááááááá

mě jebne.....

WLK: vyrobce neznam, ale origoš numero je 280615

Origoš numero je nám naprd, jelikož se již nedodává :(

Takže je potřeba zjistit výrobce a referenci toho výrobce...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...