PeťanCZ Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 Zdravím všechny stošestkáře, už nějaký ten pátek šmejdím na tomhle foru a konečně jsem se dokopal i k registraci, ale bohužel jsem nenašel to co jsem potřeboval (možná jen špatně hledám). Mám 106 starší model a mám v plánu si na něj dát mlhovky (malé žluté wesemy), tak mě tedy zajímá, jak by to bylo možné uskutečnit. Na netu jsem se dočetl, že by tam měla být příprava (modré konektory za nárazníkem), ale nic tam není, místo toho jsem objevil ucvaknutý kabel omotaný izolačkou a zastrčený pod pravým světlem, jsou v něm 4 vodiče, tak mě napadlo, že to bude od mlhovek, ale potřeboval bych to vědět jistě, přikládám foto. dále by mě zajímalo zapojení relátka pojistek a jaký typ tam dát (asi by stačilo klasické spínací) a kam ho dát. Všiml jsem si, že za pojistkovou skříňkou jsou dvě volné místa, tak by mě zajímalo, jestli je jedno z nich na mlhovky, bohužel nejsou nijak značené. Předem díky za odpověď. Citovat
Dundee Odesláno 19. prosinec 2011 Odesláno 19. prosinec 2011 Napiš čísla těch vodičů, někdo by ti potom podle schémat mohl napsat, kam patří Citovat
marko306 Odesláno 19. prosinec 2011 Odesláno 19. prosinec 2011 Člen Ferry je v tomto macher, ten by ti vedel poradiť aj podľa tých čísel. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.