Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ještě ohledně těch kabelů k JBL... myslíš kabel na propojení JBL a RT3 nebo který? ty koncovky na kterých je repro připojené aktuálně se nedají použít?

Joozino: 23 :D ... jsem mladý, ale nějak mě to zatim neva :D

[upravil dne 25/11/11 16:32 od adam.bogocz]

Odesláno
ještě ohledně těch kabelů k JBL... myslíš kabel na propojení JBL a RT3 nebo který? ty koncovky na kterých je repro připojené aktuálně se nedají použít?

Joozino: 23 :D ... jsem mladý, ale nějak mě to zatim neva :D

[upravil dne 25/11/11 16:32 od adam.bogocz]

K tomu co vidíš na zesilovači potřebuješ i protikus patici s očíslovanýma kabelama at podle schématu víš kde který kabel příjde......

Odesláno
aha no preto, lebo ja mam 24 :P a ty si pisal ze uživiť rodinu, tak pozerám ze cooo :D

sorry, sekl jsem se :-D uplne jsem zapomnel ze mi je 22 :-/ .. podledni dobou toho mam moc a hrabe mi z toho :D ale rodinu mam no :) dvou letou dcerku :)

Odesláno

No Premo, couvat zvladam i bez kamery, hlas mam stejne vypnuty.

Ted si vem tu paradu, nemusim honit CD s muzikou, nebo mapy, je to hezky vsechno v jednom. Odblok videa jsem vyresil pres Mirascript, tak ze v kastliku USB prehravac o velikosti krabicky od cigaret. Staci jen nastartovat, zkopirovat a vyrazit:-)

Neni to nadhera?

Odesláno
No Premo, couvat zvladam i bez kamery, hlas mam stejne vypnuty.

Ted si vem tu paradu, nemusim honit CD s muzikou, nebo mapy, je to hezky vsechno v jednom. Odblok videa jsem vyresil pres Mirascript, tak ze v kastliku USB prehravac o velikosti krabicky od cigaret. Staci jen nastartovat, zkopirovat a vyrazit:-)

Neni to nadhera?

Není.........

Odesláno

RT3 není špatné, ale ten HDD tam prostě chybí. Umět changer MP3, tak by to bylo vyřešeno, ale bohužel... Každopádně je škoda, že MM/PSA přestali tak brzy vyvíjet nový firmware. Určitě by se i na RT3 dalo spoustu věcí ještě vylepšit. Kdo by chtěl tuto snahu podpořit, můžete hlasovat \"ano\" na tomhle odkazu. Nic to nestojí a zkusit se má všechno.;)

http://www.eurovan2.com/forum/showthread.php/10747-Also-not-satisfied-with-RT3-s-quot-non-text-capability-quot

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...