Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte. Mám takový problém u sve 307 sw. Před nedávnem jsem do auta dal neorigo rádio. Vše bylo v pohodě. Šlo tam lehce ale nechce se mu ven. Když ho chci tahat tak se mi hýbe celý ten stříbrný středový rámeček.Přitom jsem ho nijak nezajištoval. Mám pocit jako by o něco zaklaplo. Nemáte někdo nějakou radu jak ho dostat ven aniž bych něco polámal.?

Odesláno

Potřebuješ plechové vypichováky podle typu rádia V nouzi se dají použít nějké cca 8mm široké plechy zasunuté po stranách. Ty origo bývají součástí rádia.

[upravil dne 20/11/11 12:26 od koblih69]

post-25417-14109620721232_thumb.jpg

Odesláno

Na to jsem právě taky myslel, ale to co tam mám je už starší rádio od sencoru a nic jsem k tomu neměl a kupoval jsem ho tenkrát pře dvěma lety uplně nový. Když sundám rámeček rádia tak ani nevím kudy bych ty vypichováky zasunul. Origo rádia tam na to mají právě vstup.

Odesláno

sundáš rámeček a zasuneš je uprostřed bočních hran min cca 7 cm hluboko. Nicméně záleží jak je to udělané u některých to tak jednoduše nejde.

Sady vypichováků má každá firma která montuje autorádia...

[upravil dne 20/11/11 12:35 od koblih69]

Odesláno

Ahoj jsem pěkné pako teď jsem rozbalil příslušensví od rádia a máš pravdu byly pribaleny. Děkuji za pomoc bez tvé rady bych je asi nenašel. moc díky

[upravil dne 20/11/11 11:35 od nokiov]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...