Barney Odesláno 21. listopad 2011 Odesláno 21. listopad 2011 když si nalepím folie na okna zadních dvěří a z. okno. Budo to vadit policajtům?.. nebo si mám někde sehnat atest?... Co me lidi v okoli rikali takprý na zdek atest neni třeba.... Poradte..? Citovat
romik1 Odesláno 21. listopad 2011 Odesláno 21. listopad 2011 neviem ako u vás ale na sk treba certifikát. a zadné nesmie byt uplne tmave. Citovat
liza6 Odesláno 21. listopad 2011 Odesláno 21. listopad 2011 Tady se to už někde řešilo, a na zadek by neměl být problém, stačí bez atestu, ale nějaký štoural ti pokutu dát může. Jako u všeho;) Citovat
Barney Odesláno 21. listopad 2011 Autor Odesláno 21. listopad 2011 právě.. tech oken ve dveřích se nebojm spíše toho zadního okna..... .... Citovat
733thunder Odesláno 22. listopad 2011 Odesláno 22. listopad 2011 neviem ako u vás ale na sk treba certifikát. a zadné nesmie byt uplne tmave. Uz nejaky cas plati ze mozes mat aj na zadnom okne najtmavsiu foliu,rovnako ako na bocnych. Citovat
romik1 Odesláno 22. listopad 2011 Odesláno 22. listopad 2011 ked mi robil folie chalan, tak mi dal najtmavsie ajdo zadu, ale do cert.napisal slabsie. to bolo pred letom,tak neviem. ale napriklad musis mat certifikat aj na perforovanu reklamnu foliu na zadnych oknach.ak vies aku myslim. Citovat
Saimon.Skyline Odesláno 22. listopad 2011 Odesláno 22. listopad 2011 Na bočních předních oknech musíš mít propustnost nejmíň 25% pak už musíš mít atest a na zadních je to prej jedno.Jenžže já mám na předních 15% propustnost a atest nemám takže jen čekám až mě zastaví poldové Citovat
Romííísek Odesláno 22. listopad 2011 Odesláno 22. listopad 2011 já jsem si lepil fólie na auto a na bočních teda krom předních to nikdy nikomu nevadilo... (zatím jsem nenarazil na šťourala), ale na zadním jsem to neměl protože prý tam má být taktéž světlejší jako na předních a taky s atestem ale co je na tom pravdy nevím... Ale plno kámošů má na autě nalepené fólie krom čelního skla všude a s policajtama nikdy žádnej púroblém tak nevím no záleží na koho narazíš...ale s těma zadníma by neměl být problém a myslím že by asi nějak ani neřešili to na kufru... ale pokud mášmožnost nějakých atestů tak je tam dej a máš klid.. vím že kluci taky od nás je tahali z TPCA v Kolíně.. a taky si je tam lepili, neměli k tomu žádnej papír nic ale samolepky 3M ATEST naokně měli a v pohodě... Citovat
Barney Odesláno 22. listopad 2011 Autor Odesláno 22. listopad 2011 No zkusím je nalepit a uvidíme možnost na nalepky s atestem jsme měl před rokem. nevím zda nabídka bude stále platit ale doufám že ano Citovat
Romííísek Odesláno 22. listopad 2011 Odesláno 22. listopad 2011 jádoma snad ještě 2 nálepky někde měl kouknu se a kdyžtak dám vědět a poslal bych... jsou mi k ničemu nikdy jsem je tam nedával... ale neslibuju že je najdu... Citovat
Barney Odesláno 22. listopad 2011 Autor Odesláno 22. listopad 2011 to by bylo skvělé Děkuji za ochotu Citovat
Romííísek Odesláno 23. listopad 2011 Odesláno 23. listopad 2011 koukal jsem po těch atestech doma a nemám je ale švagr je měl v autě tak se ho zeptám jestli je ještě má.... Citovat
Barney Odesláno 24. listopad 2011 Autor Odesláno 24. listopad 2011 Dobrá budu moc rád za každou pomoc a usnadněnou práci Citovat
LORD_mapiv Odesláno 24. listopad 2011 Odesláno 24. listopad 2011 já jsem si lepil fólie taky sám, sehnal jsem si je i s atestovejma nálepkama a i homologační kartičkou.. neni problém jestli chceš s něčím pomoct, kdyžtak napiš sz.. uvidíme jak mi to dopadne s prací po novým roce a možná pak budu lepit fólie i ofiko kdyby někdo chtěl i s potvrzením... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.