Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak to je škoda Jirko, plast se nechá bez problému \"dodělat\" z jinýho a pak nic nepoznáš ;) Takhle jsem tehdá nechal spravit náhradní lemy, co sem měl doma. Na jednom ho chyběla dobrá čtvrtka, takže jsme ho nastavili a paráda, jak novej :)

Co se toho mírně prdelně škaredýho předního současnýho nárazníku týče, tak bych ho zkusil dát do inzerce. Kolem aut se pohybuje velká spousta lidí s vášní v obdobnejch bestiálnostech, takže je dle mého dobrá šance ho udat ;)

Kdybys měla cestu do PL, tak tam je jich celkem dost:

http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=peugeot+106+zderzak

Odesláno

když tak na ten nárazník koukám tak mě by se prakticky nějaký takový hodil na závody ale nevím no vůbec se mi nelíbí. tak ted uvazuju vzhled x funkčnost

Odesláno

layra : zdravim druhou černou 106xsi na klubu :D.Ten nárazník je fakt šílenost:blicismajlik.Ale lak vypadá hodně dobře;).Jo a předek určitě dolu:).Pořid podvozek TA-technix a můžeš pak štelovat o kolikl to chceš dát dolu;)

Odesláno

Torrez: taky zdravim, jo takovyhle veci budu delat az na jare. Ted hlavne naraznik a zadni tlumič. Naraznik jsem ted koupila za litr jako nouzovku, ten klasickej. Az se objevi nejakej peknej sportak tak to vymenim. Ten jak mi posilas v odkazu ten je prave uz prodanej:-p

jinak na tom allegru koukam maj dobry... ale PL mam daleko:-p pockam na nejakej v cesku, kdo si pocka ten se docka:-))

• O 3 týdny později...
Odesláno

mam otazecku prosim mate zkusenost s narazniky z PL? nekdo rikal ze se tam s tim zachazi jinym zpusobem nez tady a tak by mohl byt pokrouceny ATD a jeste necha se to poslat do cech nebo jak to je ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...