Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mám velkou prosbu. Chci si objednat vodní pumpu na svoje auto, ale nevím, jestli mám blok motoru z hliníku nebo šedé litiny. Volal jsem do Peugeotu, ale nebyli mi schopni podle vinu říct, co tam mám :-(. Nechápu to, copak nevědí, co vyrábějí? Dali mi akorát číslo \"1201 E3\", prý podle něj by v autokely už měli vědět, který typ z těch dvou mám koupit. Ale tam mi řekli, že jim to číslo nic neříká.

Výměnu mi bude provádět o víkendu bratranec, který bydlí 300km ode mě. Než k němu pojedu, tak už ten díl musím mít minimálně objednaný.

Může mi, prosím, někdo dozjistit, z čeho blok motoru mám, jestli z hliníku nebo z šedé litiny?

Jedná se o auto:

Peugeot 106, r. 1995, obsah 954 cm3, 37kW, 50HP

TYP: 1CCDZ2

Vin: VF31CCDZ250957305

Motor: CDZ

Palivo: BA 95 B

Předem mockrát děkuju.

Pavel

Odesláno

Kdyz mrknes na ty posledni dve pumpy, tak jedna je pro blok motoru z hliniku, druha pro blok motoru z sede litiny.

Nevim, z ceho je blok motoru meho auta. Proto nevim, kterou z tech dvou objednat.

V tom je ten problem. Original dil je drahej.

Ten druhej odkaz mi nejde otevrit.

Odesláno

Takže na 100% je blok z hliníku a můžu objednat tuto pumpu?

Vodní pumpa FEBI

Objednací kód: FB 09260

V Peugeotu mi říkal, že u tak starého auta tam je pravděpodobně litina. Jenže já má ročník 95, a tam by mohl být i ten hliník.

Prosím o potvrzení.

Děkuju.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...