KapriQ Odesláno 22. listopad 2011 Odesláno 22. listopad 2011 Tak zacalo to mojim prijazdom na parkovisko ... Vystupim z auta a skoro som odpadol :D Moj prichod - auto z vonku nijak napadne nevyzera... Vsimnite si tu vybavu ... Tie digitalne hodiny integrovane do pristrojovej dosky pred budikmi to ma rozsekalo a ten potah Maria Cavallo z pravej koze - to som mal uplne dost Tak a tu uz posadka nasada do vozu Uz nemozem najst tu fotku ale videl som este favorit ktory mal na palubovke na strane spolujazdca privrtane velke kuchynske hodiny xDD Citovat
Durii Odesláno 22. listopad 2011 Odesláno 22. listopad 2011 veď dašenky sa kradnu .. to nevieš ?? Citovat
Qcko Odesláno 22. listopad 2011 Odesláno 22. listopad 2011 Vyhrievane sedacky, defend lock, medved blok, digitalne hodinky s funkciou budiku, to nema len tak niekto Citovat
Judes Odesláno 22. listopad 2011 Odesláno 22. listopad 2011 To je fakt zabezpečenie, nezoberie ten kto nechce . Citovat
c.WO.k Odesláno 24. listopad 2011 Odesláno 24. listopad 2011 tohle jsem viděl naposledy v jedný Š100 a to tam měl ještě tlustější řetez [upravil dne 24/11/11 13:08 od c.WO.k] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.