Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

proto píšu že další generace bude bežet na linuxu a konkrétní software na Qt... obojí jsou otevřené platformy a proto nebude takový problém se v tom vrtat než třeba RT3.. drtivá většina těchto systémů zatím běží na WinCE a aplikace jsou postavené rovnou nad WinApi... u toho Linuxu to fičí přes DBUS, a grafika přes QML.... ideální ;)

Odesláno

adam. no tak ten soft mam super bez problemov 30 minut to robilo..len ma znepokojuje čeština..vlozil som cd, opytalo sa ma to ci mam pokracovat ja ze ano..potom sa ma to hned spytalo restart ? a ze ano, obrazovka sa vypala a zapala a nic, stále dookola ..co mam robit

Odesláno

hezky hezky..len je pred vianocami a to si nemozem dovolit :P ...ja mam HDD cize mne to ani netreba, len mne skor by sa zislo bluethoot na prehravanie hudby ..cd si skopirujem na hdd a mam bez problemov..

Odesláno

Lada78: Jééé paráda... na to jsem se chtěl podívat a když jsem zjistil kolik jich je tak se mi v tom nechtělo vyhledávat... takže máš nějaký MP4 přehrávač co má Video Out ? Můžu se zeptat jaký? ... nechtělo se mi tam vrážet něco jako Popcorn Hour, jen kvůli videu v PAL rozlišení :-D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...