Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Libor - no ono popravdě řečeno to turbo bylo určitě prasklé delší dobu a přišlo se na to když se vyndalo. A vyndavalo se kvůli tomu, že se odporoučel kus klapky na overboost a ten vyčesal rotor.......takže když už se to dělalo, tak komplet. Pokud mě téčko zůstane a bude nějaký problém, tak se nejprve obrátím s dotazem na tebe - možná by jsi mě ušetřil dost peněz.

White - no když pominu finanční stránku, tak jen sehnat nový housing k VAT25 je skoro nadlidský úkol. Potom řešit s turbařema jestli chci to a nebo jen tohle, načež za pár dní zavolají, že se vlastně musí vyměnit komplet střeva a co je to vlastně za tu zničenou klapku a k čemu slouží atd. A v neposlední řadě vyndat to turbo venku před garáží je taky docela záživný kousek, proto jsem instalaci svěřil mému mechanikovi, který šel do mdlob, když jsem mu přitáhl auto na laně, turbo v krabici a pár kilo šroubků a dalších věcí v jiné krabici.

Odesláno

no s tou montazou ti verim. mne sa pred rokom uvolnilo tiahlo klapky WG a ked som to dal mechanikovi tak tiez nadaval aky je tam pristup- a pritom stacilo zalozit tiahlo a zaistit ho.

Odesláno

A tak to ja dal znamemu at mi to turbo vynda at vidim jak vypada a nic nepi......l akroad musel dojebat jeden sroub co drzi vyfuk pohromade a ten mi dal novy a za praci si vzal 1500 takze v klidu ze tam bylo auto den a pul cekalo se totiz na civku jeste :)

Odesláno

to s tim upadenym tahlem se mi stalo taky, naštěstí jsem nic nevytahoval a strčil jsem tam ruku a tak dlouho to ohmatával až jsm na to přišel ,pak jsem tam dal segrovku a bylo. jenom jsem nevěděl jaký průměr , tak mě jich tam několik spadlo než jsem tam nasunul tu správnou

Odesláno

no.... to tahlo neni v podstate VUBEC videt :)

Libor: Co to lozisko? Wolfika by jiste taky zajimalo :)

Boh: No to jsou mi dobré zprávy :) aspon uvidime bastlik spojky :) coz? Dzbanek? V lednu?

[upravil dne 3/1/2009 voštík]

Odesláno
Původně zaslal: Whitetiger

34t dost vela- ale sice ked menil house tak sa to dalo čakat.

Bohous - ale som chcel vediet ako dlho tlačí po pridaní plneho plynu kým sa otvori WG- myslel som časovo kolko sekund.

Me to vyslo na docela podobny prachy :( Houseing 10, repas 16, prace 0, ta jde za mnou.... za rozdil jsem si teda koupil zimni gumy... nebo cca 400l OMV 100 :) chcetel-li

Ja to taky jeste nezkousel takhle na krev. Ale jednoduse v normalnim rezimu bez overboostu jakmile se mota rucicka kolem 4krpm, tak jde citit pokles vykonu. Ne zas neejak prilis dramaticky, ale celkem to zamrzi.

S overboostem by to meloo tlacit do 1.3, pak se otevre WG taky, takze efekt bude dost podobny i kdyz budes mit vyssi plnici tlak

Odesláno

Voštík - hehehe tak spojky se vám zachtělo ;) Ale je pravda, že na živo to bude lepší, protože z těch fotek co mám je vidět velký kulový.

Jinak když vás tak poslouchám, tak jsem zvědav jak se bude boostovat ta moje mrcha. Zatím jsem ji nepodráždil ani k těm 4.000, ale ono i když člověk řadí v v cca 3.500 tak se to celkem slušně hejbe - až mě to překvapilo jak to najednou jede. Snad mě to nadšení vydrží déle než posledně - to mě to jelo cca 10 dní a pak mě turbo udělalo pápá.

BiFF - co kotouče :mrk:mrk

Odesláno

Jinak s tim propadem v 4000 jak jsem kupoval tecko od DOda a byly jsme to projet s Liborem tak tam zadny pokles nebyl jsem se dival rucicka jela plynule od spodu az do 6500 jsem to musel asi nejak ja zkurvit :(

Odesláno

no mne otacky idu plynule hore - ale plak turba nie je az tak plynulý- tlaci tlaci nad 1 bar minule az skoro do 1,7 tak klesne pod 1 tak znova stupa- tak kde je tých deklarovaných 45s overboostu? nemalo by to pri plnom plyne stale tlačit maximum boostu?

Odesláno

jo, me taky tlacil plynule az do erroru, jak psal Libor.. A asi proto, ze jsem to nevedel, jsem byl happy, ze to jede pekne plynule a furt za plynem. No... u me nefungovala WG, byla furt zavrena. a ani par ran kladivem nepomohlo...

Odesláno
Původně zaslal: voštík

no.... to tahlo neni v podstate VUBEC videt :)

Libor: Co to lozisko? Wolfika by jiste taky zajimalo :)

Boh: No to jsou mi dobré zprávy :) aspon uvidime bastlik spojky :) coz? Dzbanek? V lednu?

[upravil dne 3/1/2009 voštík]

Jj, ložisko mě zajímá :aut:super

Odesláno

no teoreticky: co tem muze byt ne hovno?

MAPy

ty 2 smejdi na drzaku baterky

hadice, ktery to vsecko propojujou...

a pak ty ovladaci podtlaky na turbu, nic horsiho to byt nemuze, pokud turbo samotny je OK

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...