Holly Odesláno 3. duben 2005 Odesláno 3. duben 2005 Jeden dotaz pro Bohouše GTI a všechny GTI-čkáře: Jaký máte hodnoty tlaku oleje na volnoběh u studenýho motoru a potom u zahřátýho v otáčkách (1000ot-tlak?, 2000-tlak?, 3000-tlak?atd.)? Já mám u studenýho na volnoběh 3,5 a když je to zahřátý nikdy to nejde přes 2 a to ani v 7000ot. Obávám se, že mám problém. 2 Bohouš GTI: jo, 110km/h na dvojku to opravdu umí, v sobotu jsem to zkoušel, ale jnom na chvilku, kdyby to málo mazalo, tak abych to nezadřel. Citovat
Bohouš Odesláno 4. duben 2005 Odesláno 4. duben 2005 Přesně si to nepamatuju, ale u studenýho je ta ručička tak někde v půlce ukazatele. U zahřátýho, to pak na volnoběh ukazuje skoro 0, ale kontrolka se nerozvítí a při otáčkách to malinko vyleze, ale moc ne. Myslím, že se tomu přes ty 2 taky nechce. Já se nad tím nikdy moc nepozastavoval - už to mám takhle 4 roky. Dneska na to mrknu a zítra ti dám přesné info :), abych neplácaj hovadiny jako s těma svíčkama. Jo jo 110 na 2 - jsou to šikovný dědečci :D Citovat
Holly Odesláno 4. duben 2005 Autor Odesláno 4. duben 2005 Mám to přesně tak jak píšeš, úplně na chlup. Dneska jsem byl u Domanskýho pro táhlo (625Kč) a ptal jsem se na to, prej by to mělo jít s otáčkama nahoru. Je tam nějaká regulační kulička a ta může bejt zaseklá, takže to nedává dost tlaku. Ale jestli s tím jezdíš už 4 roky a točíš to jako ďas, tak to tak asi má být. Citovat
JEHLIX Odesláno 4. duben 2005 Odesláno 4. duben 2005 1000 otačekl = 1bar 2000 otáček = 2bary 3000 otaček =3bary 4000 otáček =4bary 5000 otáček =5baru 6000 otaček =6baru takhlenc by to mělo bejt pokud je všechno ok. měl jsem to přesně tak jak pišete a dost mě to sralo tak sem zajel k Vašendovi a ten mi to sprasvil.HE HE Citovat
Holly Odesláno 4. duben 2005 Autor Odesláno 4. duben 2005 A sakra! Co tomu bylo a kolik to stálo? Citovat
striker Odesláno 5. duben 2005 Odesláno 5. duben 2005 ... zkus jeste jednu vec... vysunout konektor z cidla tlaku a promerit ho ohmetrem... nebo ten konektor poradne ocisti.. mel sem tam jednou mensi oxidaci a taky me to blbe ukazovalo .... stacilo sundat kontaktolem ocistit a od ty doby to funguje jak ma Citovat
Holly Odesláno 5. duben 2005 Autor Odesláno 5. duben 2005 To čidlo je pod parohama sání? No je tam dost blbej přístup, ale zkusím to. Dík. Citovat
Bohouš Odesláno 5. duben 2005 Odesláno 5. duben 2005 Ha, tak to jste mě nepotěšili. Zahřátej motor mě ukazuje max. 2 a fakt tomu občas dávám pěknou čočku. Takže zkusím nejprve to čidlo a pak tradá provětrat peněženku v servisu :D Citovat
JEHLIX Odesláno 5. duben 2005 Odesláno 5. duben 2005 čidla mam novi a vim že se mi hrabal aj v olejovim čerpadle pry bylo zanesene bo-co a da se i nějak přenastavit aby vic tlačilo ale to nevim jistě. Citovat
Bohouš Odesláno 5. duben 2005 Odesláno 5. duben 2005 Jo to já se v tom zas tak hrabat nebudu, jinak pak vytopim za opravu mnohem víc. Prostě to švihnu do servisu a bude. :papa Citovat
JEHLIX Odesláno 5. duben 2005 Odesláno 5. duben 2005 ...TO JE NEJROZUMNĚJŠI POKUD TOMU MOC NEHOVIŠ.POKUD MUŽU DOPORUČIT TAK VAŠENDU OD TE DOBY CO MI DĚLAL KARU TAK JEN VRNI A JSEM MAXIMALNĚ SPOKOJENEJ. Citovat
Holly Odesláno 5. duben 2005 Autor Odesláno 5. duben 2005 2 JEHLIX: zapomněl jsi napsat o kolik zchudnem.... Citovat
JEHLIX Odesláno 5. duben 2005 Odesláno 5. duben 2005 ...to ti nepovim ale seš Pražak tak tam zajed se poptat neni nic jednodušiho stejně se budeš muset asi objednat.Žadna katastrofa to ale nebude tak neboj.Je to kousiček od Sazka Areny. Citovat
Bohouš Odesláno 6. duben 2005 Odesláno 6. duben 2005 Tak už je Peugeotek objednán k panu doktorovi. To Holly - pak ti můžu říct cenu Citovat
Holly Odesláno 6. duben 2005 Autor Odesláno 6. duben 2005 2 JEHLIX: Já vím kde jsou Vašendovci, já už tam byl. A tu cenu jsem chtěl vědět proto, protože komplet nová pumpa od pana Peugeota stojí 6,5 litru a nikde jsem neviděl na netu, že by někdo dělal druhovýrobu. Tak jsem doufal, že napíšeš že to stálo 3 litry s neoriginál pumpou a byl bych klidnej. Jestli to vyráběj jenom frantící a bude v p....., tak jdu rozbít prasátko. A to potřebuju nový gumy a tlumiče, zadní nápravu, poloosy (jak tak na to koukám, tak asi potřebuju nový auto:D) atd. atd. Až si zas někdo bude chtít koupit GTI-čko, a? si připraví aspoň 80k, stejně ho to ty prachy nakonec bude stát, i kdyby to koupil za 35k jako já. (Já si nestěžuju, mě nikdo nenutil a všichni mi říkali co mě to bude stát, takže jsem byl varován.). 2 Bohouš: asi taky začnu přítelkyni tajit... (heslo: sejdeme se u Vašendů) Citovat
JEHLIX Odesláno 6. duben 2005 Odesláno 6. duben 2005 ...tu cenu bych vam napsal ale už je to dyl a tak si ju nepamatuju. A to že 205gti vynde na velky ky penize to maš recht,protože všechny jsou nehorozně zhuntovany.Akdyž to člověk mysli važně a ma se trošku rad,tak do gti narve minimalně 50tacu aby bylo celkem v cajku a nezaleži jestli ho koupi za 30tis nebo 60tis.Ostatně ja už v něm mam asi 180tis za 2,5roku ale za 100tis sem ho kupil.A to letos ještě 10až20tis sežere. SAK SME TAKY S MLADOU SKRZ KARU POŘAD V SOBĚ.A VEŠKERY INVESTICE SE MUSIJOU TAJIT. 205 GTI JE JENOM PRO FANDY!!! Citovat
Bohouš Odesláno 7. duben 2005 Odesláno 7. duben 2005 To Jehlix + Holly - musíme vydržet a sypat prachy, protože za chvíli bude zachovalá 205 GTI rarita :D Citovat
Hadra Odesláno 7. duben 2005 Odesláno 7. duben 2005 Já teda nevím, jestli si můžu troufnout sem napsat, ale 106 na tom je podobně.Má rozvody, filtry, destičky, prasátka, jednu poloosu,silenblok, zimní + 2 letní gumy, poklice, potahy, rádio a stále poslouchám kdy už to skončí.Ale jiný auto nechce.A já potřebuju ještě jednu poloosu, další silenbloky, udělat ventily, geometrii, vyhladit ty debilní mřížky na kapotě, nechat to nastříkat, koupit sportovní zrcátka, spravit dálkáč na centrál, elektrony, a udělat výfuk. A kolikrát nemám ani odvahu ceknout co je potřeba. A v srpnu máme svatbu, tak ona akorát pořád chce šetřit. no je tohle normální....? Přitom je auto napsaný na ni, tak by taky mohla mít toho zvelebovacího ducha. ale ženskou logiku já nepochopím. Citovat
zoby Odesláno 7. duben 2005 Odesláno 7. duben 2005 Napsán autorem JEHLIX čidla mam novi a vim že se mi hrabal aj v olejovim čerpadle pry bylo zanesene bo-co a da se i nějak přenastavit aby vic tlačilo ale to nevim jistě. kolik stály ty čidla a kde jsi je kupoval? hlavně to čidlo tlaku oleje, případně čidlo teploty oleje? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.