Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

když si nalepím folie na okna zadních dvěří a z. okno. Budo to vadit policajtům?.. nebo si mám někde sehnat atest?... Co me lidi v okoli rikali takprý na zdek atest neni třeba.... Poradte..?

Odesláno

ked mi robil folie chalan, tak mi dal najtmavsie ajdo zadu, ale do cert.napisal slabsie. to bolo pred letom,tak neviem.

ale napriklad musis mat certifikat aj na perforovanu reklamnu foliu na zadnych oknach.ak vies aku myslim.:papa

Odesláno

Na bočních předních oknech musíš mít propustnost nejmíň 25% pak už musíš mít atest a na zadních je to prej jedno.Jenžže já mám na předních 15% propustnost a atest nemám takže jen čekám až mě zastaví poldové

Odesláno

já jsem si lepil fólie na auto a na bočních teda krom předních to nikdy nikomu nevadilo... (zatím jsem nenarazil na šťourala), ale na zadním jsem to neměl protože prý tam má být taktéž světlejší jako na předních a taky s atestem ale co je na tom pravdy nevím... Ale plno kámošů má na autě nalepené fólie krom čelního skla všude a s policajtama nikdy žádnej púroblém tak nevím no záleží na koho narazíš...ale s těma zadníma by neměl být problém a myslím že by asi nějak ani neřešili to na kufru... ale pokud mášmožnost nějakých atestů tak je tam dej a máš klid.. vím že kluci taky od nás je tahali z TPCA v Kolíně.. a taky si je tam lepili, neměli k tomu žádnej papír nic ale samolepky 3M ATEST naokně měli a v pohodě... ;)

Odesláno

já jsem si lepil fólie taky sám, sehnal jsem si je i s atestovejma nálepkama a i homologační kartičkou.. neni problém jestli chceš s něčím pomoct, kdyžtak napiš sz.. uvidíme jak mi to dopadne s prací po novým roce a možná pak budu lepit fólie i ofiko kdyby někdo chtěl i s potvrzením...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...