gabiesoli Odesláno 20. listopad 2011 Odesláno 20. listopad 2011 zdravim. ma niekto namontovanu laketnu opierku? ak ano, aku? mohli by ste to niekto odfotit? dakujem Citovat
t.rozhon Odesláno 21. listopad 2011 Odesláno 21. listopad 2011 ahoj, tak já mám tuto a max spokojenost http://www.agauto.sk/cz/detail/loketni-operka-citroen-berlingo-122002--6545.html Citovat
gabiesoli Odesláno 21. listopad 2011 Autor Odesláno 21. listopad 2011 dakujem. presne tento isty druh si pozeram aj ja. len si to neviem celkom dobre predstavit, ako to tam zapadne, myslim tym, ci nahodou nezavadzia rucnej brzde (viem, ze sa da vyklopit uplne, ale ci sa da zatiahnut ruc. br. aj bez vyklopenia), ci sa nezapina a odopina bezp. pas trocha tazsie (ci nezavadzia), ci sa da radit rychlost aj s polozenym laktom na opierke. nemohol by si to pls, odfotit to a uplodnut to sem? ono ziadny relevantny obrazok som nevedel vygoogli, co by mi pomohlo pri rozhodovani sa pri kupe. Citovat
Guest ICED EARTH Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 Zdravím! Mám loketní opěrky přímo v sedadlech,tak nevím co vyjde levnějc koupit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.