wizzax206 Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 Zdravím všechny, rád bych vás poprosil o radu či nápad. Mám Peugeot 206 2.0 HDi r.v. 2002. A problém spočívá v tom, že když na otočné páčce směrovek, na které jsou světla a na dalším jakém si otočném spínači mlhovky přední a zadní, otočím abych zapnul mlhovky at přední nebo oboje, tak po chvíli samovolně zhasnou. Spínač se při zapnutí vrací do původní polohy (ale to vypnutí nezpůsobuje, je to tak správně). Po chvíli (pár sekund max desítek) se mlhovky vypnou. Nezávisí to s polohou volantu ani s chodem či ne-chodem motoru, mlhovky svítí všechny. Předem děkuji všem za odpovědi, ať už spekulativní či zkušenosti pokud se podobný problém řešili. Díky všem. S pozdravem DV Citovat
ChouLu Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 2002 to mas uz multiplex? tedy ovalne packy a na radio takovou mušli? Tohle je taková nemoc těchto páček, me se zase třeba zapínají samolovně světla (mám LED denní sviceni a zapnou se potkavacky). staci do toho drknout a je to OK. Nejlepe by byla vymena, ovsem ten modul je 4-6 tisic Citovat
wizzax206 Odesláno 27. listopad 2011 Autor Odesláno 27. listopad 2011 Ano, bude to multiplex. Na rádio je \"mušle\" pod ovladačem stěračů pod volantem. Tak to je zlý, každopádně díky za odpověď Citovat
ChouLu Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 nechaj se na vrakovisti koupit za 1500,ale nevis co to udela za pul roku,rok, aby si na tom nebyl stejne jen pozor pokud budes kupovat nové,tak jich je několik typů Napr ja mam bez jedineho tlacitka na konci pacek. Jine maji na prave spinac pro palubni PC, nektere na leve pro automaticka svetla (auta se senzorem) a nektera maji vsechno Taky je budu nejspis na jare kupovat... kazdou chvilu se mi vypinaji blinkry :( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.