Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ale najde to. Jen musíš zadat správné klíčové slovo. Například nezkoušet jenom \"firmware\", ale třeba \"8.20\" a hned ti tam vyběhne několik odkazů. Prostě musíš zkusit při vyhledávání víc možností, jak by se to mohlo jmenovat. ;) Novinky v softwaru 8.2 oproti starší verzi máš například tady:

Odesláno

warez?? Ty jsi četl pod jakou licencí je ten firmware uvolněný ;) .. pod žádnou, protože není uvolněný ale zveřejněný... proto to není werez ;).. navíc eurovan2 fórum ten soubor přímo hostuje(pro RT3 už 4 roky) a kdyby to měl být warez, tak PSA by dávno zařidilo aby to odstranili ;) .. neposílám tady odkazy na stažení map od navtequ( což by 100% warez byl ) :D

Odesláno
dal som to do vyhladavania firmware a nic mi nenaslo

ked da niekto hladat 8.20 tak nenajde ani toto vlakno, lebo 8.20 si zadal s ciarkou (8,20) a to uz napadne malokoho... verzia sa vzdy zasadne udavaju s bodkou ;)

Odesláno

Jsem na tom podobně :) RT3 6.63 z eurovanu2, čestina z uloz.to(tu jsem si pak upravil) a nakonec jsem si nechal manželkou předabovat navigaci... zabralo to celkove vic nez pul hodky :-D ale to kvuli te navigaci

Odesláno

divili by jste se ;) ... dala si na tom hodne zalezet a musim rict ze to zni uplne skvele.. zadne zmeny intonace nebo nalady, jednotlivé části navazují prostě skvěle.. neslyšel jsem lepší ani u TomToma nebo Copilota :) ... a navíc podle navigace jedu zřítka, cca 1x do měsíce, takže to že to je manželčin hlas mě nějak neprudí :roll dokud mě ten hlas ovšem nezavede někam kde nemá, pak nevím jestli budu naštvaný na navigaci nebo na ženu :D

Odesláno
ja som z toho jeleň :( ale úplne :D ... najlepšie by bolo keby niekto pride na zraz do senici a spraví mi to :) zaplatim :)

no fuj... :D

adam: ver tomu zemanzelka ta vzdy navedie tym spravnym smerom, mozes sa vzdy spolahnut :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...