Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Už jsem to tu mockrát popisoval. Ono se zdá že to svítí dobře, ale velmi rychle se tím teplem poškodí odrazová plocha (nebo zašedne čočka) a svítí to stále hůř. Výsledek je že to pak svítí hůř než plvodní 55W. Navíc to je vidět prakticky jen po rozdělání světel.

Odesláno

Souhlasim s Koblihem, nic tak vykonyho bych si do svetel nedal ani za zlaty prase. V letnim obdobi mam obycejny zarovky od Starlinu za 30kc a ted kdyz uz je opravdu brzo tma davam Osram Nightbreaker. Venku je chladneji, zarovky se lepe chladi a hlavne je videt mnohem dal aniz bych nekomu vypalil diry do oci.

Zivotnost? Pul roku, jako u vsech zarovek se zvisenou svitivosti.

Abych to shrnul, nedavat nic co muze poskodit auto, nebo narusit bezpecnost na silnici.

Odesláno

mam Osram col blue hyper a mozem povedat ze drzia uz 3 mesiace...skoda ze ked prsi je to trosku zle z vyditelnostou ale inak ok...mam ich aj v dialkovych :)

[Edited on 9/11/12 15:15 by Fredino]

Odesláno

Mno tak jsem objednal Ringautomotive XenonUltima +120% , xtremevision a nightbreaker už jsem měl tak uvidíme co toto :roker

všechny výše uvedené jsou nejlepší co danné firmy nabízí,včetně homologace,ale pořád tak nějak ty co jsem měl svítí do žluta, v žádném případě bílá barva, tak jsem zvědav, našel jsem zajímavé srovnání...viz foto

post-38417-14109628001227_thumb.jpg

Odesláno
Mno tak jsem objednal Ringautomotive XenonUltima +120% , xtremevision a nightbreaker už jsem měl tak uvidíme co toto :roker

všechny výše uvedené jsou nejlepší co danné firmy nabízí,včetně homologace,ale pořád tak nějak ty co jsem měl svítí do žluta, v žádném případě bílá barva, tak jsem zvědav, našel jsem zajímavé srovnání...viz foto

mno jo ale ta zivotnost bratu :myslim uvidime :D

Odesláno

...pročetl jsem pár diskuzí a psali tam něco o cca 350h což je srovnatelny s NB nebo XtrV...

• O 2 týdny později...
Odesláno

...no my co nemáme origo xenony prostě toužíme po bílém intenzivním světle no.. :D . naneštěstí to soudruzi z Francie postavili tak,že to nemá legální dlouhodobé řešení... xenony spálí stěrače, o trochu silnější žárovka spálí čočku, NB a podobně výkonné H1 svítí žlutě, modré žárovky zase nemají při 55W dostatečný výkon... :grr ...

jinak me by docela zajimalo jak by ty H.O.D.ky svítily... někdo by to mohl vyzkoušet :-)

Odesláno

nechcem sa odlisovat..len chcem aby mi to vydrzalo aspon pol roka !! uz ma nebavi kupovat nejake lacne pcoviny..ktore v lete vydrzia mesiac dva... a chcem aby mi to aj dobre svietilo, lebo teraz co mam v noci to svieti ako za dušičky...ale kto ma xenon, nepochopi

Odesláno

Pánové nezlobte se na mě ale to je prostě trapas. Kupujete ty nejsra...jší šmejdy a je vám jedno jak budete mít vočouzený paraboly nebo že to nevítí hlavně, že budete vypadat cool. Žárovky HOD jsou blábol který snad nemůže soudný člověk brát vázně.

Kupte si kvalitní žárovky od kvalitního výrobce ( Osram, Philips, GE... ) a nevymejšlejte kraviny. Zázraky se nedějí. Nahazujete tu jednu čínskou šajzku za druhou a píšete o dobrém svícení? Chcete bílé světlo (přesvícené vlákno) a vysokou životnost? Já bych chtěl obřího trpaslíka :bojim

[upravil dne 19/11/12 22:02 od koblih69]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...