Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
asi tak ... hyper ma zatial asi najbelsie svetlo mal som aj cool blue intens ale nic moc hyper ma fakt pekne biele svetlo

:D citas mi myslienky, prave si pozeram obe sady a kvoli homologizacii rozmyslam ze ktoru ... ale prave si mi vyvratil domnienku, ze aj intense bude stacit:mrk ... takze bude Hyper:-)

Odesláno

necituj prispevok ked som hned nad tebov :papa no je pravda ze hyper nema homologizaciu ale podla mna svieti tak isto ako intens len je belsie svetlo ... vsak mal som ich vedla seba a myslim ze budes spokojny ak ti ide o farbu svetla :D

Guest Jirka12
Odesláno
necituj prispevok ked som hned nad tebov :papa no je pravda ze hyper nema homologizaciu ale podla mna svieti tak isto ako intens len je belsie svetlo ... vsak mal som ich vedla seba a myslim ze budes spokojny ak ti ide o farbu svetla :D

mno tak stejně rozhodně nesvítí, stačí se podívat na technickej list výrobce... intense mají 1550 lm a hyper mají pouhých 700 lm ,což si myslím hovoří za vše, barva světla super,ale na ježdění v noci to moc není .... :-)

Odesláno
tak az takto som to neskumal :D:papa

Balachar ja mam v hmlovkach Night breaker

[upravil dne 8/4/13 20:54 od DERT123]

dert123 v mlhovkách máš night breakery? Jsi spokojený? Já jsem je vyměnil za nokya žluté...Mě to bílé světlo v mlze nedělalo moc dobrý pocit....:bojim To bylo jak dálkové....

Odesláno

no borci ja mam vsade night breakery ... teda v hmlovkach aj v dialkacoch a mal som aj v stretavackach ... :papa ja som s nimi spokojny ... prisvecujem si dokonca v noci s hmlovkami a ked ide nieco oproti tak vypnem

Odesláno

Tak s těma žárovkama H.O.D. jak tu někdo zmiňoval je to k ničemu...objednal jsem...zkusil jsem...a výsledek...barva asi tak o 10% bělejší...ale i tak přes tu čočku to bylo spíš žlutý...nakonec jsem zajel do mototechny...vzal jsem klasický H1čky a H.O.D. ky sem daroval kámošovi, kterej nemá čočku a tomu to svítí celkem dobře...ja to vidim že objednám Blue vision od philips a nebudu to řešit...už mám blue vision parkovačky tak proč nemít i hlavní světla :)...fakt hoši jak tady říkají ti zkušenější...kašlete na ty líný šmejdy co stejně nesvítěj..kupte značku i za vyšší prachy...stejně ta barva bude furt stejná :)...mimochodem...jsem jedním z těch mladejch nerozvážnejch co taky chtěl xenon efekt a ono prd :D i ja k tomu dospěl :)

Guest Jirka12
Odesláno
Teraz pozerám že sú aj \"night break plus\" tie nikto neskúšal? Dal by som ich do diaľkových svetiel.

NB plus by měly déle vydržet,ale mně přijde že vydrží skoro stejně jako klasik NB, jinak já mám teď v dálkách NB plus limited edition :roker

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Ahojte, tak to tu trošku oživím ... asi pred mesiacom som si do stretávačiek dal H1 Osram Cool Blue Hyper a potvrdzujem, že svetlo je nádherné modro biele ... vidno to na ceste, v odraze sklenených plôch, na stenách ... čočka má peknú bielu farbu :-)

Druhá vec je viditeľnosť ... mal som predtým H1 Osram Silverstar a keď som sa pozabudol, tak som pri jazde v noci, ani nezapínal diaľkové, teraz, keď som vyšiel na cestu s Hyper-kami, tak si diaľkové zapínam nonstop, svietia o poznanie horšie, takže som ich odložil do krabičky a nechávam si ich na leto, kedy budem po tme jazdiť podstatne nemej.

Teraz sa asi poobzeram po Osramoch NB.

Odesláno

Uz som si ich objednal zo stranky tircar.sk ... cena aj s dorucenim pri platbe vopred 12,54 :-) ... uplna bomba :-) Na 207 som kupoval H7 elta \"super yellow\" za 8 dva kusy :D

Inak uz su aj NB Unlimited, maju o 110% viac svetla a o 20% belsie svetlo, svetelny kuzel taky isty ako NB Plus

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...