Dakaros Odesláno 20. listopad 2011 Odesláno 20. listopad 2011 Ahoj lidi, mám opět problém se svým GTi čkem. Dělalo mi to už na jaře v malé míře, ale jak se oteplilo, tak to přestalo a celé léto cajk. a teď jak klesla teplota, je to tu zpět. Auto po nastartování neskutečně píská, jako když se vrtá do tvrdýho materiálu bez mazání. Začal jsem pátrat proč a po kontrole skoro všeho jsem šáhnul na řemenici na klikovce a v ruce jsem s ní pootočil... celkem lehce... Na co mezi ní je ta guma? V ní se to totiž protáčí... Řešením bude asi jen koupě nové řemenice za ty nekřesťanský peníze že??? Díky. Citovat
Whitetiger Odesláno 21. listopad 2011 Odesláno 21. listopad 2011 ano je to presne remenica na kluke. ja som ju teraz tiež menil. 65E Citovat
Dakaros Odesláno 26. listopad 2011 Autor Odesláno 26. listopad 2011 Nevíte někdo, na co je tam ta guma? Podle mě zbytěčnej srá... kterej se kazí... Citovat
Guest ddolezal Odesláno 7. červen 2013 Odesláno 7. červen 2013 Remenice sa robia 2-hmotove s gumou v strede kvoli tlmeniu vibracii. Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 7. červen 2013 Odesláno 7. červen 2013 docela dobry 2 roky stary tema:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.