podolak2 Odesláno 19. listopad 2011 Odesláno 19. listopad 2011 Ahojte, chtěl jsem se zeptat byl by někdo ochoten nebo mohl nějak pomoci mi dopravit kola z SK (Púchov) do CZ Přerov nebo Brno...nebo někde na moravu. Samozřejmě že zaplatim. [Edited on 26/11/11 20:11 by podolak2] Citovat
v3nty Odesláno 19. listopad 2011 Odesláno 19. listopad 2011 Jazdím asi 1x domesiaca trasu MT - Olomouc bol som minulý víkend teraz neviem kedy pojdem :/ (chodím za svokrovcami a priatelka robi skoro každý víkend ) Citovat
Qcko Odesláno 19. listopad 2011 Odesláno 19. listopad 2011 No ja idem cez PU dalsiu sobotu do Zlina Citovat
podolak2 Odesláno 26. listopad 2011 Autor Odesláno 26. listopad 2011 takže kola už jsou doma .... jinak chci velice poděkovat těmto dvoum členům co se mi ozvali a pomohli mi ( V3nty se ozval jako 1. a snažil se pomoci s koupí a převozem...a Qcko je koupil a dovezl) Oba si zaslouží ode mě poděkování a oboum zašlu poštou logo peugeot clubu jako poděkování ...snad jsou všichni členové tací a ochotní Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.