Tantor-BN Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 chalani prosím skuste pomôcť prosím vás Pred nedávnom cca týždeň dozadu som šiel na garáž auto malo 90 stupnov robil som tam niečo cca 30 minut v zime potom mohlo mať neviem kolko možno 60 možno 50 stupnov no a nešlo naštartovať tak sa ro roztlačalo na 3ke všetko išlo ako má Ráno sadnem do auta ide tak ako má krásne chytá 2 krat nažhavím a štartne hneď Mama ide do roboty dokopy cca kilometer prídem si preň okolo 10 ráno vonku možno 7 stupňou ťažko štartuje krúti dlho no proste nejde dobre no chtí a zasa ide. dneskam mi zasa nejde šiel som z domu na poštu 300 metrov zaparkoval pridem tam a nejde zasa... večer dnes som to štartol zasa na 3ke keĎ ma ťahali aby som ho nemal pred poštou štartlo no dymilo na bielo ale viac ako obvykle omoc viac a motor si tak vyspevoval ako keby že ide zhastnuť a potom hneď nejde zhastnuť toto chvilku potom malo pekný zvuk no nechal som ho odparkované to nejde tak donekonečná napadli ma žhaviče...môže to byť aj niečo iné ? Ďakujem Citovat
ozzy56 Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 přeskočený řemen rozvodu, dej to mechanikovi, nestartuj,nejezdi, odtáhni Citovat
Tantor-BN Odesláno 1. prosinec 2011 Autor Odesláno 1. prosinec 2011 si si tým istý ? kamarat ma tiež to čo ty pišeš ten remeň preskočený o 1 zub ale to robí uplne iný aj zvuk a ja mam zvuk v pohode len to moc dymý na bielo Citovat
janty Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 nazdar ..ja by som povedal ze problem ci nieje v nafte ,,,,a teda ak us ,,,ci ti netaha niekde falosny vzduch ,,,teda nafta pada spet do nadrze z celeho sysptemu ,,,a preto dlho musis startovat ,,,a preto asi ma snahu vypinat motor ,,, Citovat
Tantor-BN Odesláno 1. prosinec 2011 Autor Odesláno 1. prosinec 2011 tiež ma dnes napadlo že či neni nafta zlá (tankovalo sa na pumpe kde som tankoval prvý krat) takže sám neviem čo by bolo vhodné spraviť kebyže to je naftou ? Citovat
Mathush Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 A nemizne ti voda z nádobky chladiča? Keď dymí na bielo, ako prvé ma napadlo tesnenie pod hlavou. Aj keby niekde ťahalo falošný vzduch, nevidel by som to ako dôvod dymenia, maximálne len zlých štartov. Citovat
ferrari Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 Na bielo môže dymiť aj vtedy, ke´d je tam nespálená nafta a to môže byť práve preskočený remeň. Vtedy to ale aj smrdí, ako Avia. Citovat
ozzy56 Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 si si tým istý ? kamarat ma tiež to čo ty pišeš ten remeň preskočený o 1 zub ale to robí uplne iný aj zvuk a ja mam zvuk v pohode len to moc dymý na bielo jistý jsem si jen jednou věcí na světě mohlo se stát tím roztahováním...,když myslíš špatná nafta,tak napoj motor na naftu z PET láhve a uvidíš, (myslím jinou kvalitní naftu) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.