Whitetiger Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 no to je jasne ze ho treba setrit bohousi len to tu spomenul Vost tak to bola otazocka na neho. Citovat
Bohouš Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Libor - no ono popravdě řečeno to turbo bylo určitě prasklé delší dobu a přišlo se na to když se vyndalo. A vyndavalo se kvůli tomu, že se odporoučel kus klapky na overboost a ten vyčesal rotor.......takže když už se to dělalo, tak komplet. Pokud mě téčko zůstane a bude nějaký problém, tak se nejprve obrátím s dotazem na tebe - možná by jsi mě ušetřil dost peněz. White - no když pominu finanční stránku, tak jen sehnat nový housing k VAT25 je skoro nadlidský úkol. Potom řešit s turbařema jestli chci to a nebo jen tohle, načež za pár dní zavolají, že se vlastně musí vyměnit komplet střeva a co je to vlastně za tu zničenou klapku a k čemu slouží atd. A v neposlední řadě vyndat to turbo venku před garáží je taky docela záživný kousek, proto jsem instalaci svěřil mému mechanikovi, který šel do mdlob, když jsem mu přitáhl auto na laně, turbo v krabici a pár kilo šroubků a dalších věcí v jiné krabici. Citovat
Whitetiger Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 no s tou montazou ti verim. mne sa pred rokom uvolnilo tiahlo klapky WG a ked som to dal mechanikovi tak tiez nadaval aky je tam pristup- a pritom stacilo zalozit tiahlo a zaistit ho. Citovat
BiFF Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 A tak to ja dal znamemu at mi to turbo vynda at vidim jak vypada a nic nepi......l akroad musel dojebat jeden sroub co drzi vyfuk pohromade a ten mi dal novy a za praci si vzal 1500 takze v klidu ze tam bylo auto den a pul cekalo se totiz na civku jeste Citovat
BiFF Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 jsem ale rad ze jsme se tak rozrostli v lete by nas mohlo byt hodne k videni pohromade Citovat
Libor T16 Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 to s tim upadenym tahlem se mi stalo taky, naštěstí jsem nic nevytahoval a strčil jsem tam ruku a tak dlouho to ohmatával až jsm na to přišel ,pak jsem tam dal segrovku a bylo. jenom jsem nevěděl jaký průměr , tak mě jich tam několik spadlo než jsem tam nasunul tu správnou Citovat
Whitetiger Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 libor - len prist na to preco zrazu turbo netaha len tak z nicoho nic bol docela problem. a to tiahlo nie je velmi vidiet. Citovat
voštík Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 no.... to tahlo neni v podstate VUBEC videt Libor: Co to lozisko? Wolfika by jiste taky zajimalo Boh: No to jsou mi dobré zprávy aspon uvidime bastlik spojky coz? Dzbanek? V lednu? [upravil dne 3/1/2009 voštík] Citovat
voštík Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 Původně zaslal: Whitetiger 34t dost vela- ale sice ked menil house tak sa to dalo čakat. Bohous - ale som chcel vediet ako dlho tlačí po pridaní plneho plynu kým sa otvori WG- myslel som časovo kolko sekund. Me to vyslo na docela podobny prachy Houseing 10, repas 16, prace 0, ta jde za mnou.... za rozdil jsem si teda koupil zimni gumy... nebo cca 400l OMV 100 chcetel-li Ja to taky jeste nezkousel takhle na krev. Ale jednoduse v normalnim rezimu bez overboostu jakmile se mota rucicka kolem 4krpm, tak jde citit pokles vykonu. Ne zas neejak prilis dramaticky, ale celkem to zamrzi. S overboostem by to meloo tlacit do 1.3, pak se otevre WG taky, takze efekt bude dost podobny i kdyz budes mit vyssi plnici tlak Citovat
Whitetiger Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 no overboost by mal tlacit 45s ale mne to nevydrzí tlacit v kuse plný boost. tak neviem ci je zly selenoid alebo to tak ma byt. Citovat
voštík Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 ono jako 45s je docela dost. Mas budik nebo to jen odhadujes podle pocitu? Za 45s uz jses daleko pres 200kmh, z nuly Citovat
Bohouš Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 Voštík - hehehe tak spojky se vám zachtělo Ale je pravda, že na živo to bude lepší, protože z těch fotek co mám je vidět velký kulový. Jinak když vás tak poslouchám, tak jsem zvědav jak se bude boostovat ta moje mrcha. Zatím jsem ji nepodráždil ani k těm 4.000, ale ono i když člověk řadí v v cca 3.500 tak se to celkem slušně hejbe - až mě to překvapilo jak to najednou jede. Snad mě to nadšení vydrží déle než posledně - to mě to jelo cca 10 dní a pak mě turbo udělalo pápá. BiFF - co kotouče :mrk Citovat
BiFF Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 Bohous: Ani jsem nedoufal ze se jeste ozves Jo mam je na aute neni problem , kdyz tak mi napis SZ Citovat
BiFF Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 Jinak s tim propadem v 4000 jak jsem kupoval tecko od DOda a byly jsme to projet s Liborem tak tam zadny pokles nebyl jsem se dival rucicka jela plynule od spodu az do 6500 jsem to musel asi nejak ja zkurvit Citovat
Whitetiger Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 no mne otacky idu plynule hore - ale plak turba nie je az tak plynulý- tlaci tlaci nad 1 bar minule az skoro do 1,7 tak klesne pod 1 tak znova stupa- tak kde je tých deklarovaných 45s overboostu? nemalo by to pri plnom plyne stale tlačit maximum boostu? Citovat
voštík Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 jo, me taky tlacil plynule az do erroru, jak psal Libor.. A asi proto, ze jsem to nevedel, jsem byl happy, ze to jede pekne plynule a furt za plynem. No... u me nefungovala WG, byla furt zavrena. a ani par ran kladivem nepomohlo... Citovat
jiri.wolf Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 Původně zaslal: voštík no.... to tahlo neni v podstate VUBEC videt Libor: Co to lozisko? Wolfika by jiste taky zajimalo Boh: No to jsou mi dobré zprávy aspon uvidime bastlik spojky coz? Dzbanek? V lednu? [upravil dne 3/1/2009 voštík] Jj, ložisko mě zajímá :super Citovat
BiFF Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 Vost : ja to turbo mel venku prave abych vedel ze vsechno chodi jak ma ze neni nic pridrene apod! Citovat
Whitetiger Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 no prave ze WG funguje ale to jej ovládanie je nejake nepravidelné a nepresne sa mi zda. a neviem ci to tak ma byt alebo je niekde chyba. Citovat
voštík Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 no teoreticky: co tem muze byt ne hovno? MAPy ty 2 smejdi na drzaku baterky hadice, ktery to vsecko propojujou... a pak ty ovladaci podtlaky na turbu, nic horsiho to byt nemuze, pokud turbo samotny je OK Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.