Edison Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 No... takže asitak o 1/2 víc, než Wčko... ;-) Nemluvě o tom, že pro každou příchuť mám jasně a předem daný odpařovací systém takže se ani v začátku příchutě nemíchaj. ;-) [upravil dne 28.11.2011 21:50 od Edison] Citovat
godzila.01 Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 Tak s mícháním by problém nebyl, ty špičky stojí 20kč/kus a jsou plnící, takže si tam namixuješ co potřebuješ a můžeš jich mít třebas dvacet sebou, ale to myslím není třeba, tohle mi chutná, ještě ten silnej davidof míchanej se středním marlboro je dobrej, ale jinak se mi moc nechce dávat 100kč za malou příchut abych to vyzkoušel jen tak ... Takže asi experimentovat nebudu a budu se držet toho co tam mám... Citovat
Edison Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 To jsem na mysli neměl... Jde o to, že u Téčka se se změnou příchuti/zásobníku nevymění aťák, který může ze začátku mít \"divnou\" necharakteristickou chuť. A já dvě příchutě mám... Camelku a vanilku+tabák - tu možná zaměním za vanilkovej doutňas... Nebo chery. [upravil dne 28.11.2011 22:27 od Edison] Citovat
Edison Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 Já vím... si páůím držlu samejma dobrůtkama... Kdyby tak byla black devilka... Ona teda je, ta šedá... ale to je hnus... Chcu černou, karamel-vanilka. To je pochutnáníčko... Ale v kapalině jsem na to nenarazil... :-( Citovat
Lukáš406 Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 Tak Black Devil jsou vynikajici, teda jako klasicka cigareta. Našel jsem ti ho zde http://www.ejuice.cz/e-liquid-premium-50ml-18mg-black-devil-tabak-cokol-2336 Jinak jsem včera proběhal Ústí a hledal jsem někde kde maj e-cigarety a nic. O to Ústí mi přijde poslední dobou mrtvý. To samý jako když scháním věci na šipky, tak pořádnej nejbližší obchod, kde něco mají je Litvínov. Citovat
Edison Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 No to je právě ta šedá... hnusná... Černá je vanilka karamel a ta je vynikající... Jenže v tekutym jsem to nepotkal... A míchat to se mi fakt nechce. Citovat
godzila.01 Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 My jsme jich tu experimentálně několik namíchali a občas se povede fakt dobrej mix .... Nejhorší na tom však je, že už pak nevíme co sme s čím smíchali .... :D:D Citovat
Lukáš406 Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 Tak jsem přece v UL na netu našel jednu prodejnu, ale prodávají od nějaké americké společnosti VAPORKING. Tak nevím co je to zač, http://www.elektronicka-cigareta-usa.cz/ Citovat
Edison Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 Chabý výběr... a tak jako tak je to šajna... Citovat
Lukáš406 Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 Edison, tak myslíš že je to na prd? I tak se tam asi zajedu podívat. Tak naplne muzu kupovat jinde. Citovat
Edison Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 Naprd.. To nemohu posoudit. Jediný holý fakt je že vynález skutečně pochází z číny... ;-) Otázkou pak je, proč je na tom U.S.A.? ;-) Citovat
godzila.01 Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 To je jednoduchý je to jako se vším, amíci si nechají vyrobit součásti v číně, smontují to ve státech a napíšou na to made in USA, pak to pod svojí značkou prodávají po celým světě a lidi si myslí jakou kvalitu si nekupují, ve skutečnosti kdyby to koupili rovnou z číny, ušetřili by minimálně polovinu cenu, ale spíš více ... Takhle je to u spousty věci z USA a tohle nebude vyjímkou.... Citovat
Edison Odesláno 30. listopad 2011 Odesláno 30. listopad 2011 Godzi... tak nějak bych to viděl taky... Jeden z důvodů, proč celosvětová ekonomika jde tak doprd... Citovat
Lukáš406 Odesláno 30. listopad 2011 Odesláno 30. listopad 2011 Tak jsem se včera byl podívat na ty e-cigarety z USA. Hodně se mi líbila ta STORM, nechal jsem jsi ji předobjednat, že by měly dorazit koncem nebo začátkem příštího týdne, ale vyzvednout jsi když tak nemusím. A ještě mi ke všemu dával slevu 10%. Tak já nevím. [upravil dne 30/11/11 10:00 od Lukáš406] Citovat
godzila.01 Odesláno 30. listopad 2011 Odesláno 30. listopad 2011 Edison : Tak to bohužel je v praxi, znám ze spousty příkladů, kde jsme věci z \"USA\" porovnávali s věcmi z číny a spousta součástek totožných, někdy i kompletní .... Ale nedělají to samozřejmě jen amíci, spousta evropských firem si nechává dělat polotovary v číně a tady se to jen \"doladí\" ..... Lukáš406 : Hlavně kup něco na co lehko seženeš díly a potřebný věci .... Citovat
Lukáš406 Odesláno 2. prosinec 2011 Odesláno 2. prosinec 2011 Kluci, mám EgoT a taky pohoda...sice někdy podlehnu obyčejný, ale je to znát...a pro ty, kdo by si to chtěli pořídit, tip dne ze Seznamu: http://tip.seznam.cz/tip-dne Čau. Jak funguje ten nákup na tip.seznam? Nějak jsem to nepochopil, co mám dělat a kam mám odeslat peníze, atd. Díky. Citovat
Krt€K Odesláno 2. prosinec 2011 Odesláno 2. prosinec 2011 Hoj, to já bohužel taky nevím...co tuším je, že to funguje snad jen ten den, kdy to vyvěsí na hlavní stranu...a pak snad musíš být zaregistrován a zbytek už ti to ukáže. Ale fakt nevím, nikdy jsem tam nic nekupoval, jen jsem tohle objevil, tak jsem to sem vložil. Citovat
godzila.01 Odesláno 2. prosinec 2011 Odesláno 2. prosinec 2011 JJ ten tip dne funguje jen ten den co to tam pověsí, pak je sleva neaktivní .... Ale tahle tam už byla několikrát..... Ale není to stejná kvalita jako mám já, koupil si to kolega a je vidět že je to nějaká levnější kopie toho mého.... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 3. prosinec 2011 Odesláno 3. prosinec 2011 Po neustálom čítaní tejto témy, som sa rozhodol, ze ju vyskúšam Keďže edisom ma presvedčil (ja bych te zamestnal ako prodejce tyhle vecicky) chcem sa laicky oyptat Kupim teda ego - W , tu co ma edison a mám nasledujúce otázky - jak často tu e cigaretu nabíjaš - jak často meníš cartomizer - ako moc je to náročné na naplnení E Liqidu, ozaj je treba injekčna striekačka a tak ? - kolik stoji druha baterka ? A jak silnou náplň by si mi odporučil. Ja moc nejsem na príchute všeho druhu, dlouhe roky fajčím červený Marlbora, a celkem hodne, je to víc jak krabka denne ... V nektere dni vpohode 2 krabky. Diky moc za info Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.