Butch Odesláno 3. duben 2005 Odesláno 3. duben 2005 Trápí mě vrzání sklopných sedaček na 106ce. Jde tomu nějak zabránit, má cenu se o to vůbec pokoušet? Má s tím někdo zkušenosti? Dík. Citovat
vix Odesláno 3. duben 2005 Odesláno 3. duben 2005 Ja bych nejdrive zkusil WD-40, nebo jeste lepe nejdrive dotahnout vsechny spoje. Treba u me prastare 205 jsem na podlaze nachazel nejake srouby, abych pak zjistil, ze mi sedacka drzi vpredu jenom v jednom rohu.. Jo, mam tridveraka Citovat
Dundee Odesláno 3. duben 2005 Odesláno 3. duben 2005 A kdy nebo kde ti to vrže? Při sklápění- tření (prostříkat nebo namazat). Při opření do sedačky- Vyběhanej sklápěcí mechanizmus (mohlo by pomoct namazání). Při náklonu v zatáčce- pojezdy sedačky (v lyžině by měly být takový silonový nebo plastový kluzný kostky a ty občas praskaj, takže jejich výměna). Pokud to není ani jeden případ, tak to specifikuj blíž. Citovat
Butch Odesláno 3. duben 2005 Autor Odesláno 3. duben 2005 Vrzá to když těch mých pár kilo sedí a jedu po nerovnostech. Prostě sebemenší zavrtění na sedáku jde slyšet. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.