Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

206 - Pugí by ChouLu - Modré budíky

Recommended Posts

Odesláno

bohuzel mi tam nejde :( mam tam privedenej prehistorickej snad jen 5ti pinovej konektor a co jsem tady mel displ do nemuxu tak je tam uz ten 18ti nebo kolika pinovej :myslim

Odesláno

Musem bys mít jinou kapličku, to ale není problém, tohle se většinou daruje;)

displej ukazuje datum a čas která se střídá s teplotou, otevřené dveře, píše některé hlášky

Odesláno

ano.. 5pin je mux... to mas pravdu.. ale ja tam mam 5pin ale totáálně jinek konektor... v jinym pugu jsem ho neviděl... mě tam zadny displ nejde :( zitra vyfotim

Odesláno

Aha mne to viac menej jedno ked sa to da hned to kupujem len mi treba poradit zatial som lama co sa tyka tychto veci... ak by si vedel poradit tak sz alebo do mojho vlakna nech mu tu nepiseme... Diky

• O 3 týdny později...
Odesláno

jake zarovky jsi do to tech stahovani uken dal a ten led pasek do hodin sezenu kde a kdyz dam modre zarovky do budiku bude to svitit nebo musim jeste neco sundat mam tam normalni patice a 1.2 w zarovky

[upravil dne 19/1/12 19:00 od sterbak.d]

Odesláno

Hoj,

takže..

do stahovaček jsem dal 2 x 5mm LED, vyletoval puvodni cerveny a dal modré :) odpor nebylo třeba měnit :)

Pasek v hodinach je 5cm vodotěsného (lépe rozráží světlo) .. jeste je potreba do hodin dat kousek plexiskla misto puvodni oranzove folie, aby se to lepe rozrazelo, ja vzal obal od CD a nuzkama vystrihal tvar :) pak prebrousil 500kou papirem aby se to zmatnilo a dal to tam :)

Do budíku se v tomto rozměru LED nedělají co jsem hledal :) a i kdyby jo.. tak je problém v tom, že na budíkách je oranzova vrstva,kterou neprosvitis (propousti jen urcite spektrum), ta je nutná seškrabat.

LED a pásky ti mohu dodat. Mám toho všeho hromadu ;)

Odesláno

Tak jsem se dneska pustil do budíku konečně :)

Původní:

OBR0001.jpg

Seškrabaný kus a zkouška

OBR0002.jpg

Zkouška při 30cm pásku, nebylo to ještě ono :)

OBR0003.jpg

Ukázka vybroušeného laku

OBR0004.jpg

Z detailu

OBR0005.jpg

Provizorne nasazeno :)

OBR0006.jpg

Osviceni pocitla.. nejprve jen s diplayem.. neslo to

OBR0007.jpg

Plexi z CD, vybrousit 600, je krásně matný a lámě světlo po celém displayi

OBR0008.jpg

Původní plast

OBR0009.jpg

Vybrošeno

OBR0010.jpg

Nakonec se to pod displ neveslo,tak jsem to zmensil a dal pouze do okynka kde je LED pásek

OBR0011.jpg

Osvětlení - 60cm pásku

OBR0012.jpg

Už kompletováno

OBR0014.jpg

A kompletní :)

OBR0015.jpg

OBR0016.jpg

Komplet vč. dislaye

OBR0017.jpg

Zítra je napasuji do auta a uvidím jak to bude vypadat.

Dále k tomu bude dodělan regulátor intenzity.. sviti to velice agresivně do očí :)

Zítra to nafotím dál :)

Tak ptejte se , kamentujte mě :roker

Odesláno

pomoci promenneho odporu (potenciometru). ted tam mam dany 5000Ohm, ale naměřil jsem, že maximální hodnota, která bude akorát je 1KOhm,takže v pondělí se pro něj stavím a namontuji k tomu :)

Bude se regulovat jak budíky tak i počítadlo :)

Ještě bych chtěl dodělat,aby mi svítili budíky i při DLR.. takže najít přívodní kabel, přestřihnout, prdnout tam usměrnovací diodu, někde chytnout 12V po klíčku, taky dát diodu a připojit :) a bude mi to svítit i když mi budou svítit DLRka :)

Odesláno

mooc pekny :) premyslim nad vymenou za bilou \"tapetu\" budiku.. co by to obnaselo ? sundani rucicek ? urcite mi budes moc odpovedet, kdyz ses v tom takle stoural :P dik

Odesláno

musis oddělat celejten kryt.. to vycvakas sroubovakem :) a pak ti zustane v ruce tahle bila deska s budikama.. a budiky jsou na tom plexisklu asi na 5 mistech přilepeny. tak vemeš, opatrne odděliš a máš to dole :)

Jinak já chtěl taky tapetu.. z Aukra. Polaci furt nabizi,ale v realu to je nicmoc..

Odesláno

Je to parada moc sa mi to paci...:o

Ja by som si dal bud modre zelene alebo biele...no ale bohuzial nedam si nic lebo to neviem spravit...

mas to super :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...