Reserved Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 Vážení...koupě 5008 se blíží do finále a já vybírám výbavu...můžete mi někdo objasnit co přesně jsou a jakou mají funkci \"Toggles switches\" ? Citovat
elton Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 http://www.google.cz/search?q=Toggles+switches&hl=cs&client=firefox-a&hs=qn4&rls=org.mozilla:cs:official&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=CbLTTu_kLdPS4QTG-sBN&ved=0CGwQsAQ&biw=1440&bih=757 To budou ty ovladače head displeje [upravil dne 28/11/11 17:11 od elton] Citovat
Reserved Odesláno 28. listopad 2011 Autor Odesláno 28. listopad 2011 Já jsem to na googlu samozřejmě hledal taky, ale nějak jsem nepochopil co by to mohlo být v autě. Myslíš jako, že to má každý HeadUp display? Citovat
elton Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 Normálně: vysunutí, posun promítaného, jas. Jinak jsem koukal, že to je napsané v ceníku i k navigaci atd. takže jako intuitivní ovladače, asi. Citovat
Reserved Odesláno 28. listopad 2011 Autor Odesláno 28. listopad 2011 aaaaha...takhle je to tedy...... a jakpak je to s tou prosklenou strechou....uz jsi si ji poridil?? Citovat
elton Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 :bacha:bacha:bacha:bacha:blicismajlik:blicismajlik:blablabla:blablabla:blablabla Citovat
Reserved Odesláno 28. listopad 2011 Autor Odesláno 28. listopad 2011 A jakpak je to s aktualizací navigačních map...na SD....předpokládám že zadarmo to určitě nebude, ale kolikpak to stojí a jakpak je to často? A už je nějaka čeština? Citovat
Reserved Odesláno 28. listopad 2011 Autor Odesláno 28. listopad 2011 Ale no tak, taková hezká plodná diskuze tady byla a ty hned začněš s basebalem Citovat
elton Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 Aktualizace map je podle nálady Navtequ, češtinu dělá fa. Rachot a chce za ní skoro 10 litrů Citovat
Reserved Odesláno 28. listopad 2011 Autor Odesláno 28. listopad 2011 pročetl jsem celé vlákno zkušenností s 5008 a tohle jsem tam nenašel.....tedy našel, ale už docela staré info že zatím čeština není.....a už se podařilo peugeotu vychytat ty rozvody u 1.6 THP? nebo mi opravdu nezůstane nic jiného než diesel... Citovat
Reserved Odesláno 28. listopad 2011 Autor Odesláno 28. listopad 2011 aha...takže tolko govorit po anglicku..... Citovat
Reserved Odesláno 28. listopad 2011 Autor Odesláno 28. listopad 2011 jojojo...to jsem četl...ale ja jen, jestli neni něco nového....přecijen, pořád mám ještě možnost měnit zadání objednávky Citovat
elton Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 Wip com3D je sice graficky lepší navigace, ale nejde na něj čeština už vůbec. Citovat
Vatsug Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 Reserved uděláš vlákno na toggles tlačítka a pak se tu rozebírá střecha a navigace.Těch vláken je tu už tolik na kdejakou prkotinu, že se v tom ani prase nevyzná. Když sem přijde někdo nový pro nějakou informaci tak se v tom úplně ztratí Citovat
cartmen Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 Stejně nechápu co to ty Toggle Switches jsou. V práci jsem na Premium Pack koukal ale stejně jsem žádny rozdíl nevykoukal. Co to tedy prakticky vzato je...něco co čte myšlenky? Citovat
Marcel00 Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 no nicemu, len suhlasim s Tvojim a Vatsugovim prispevkom... sam som sa v tomto vlakne stratil, ale ten toogle switches ma zaujal... na strankach PEU som sa docital nasledovne: Napríklad výsuvný priehľadný panel Head up Display, ktorý je dômyselne umiestnený v predĺžení združeného prístroja. Nastavenie systému premietania informácií sa uskutočňuje pomocou prepínačov Toggle Switches. Tieto prepínače sú umiestnené v hornej časti stredovej konzoly a štýlovo dopĺňajú celkový ráz interiéru. tiez ma zaraza ze niekto ide dat cca 20litrov €za auto a ani si neprecita o tom aute nejake info na strankach PEU, lebo inak by sa to tam docital... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.