jutak Odesláno 23. listopad 2011 Odesláno 23. listopad 2011 Ahoj kluci. Dnes mi vypovědělo službu auto.Po nastartování jsem ujel asi 500 metrů a najednou zacukalo a přestalo jet. Přestaly fungovat světla,směrovky,klakson ani topení nejde. Motor točí ale nenaskočí. Pojistky jsem kontroloval.Vypadá to na elektryku.Prostě nic nefunguje.Po zmáčknutí výstražných světel začne vrčet dosti nahlas relátko. Předem dík za rady. Citovat
kaper Odesláno 23. listopad 2011 Odesláno 23. listopad 2011 skús napísat aký to je motor ročník atd. Citovat
Kupca Odesláno 23. listopad 2011 Odesláno 23. listopad 2011 Zapni klíček a rozsviť světla, tím bych asi začal pokud budou svítit tak bude problém asi zapeklitější pokud ne tak je jen v háji aku, asi odešel článek to se takhle někdy stává z ničeho nic když příjdou první mrazíky. Citovat
marko306 Odesláno 23. listopad 2011 Odesláno 23. listopad 2011 Poprípade pozry stav kontaktov, svoriek na baterke (oxidácia, uchytenie) kostru od baterky. Citovat
jutak Odesláno 24. listopad 2011 Autor Odesláno 24. listopad 2011 Po otočení klíčku motor točí ale nechytne... Ani se nerozsvítí žhavení.A když vytáhnu klíček tak na palubce svítěj kontrolky. Po zmáčknutí klaksonu se ty kontrolky rozsvítijou ještě víc. Ale klakson nehoukne. Ani světla nejdou pustit. Prostě je uplně mrtvá elektrika.Ani centrál nefunguje. Citovat
pastorek Odesláno 25. listopad 2011 Odesláno 25. listopad 2011 Takéto psie kusy robí elektrika keď je problém s kostrou. V tom to prípade to vyzerá že ukostrenie baterka - motor je v poriadku ale baterka - karoséria bude zrejme problematická. Začal by som ukostrovacím bodom pod baterkou. Citovat
jutak Odesláno 26. listopad 2011 Autor Odesláno 26. listopad 2011 Tak pánové problém vyřešen... Byla to kostra pod baterkou... Tímto moc díky pastorkovi za radu nad zlato. :-D Taková blbost a odstaví auto na 4 dny... Ještě jednou moc díkec. Neni nad toto forum... :-D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.