Guest Jirka12 Odesláno 25. březen 2013 Odesláno 25. březen 2013 Já to mám a můžu doporučit. Určitě to vypadá líp než ta folie co tam je od výroby... mohu se prosim zeptat,zdali si to lepil na tu folii co je tam z výroby nebo si ji nějak nejprve strhával? a nějaké foto jak to vypada by prosím nebylo? vážně nad tím uvažuju, ta fólie co tam je , vypada už hrozně,ani už není černá... Citovat
Palldo77 Odesláno 26. březen 2013 Odesláno 26. březen 2013 Ja som tu fóliu pomaličky stiahol (či odlepil) a dal som tam karbonovu foliu. Efek aj účel to splnilo. Vyšlo ma to určite lacnejšie a kedykolvek to môžem vymeniť. Tvar som dal podobný ako ta folia čo tam bola. Citovat
Brizan Odesláno 26. březen 2013 Odesláno 26. březen 2013 Tu folii jsem před istalací strhnul a pak nárazník pořádně odmastil. Fotku sice mám, ale je stejná jako je v prvním příspěvku od joozina, akorát už ne tak naleštěná ale po zimě pěkně zašlá Generální úklid mě čeká až se oteplí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.