nokiov Odesláno 20. listopad 2011 Odesláno 20. listopad 2011 Ahojte. Mám takový problém u sve 307 sw. Před nedávnem jsem do auta dal neorigo rádio. Vše bylo v pohodě. Šlo tam lehce ale nechce se mu ven. Když ho chci tahat tak se mi hýbe celý ten stříbrný středový rámeček.Přitom jsem ho nijak nezajištoval. Mám pocit jako by o něco zaklaplo. Nemáte někdo nějakou radu jak ho dostat ven aniž bych něco polámal.? Citovat
koblih69 Odesláno 20. listopad 2011 Odesláno 20. listopad 2011 Potřebuješ plechové vypichováky podle typu rádia V nouzi se dají použít nějké cca 8mm široké plechy zasunuté po stranách. Ty origo bývají součástí rádia. [upravil dne 20/11/11 12:26 od koblih69] Citovat
nokiov Odesláno 20. listopad 2011 Autor Odesláno 20. listopad 2011 Na to jsem právě taky myslel, ale to co tam mám je už starší rádio od sencoru a nic jsem k tomu neměl a kupoval jsem ho tenkrát pře dvěma lety uplně nový. Když sundám rámeček rádia tak ani nevím kudy bych ty vypichováky zasunul. Origo rádia tam na to mají právě vstup. Citovat
koblih69 Odesláno 20. listopad 2011 Odesláno 20. listopad 2011 sundáš rámeček a zasuneš je uprostřed bočních hran min cca 7 cm hluboko. Nicméně záleží jak je to udělané u některých to tak jednoduše nejde. Sady vypichováků má každá firma která montuje autorádia... [upravil dne 20/11/11 12:35 od koblih69] Citovat
nokiov Odesláno 20. listopad 2011 Autor Odesláno 20. listopad 2011 Ahoj jsem pěkné pako teď jsem rozbalil příslušensví od rádia a máš pravdu byly pribaleny. Děkuji za pomoc bez tvé rady bych je asi nenašel. moc díky [upravil dne 20/11/11 11:35 od nokiov] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.