aka Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 johne neboj, vrakoviste ma vostajz kdyztak hodne blizko Citovat
Neon Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Kucí, až vás ty vaše stojící trhače asfaltu omrzej (nebo, až nebudete mít na jídlo), prodám vám 406tku, nebo i klidně Feldu ... :D Citovat
voštík Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 hmmmm dobra nabidka, ale zatim me to bavi Citovat
Bohouš Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 Voštík - já případně beru speed sensor......:mrk;) Citovat
Bohouš Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 Proč do fronty ??? Je snad jinej zájemce o speed sensor ??? Citovat
BiFF Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 Tak nakonec si to Micko necham , a na pristi rok si ho dam do pucu ! pomalinku kazdy mesic neco udelat a nakonec to zavrsim celolakem at je klid !! A jak vam dari se Vostik a bohous ? Kur.... se tesim na ten sebetov na tu oziracku atak akorad musim nekde uklidit pritelkyni Citovat
jurash Odesláno 28. červen 2008 Odesláno 28. červen 2008 Původně zaslal: Bohouš Hmmmm to zní zajímavě. Já teda nejsem mechanik, ale čoudit natož pářit by to z víčka od oleje teda nemělo :roll Mě to tudyma jen tak zlehka dýchá...... Tenkrát tudyma kouřila a tlakovala ta bráchova GTI16 a nakonec se ukázalo, že byl prdlej blok, neboť hlava je prisroubovana 10ti srouby, z toho 2 v rozich uhlopricne proti sobe maji jako jediny podlozky pod hlavou, no a (nejspis) někdo zapomnel pod jeden sroub dat podlozku zpet. Clovek si rekne blba podlozka, ale tyhle podlozky tam nejsou proto ze jim zbyly na skladu a tak je po dvou vyplacali na 16ti vetilech, ale proto, ze v tehle dvou mistech je min hluboka dira a kratsi zavit, no a kdyz tam tu podlozku nedas, tak dotahujes a dotahujes az ses zasroubovanej v bloku a ten blok zamozrejme praskne, protoze sroub uz nema kam jit. Tim ze nekdo chtel i pres absenci podlozky dotahovat sroub na danej moment tak skurvil i zavit v bloku a ta hlava uz se nedala dotahnout tak jak mela, tim padem byla hlava v tom miste nedotazena a tesneni netesnilo jak melo a voda se z okoli valcu dostavala do kanalu spadovyho oleje - proto litala merka ven kdyz jsme to vokotlili, voda ma ve vysokejch otackach obrovskej tlak a tlakovala se prave pres ten kanal pod pisty do klikovy skrine nasledkem cehoz tam stoupal tlak az to vyrazilo merku ven........no ale pokud ti to bude jen čoudit, tak bych to tipoval jen na ty krouzky, prece jen to nejakou dobu stalo a mohly nejak zatuhnout apod......ale pokud to bude parit a brat vodu, tak potes koste :nevim Ale to vsechno poznas az to nekde vorostujes - budu ti drzet palce, protoze jinak to do sebetova tlacime [upravil dne 23/6/2008 Bohouš] tenhle text mi neco pripomina :oDDD Citovat
Bohouš Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Původně zaslal: jurash tenhle text mi neco pripomina :oDDD CTRL + C a posléze CTRL + V :D:D Já to zapírat nebudu - přece to celé nebudu přepisovat, no nééé ??? :D:D Citovat
voštík Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 JsemSiHnedRikal,ZeNa BohouseJeToNejakyDlouhy Citovat
jurash Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Původně zaslal: Bohouš Původně zaslal: jurash tenhle text mi neco pripomina :oDDD CTRL + C a posléze CTRL + V :D:D Já to zapírat nebudu - přece to celé nebudu přepisovat, no nééé ??? :D:D jsi lenoch :D:D:D Citovat
Bohouš Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 Hele pánové, náhodou jsem to musel trochu upravit a něco dopsat......dalo mě to práce až až :D:D jurash - a co vlastně, jak to vypadá ???? Citovat
jurash Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Původně zaslal: voštík JsemSiHnedRikal,ZeNa BohouseJeToNejakyDlouhy jj psal jsem to ja, ja rad dlouhy texty.. :D Původně zaslal: Bohouš Hele pánové, náhodou jsem to musel trochu upravit a něco dopsat......dalo mě to práce až až :D:D jurash - a co vlastně, jak to vypadá ???? no vypada to zatim dobre, ale vzhledem k tomu, ze jsem ted na sluzebce v zamori a nekolik mesicu jeste budu, tak zatim devitka stoji opustena na dvore u myho kamarada a nic se s ni nedeje. nez sem odjel tak sem stihnul vyresit tu vodu v oleji a predni napravu. nicmene az se vratim, planuju spoustu dalsich veci, prace na ni jeste bude hodne (na technicky a hlavne na emisich ze me byli uplne nestastny:D). Jo zima bude tenhle rok zase dlouhaaa [upravil dne 3.7.08 jurash] Citovat
Bohouš Odesláno 11. červenec 2008 Odesláno 11. červenec 2008 Takže pánové po skoro 10 měsících mě to tlačí 1.3 a funguje jak má - je to paráda :roker Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.