Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zkušenosti s elektronickou cigaretou...

Recommended Posts

Odesláno

Edison, pls a kolko ml naplne minies cca mesacne ked si pred tym fajcil 20 ku ?

Odesláno

Ja za cca 4 měsíce používání, jsem zatím prokouřil asi 100ml liqiudu. Celkem mě vyšly asi na 900kč. Před tím to bylo tak krabka zlatých MB za den za 84kč. To máme 120x84=10080kč - fuj hrozná částka. El.cigaretu Ego T za 999,- pak 2x atomizer W 516kč, vatičkový carty 5ks za 300,-. Takže to je 2715,- za 4 měsíce i s pořízením El.cigarety. Takže mám za 4 měsíce ušetřeno cca 7tis. To celkem jde. :roker

[upravil dne 7/12/11 20:45 od hudy]

Odesláno

Ja si treba potahnu vice jen ke kave, jinak jen obcas si tak 3x ci 4x potahnu a zase to schovam. Ted jedu ty vatickovy carty, vzdy vecer nakapu par kapek a mam to na cely druhy den. A to mam jen 11mg, kdyz me dal kolega potahnout 24mg, skoro me to urvalo krk. To bych bafal jeste mene.

Me pripada, ze kourim i cim dal tim min. Ale chutna mi to, to jo :D

[upravil dne 7/12/11 21:33 od hudy]

Odesláno

Horší než čajna to jistě nebude... Princip je jasnej a zpracování může být asi nejhůř stejný. Tím, že si to jeden sestaví sám tomu dá jen více té domácké pečlivosti. Ale já bych do toho při své lenosti taky nešel... ;-)

Odesláno

Tak prave som objednal a zaplatil ele. cigaretu :)

1x extreme V2 tank

1x nahradni cartomizer

1x sada nahradnych cartridge

1x 10 ML 24 MG Camel

1x 10 ML 24 MG Dunhill

1x 10 ML 24 MG Lucky Strike

1x 10 ML 24 MG Davidoff

Tak som zvedavy, ako budem spokojny :)

Odesláno

Dej vědět až ti to přijde no ... :)

Já mám tetko problém... Koupil jsem marlboro příchut, ale už mi došla a nikde už tuhle nemají, koupil jsem si už dvě různý jiný, ale obě dvě jsou celkem hnusný (takže jsem vyhodil 500kč za něco co se mi tu bude válet dlouho) a tu původní prostě ne a ne sehnat... :( V krámu mi řekli že tyhle nové jsou stejné jako staré, akorát v jiných obalech, ale pravda to není, ty nové jsou pěknej hnus :blicismajlik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...