elton Odesláno 30. listopad 2011 Odesláno 30. listopad 2011 Plasma Panasonic viera. Spokojenej velmi. Citovat
Qcko Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 Po skusenostiach so Samsungom uz nikdy viac, zivotnost 3 roky co sa tyka tuneru a elektroniky Citovat
koblih69 Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 Qčko, pracoval jsem pro distibutora Samsung 10 let, měli jsme i výhradní servis než jsme to předali \"ven\". Statisticky to byl ( s ohledem na reklamace ) vynikající produkt. Procento reklamací se pohybovalo v rozmezí 1-1,2%. Možná jsem zaujatý, protože doma mám Samsung všechno, ale nic z toho taky nemuselo nikdy do opravy, což se o mých jiných úletech ( Philips, Panasonic ... ) teda rozhodně říct nedá. Citovat
Qcko Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 No my sme kupili Samsung telku a vo firme (korejska) mame Samsung uplne vsetko, nonstop je to pokazene Na telku som sa bol spytat v oprave (mam to v baraku), chlapik povedal ze neni problem opravit, robi to casto, Samsungy tam ma stale... Ale mozno ze som iba zaujaty :D Citovat
anthraX306 Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 Pro mě jedině plazma a když plazma jedině Panasonic, LCD obraz mi přijde strašně umělý ale nic proti gustu Citovat
kveton Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 mam LED Philips a 3D LED Samsung a oboje naprostá spokojenost, obraz nádhernej za mě bych do plazmy nešel ze dvou důvodů, váha a spotřeba... Citovat
Qcko Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 kveton: o spotrebe plazmy sa tu kedysi viedli dlhe rozhovory a plazmy su zevraj na tom uz podobne ako LCD (LED bude na tom asi lepsie) Citovat
koblih69 Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 Je to tak, já mám obojí, tenkrát to tu rozvířil tuším Předseda, ale realita je taková, že rozdíl reálné spotřeby ( myslím třeba při stejném filmu a subjektivně podobném jasu ) není zdaleka tak velký jak se zdá. Když jsem to měřil tak jsem se dostal někde na rozdíl cca 20%. Citovat
Guest Scratch Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 presne tak, rozhodne se mi netoci doma elektromer. spis to vypada, jako kdyby se na predsedu nekdo pripichnul Citovat
Aluška Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 Můžu porovnat philipse LED šestková řada 102cm a neoplasma Panasonic 106cm. Philips: + nízká spotřeba, oproti neoplasmě skoro o polovinu + podle mého názoru lepší obraz -divně uspořádaný menu, EPG, ... -dálkový ovladač (blbej tvar, zvláštní uspořádání) Panasonic: +menu, EPG +přehlednej dálkovej ovladač -trošku vyšší spotřeba -obraz, LEDkovej se mi líbí víc Cenově jsou na tom hodně podobně. Pro antitechnický typy určo doporučuju panasonika . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.