Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj kluci. Dnes mi vypovědělo službu auto.Po nastartování jsem ujel asi 500 metrů a najednou zacukalo a přestalo jet. Přestaly fungovat světla,směrovky,klakson ani topení nejde. Motor točí ale nenaskočí. Pojistky jsem kontroloval.Vypadá to na elektryku.Prostě nic nefunguje.Po zmáčknutí výstražných světel začne vrčet dosti nahlas relátko. Předem dík za rady.

Odesláno

Zapni klíček a rozsviť světla, tím bych asi začal pokud budou svítit tak bude problém asi zapeklitější pokud ne tak je jen v háji aku, asi odešel článek to se takhle někdy stává z ničeho nic když příjdou první mrazíky.

Odesláno

Po otočení klíčku motor točí ale nechytne... Ani se nerozsvítí žhavení.A když vytáhnu klíček tak na palubce svítěj kontrolky. Po zmáčknutí klaksonu se ty kontrolky rozsvítijou ještě víc. Ale klakson nehoukne. Ani světla nejdou pustit. Prostě je uplně mrtvá elektrika.Ani centrál nefunguje.

Odesláno

Takéto psie kusy robí elektrika keď je problém s kostrou. V tom to prípade to vyzerá že ukostrenie baterka - motor je v poriadku ale baterka - karoséria bude zrejme problematická. Začal by som ukostrovacím bodom pod baterkou.

Odesláno

Tak pánové problém vyřešen... Byla to kostra pod baterkou... Tímto moc díky pastorkovi za radu nad zlato. :-D Taková blbost a odstaví auto na 4 dny... Ještě jednou moc díkec. Neni nad toto forum... :-D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...