ReaPerek Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 Zdravim, byli mi měněny ramena a gufero u rozvodu (+menen novy olej). Jde mi o to že nyni při jizde je točeni volantu težší jako kdyby bez serva. Kamarad řikal že mam zajet na geometrii že to je tim. Ale nejsem si jisty. A chtěl jsem se zeptat jestli to je tim možny nebo ne. Abych nechodil na geometrii vicekrat. Předem moc diky Citovat
straki007 Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 :myslim Divny. Spis at se kluci podivaji jetli neco nepo***li. Citovat
Guest mischko11 Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 Geometriu ?,pises ze za jazdy sa toci tahsie a ked stojis na mieste ide bez problemov ? Citovat
ReaPerek Odesláno 27. listopad 2011 Autor Odesláno 27. listopad 2011 Pardon ja to napsal spatne. Na miste to jde spatne teda stuha. prijizde je to lepsi ale zda se mi že pri jizde to jde o neco malo z tuha take. Citovat
ChouLu Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 podivej se do nadrzky posilovace zda tam mas vubec kapalinu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.