Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Qčko, pracoval jsem pro distibutora Samsung 10 let, měli jsme i výhradní servis než jsme to předali \"ven\". Statisticky to byl ( s ohledem na reklamace ) vynikající produkt. Procento reklamací se pohybovalo v rozmezí 1-1,2%. Možná jsem zaujatý, protože doma mám Samsung všechno, ale nic z toho taky nemuselo nikdy do opravy, což se o mých jiných úletech (

Philips, Panasonic ... ) teda rozhodně říct nedá. :papa

Odesláno

No my sme kupili Samsung telku a vo firme (korejska) mame Samsung uplne vsetko, nonstop je to pokazene :D

Na telku som sa bol spytat v oprave (mam to v baraku), chlapik povedal ze neni problem opravit, robi to casto, Samsungy tam ma stale... Ale mozno ze som iba zaujaty :D:D

Odesláno

kveton: o spotrebe plazmy sa tu kedysi viedli dlhe rozhovory a plazmy su zevraj na tom uz podobne ako LCD (LED bude na tom asi lepsie) :)

Odesláno

Je to tak, já mám obojí, tenkrát to tu rozvířil tuším Předseda, ale realita je taková, že rozdíl reálné spotřeby ( myslím třeba při stejném filmu a subjektivně podobném jasu ) není zdaleka tak velký jak se zdá. Když jsem to měřil tak jsem se dostal někde na rozdíl cca 20%.

Odesláno

presne tak, rozhodne se mi netoci doma elektromer.

spis to vypada, jako kdyby se na predsedu nekdo pripichnul :D

Odesláno

Můžu porovnat philipse LED šestková řada 102cm a neoplasma Panasonic 106cm.

Philips:

+ nízká spotřeba, oproti neoplasmě skoro o polovinu

+ podle mého názoru lepší obraz

-divně uspořádaný menu, EPG, ...

-dálkový ovladač (blbej tvar, zvláštní uspořádání)

Panasonic:

+menu, EPG

+přehlednej dálkovej ovladač

-trošku vyšší spotřeba

-obraz, LEDkovej se mi líbí víc :aut

Cenově jsou na tom hodně podobně. Pro antitechnický typy určo doporučuju panasonika :D.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...