Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

poslednu dobu pozorujem ze sa motor nedokaze zohria na pracovnu teplotu 90st ani v meste ani na dialnici.cim to moze byt ze stale kolise medzi 70 -80 st.v servise tvrdia ze termostat to nemoze byt ten bub otvara alebo nie. mate niekto takuto skusenost.budem vdacny za vsetky napady dakujem

Odesláno

jelikož nemáš v nadpise ani v popise jakej motor,tak za mě je, že já to mám v pohodě s teplotou 90°C voda za 2min a olej cca 110-120°C po 10min...v tomhle počasí co se to pohybuje kolem 0°C...

kveton: temostat ale když ti to nevadí.....

Odesláno
jelikož nemáš v nadpise ani v popise jakej motor,tak za mě je, že já to mám v pohodě s teplotou 90°C voda za 2min a olej cca 110-120°C po 10min...v tomhle počasí co se to pohybuje kolem 0°C...

kveton: temostat ale když ti to nevadí.....[/rquote no to mas dost skoro zohriate.7km jazdim do prace a nezohreje sa ani na 80st

Odesláno

Já vím,ale vím,že ti každej napsal kdo má ropu,ale ty jsi neuvedl vůbec nic a já mám zas benzín,kterej se vždycky ohřeje rychleji...možná to mám za 4min tu vodu,já na to moc nekoukám,kdy to tam vystoupí...

jinak jsem myslel,že termostat je na víc teplto a nebo jen na jednu tepltu kdy začne otvírat...určitě na 406 mi kdysi nabízeli 2 druhy - rozdílné teploty

[upravil dne 23.11.2011 12:22 od John_Ice]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...