Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Normálně: vysunutí, posun promítaného, jas. Jinak jsem koukal, že to je napsané v ceníku i k navigaci atd. takže jako intuitivní ovladače, asi.

Odesláno

A jakpak je to s aktualizací navigačních map...na SD....předpokládám že zadarmo to určitě nebude, ale kolikpak to stojí a jakpak je to často? A už je nějaka čeština?

Odesláno

pročetl jsem celé vlákno zkušenností s 5008 a tohle jsem tam nenašel.....tedy našel, ale už docela staré info že zatím čeština není.....a už se podařilo peugeotu vychytat ty rozvody u 1.6 THP? nebo mi opravdu nezůstane nic jiného než diesel...

Odesláno

Reserved uděláš vlákno na toggles tlačítka a pak se tu rozebírá střecha a navigace.Těch vláken je tu už tolik na kdejakou prkotinu, že se v tom ani prase nevyzná.:bojim Když sem přijde někdo nový pro nějakou informaci tak se v tom úplně ztratí:xvul

Odesláno

Stejně nechápu co to ty Toggle Switches jsou. V práci jsem na Premium Pack koukal ale stejně jsem žádny rozdíl nevykoukal. Co to tedy prakticky vzato je...něco co čte myšlenky? :papa

Odesláno

no nicemu, len suhlasim s Tvojim a Vatsugovim prispevkom... sam som sa v tomto vlakne stratil,

ale ten toogle switches ma zaujal...

na strankach PEU som sa docital nasledovne:

Napríklad výsuvný priehľadný panel Head up Display, ktorý je dômyselne umiestnený v predĺžení združeného prístroja. Nastavenie systému premietania informácií sa uskutočňuje pomocou prepínačov Toggle Switches. Tieto prepínače sú umiestnené v hornej časti stredovej konzoly a štýlovo dopĺňajú celkový ráz interiéru.

tiez ma zaraza ze niekto ide dat cca 20litrov €za auto a ani si neprecita o tom aute nejake info na strankach PEU, lebo inak by sa to tam docital... :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...