Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

chalani prosím skuste pomôcť prosím vás

Pred nedávnom cca týždeň dozadu som šiel na garáž auto malo 90 stupnov robil som tam niečo cca 30 minut v zime potom mohlo mať neviem kolko možno 60 možno 50 stupnov no a nešlo naštartovať tak sa ro roztlačalo na 3ke všetko išlo ako má

Ráno sadnem do auta ide tak ako má krásne chytá 2 krat nažhavím a štartne hneď

Mama ide do roboty dokopy cca kilometer prídem si preň okolo 10 ráno vonku možno 7 stupňou ťažko štartuje krúti dlho no proste nejde dobre no chtí a zasa ide.

dneskam mi zasa nejde šiel som z domu na poštu 300 metrov zaparkoval pridem tam a nejde zasa...

večer dnes som to štartol zasa na 3ke keĎ ma ťahali aby som ho nemal pred poštou štartlo no dymilo na bielo ale viac ako obvykle omoc viac a motor si tak vyspevoval ako keby že ide zhastnuť a potom hneď nejde zhastnuť toto chvilku potom malo pekný zvuk no nechal som ho odparkované to nejde tak donekonečná

napadli ma žhaviče...môže to byť aj niečo iné ?

Ďakujem

Odesláno

si si tým istý ? kamarat ma tiež to čo ty pišeš ten remeň preskočený o 1 zub ale to robí uplne iný aj zvuk a ja mam zvuk v pohode len to moc dymý na bielo

Odesláno

nazdar ..ja by som povedal ze problem ci nieje v nafte ,,,,a teda ak us ,,,ci ti netaha niekde falosny vzduch ,,,teda nafta pada spet do nadrze z celeho sysptemu ,,,a preto dlho musis startovat ,,,a preto asi ma snahu vypinat motor ,,,

Odesláno

tiež ma dnes napadlo že či neni nafta zlá (tankovalo sa na pumpe kde som tankoval prvý krat) takže sám neviem čo by bolo vhodné spraviť kebyže to je naftou ?

Odesláno

A nemizne ti voda z nádobky chladiča? Keď dymí na bielo, ako prvé ma napadlo tesnenie pod hlavou. Aj keby niekde ťahalo falošný vzduch, nevidel by som to ako dôvod dymenia, maximálne len zlých štartov.

Odesláno
si si tým istý ? kamarat ma tiež to čo ty pišeš ten remeň preskočený o 1 zub ale to robí uplne iný aj zvuk a ja mam zvuk v pohode len to moc dymý na bielo

jistý jsem si jen jednou věcí na světě:)

mohlo se stát tím roztahováním...,když myslíš špatná nafta,tak napoj motor na naftu z PET láhve a uvidíš, (myslím jinou kvalitní naftu)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...