ChouLu Odesláno 28. prosinec 2011 Autor Odesláno 28. prosinec 2011 do jia se dostanu až 3. ... nebo tenhle tejden.. podle toho jeslti seženu arzenál Citovat
Nanjua Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 Hele koukám že máš jen hodiny, nechceš jednořádkový displej? Citovat
Nanjua Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 Hele koukám že máš jen hodiny, nechceš jednořádkový displej? Citovat
safi1 Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 Mam otazku k jednoriadkove displeju co naviac mi tam bude ukazovat? Ja mam tiez iba s hodinami Citovat
ChouLu Odesláno 28. prosinec 2011 Autor Odesláno 28. prosinec 2011 bohuzel mi tam nejde mam tam privedenej prehistorickej snad jen 5ti pinovej konektor a co jsem tady mel displ do nemuxu tak je tam uz ten 18ti nebo kolika pinovej Citovat
Nanjua Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 Musem bys mít jinou kapličku, to ale není problém, tohle se většinou daruje;) displej ukazuje datum a čas která se střídá s teplotou, otevřené dveře, píše některé hlášky Citovat
Nanjua Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 A právě že 5ti pin je novější MUX....... na jednořádek MUX či displej s PP potřebuješ 5ti pin Citovat
ChouLu Odesláno 28. prosinec 2011 Autor Odesláno 28. prosinec 2011 ano.. 5pin je mux... to mas pravdu.. ale ja tam mam 5pin ale totáálně jinek konektor... v jinym pugu jsem ho neviděl... mě tam zadny displ nejde zitra vyfotim Citovat
safi1 Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 Dakujem musim sa pozret aky ten konektor tam mam ale asi bude pasovat ten co ponukas moj pegeot je 4roky stari takze predpokladam ze to bude pasovat Citovat
ChouLu Odesláno 28. prosinec 2011 Autor Odesláno 28. prosinec 2011 safi1 tomas Multiplex.. takze i palubni PC neni problém Citovat
safi1 Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 Aha mne to viac menej jedno ked sa to da hned to kupujem len mi treba poradit zatial som lama co sa tyka tychto veci... ak by si vedel poradit tak sz alebo do mojho vlakna nech mu tu nepiseme... Diky Citovat
sterbak.d Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 jake zarovky jsi do to tech stahovani uken dal a ten led pasek do hodin sezenu kde a kdyz dam modre zarovky do budiku bude to svitit nebo musim jeste neco sundat mam tam normalni patice a 1.2 w zarovky [upravil dne 19/1/12 19:00 od sterbak.d] Citovat
ChouLu Odesláno 19. leden 2012 Autor Odesláno 19. leden 2012 Hoj, takže.. do stahovaček jsem dal 2 x 5mm LED, vyletoval puvodni cerveny a dal modré odpor nebylo třeba měnit Pasek v hodinach je 5cm vodotěsného (lépe rozráží světlo) .. jeste je potreba do hodin dat kousek plexiskla misto puvodni oranzove folie, aby se to lepe rozrazelo, ja vzal obal od CD a nuzkama vystrihal tvar pak prebrousil 500kou papirem aby se to zmatnilo a dal to tam Do budíku se v tomto rozměru LED nedělají co jsem hledal a i kdyby jo.. tak je problém v tom, že na budíkách je oranzova vrstva,kterou neprosvitis (propousti jen urcite spektrum), ta je nutná seškrabat. LED a pásky ti mohu dodat. Mám toho všeho hromadu Citovat
ChouLu Odesláno 20. leden 2012 Autor Odesláno 20. leden 2012 Tak jsem se dneska pustil do budíku konečně Původní: Seškrabaný kus a zkouška Zkouška při 30cm pásku, nebylo to ještě ono Ukázka vybroušeného laku Z detailu Provizorne nasazeno Osviceni pocitla.. nejprve jen s diplayem.. neslo to Plexi z CD, vybrousit 600, je krásně matný a lámě světlo po celém displayi Původní plast Vybrošeno Nakonec se to pod displ neveslo,tak jsem to zmensil a dal pouze do okynka kde je LED pásek Osvětlení - 60cm pásku Už kompletováno A kompletní Komplet vč. dislaye Zítra je napasuji do auta a uvidím jak to bude vypadat. Dále k tomu bude dodělan regulátor intenzity.. sviti to velice agresivně do očí Zítra to nafotím dál Tak ptejte se , kamentujte mě Citovat
DanHal Odesláno 20. leden 2012 Odesláno 20. leden 2012 jak doděláš regulátor intenzity svícení? Citovat
ChouLu Odesláno 20. leden 2012 Autor Odesláno 20. leden 2012 pomoci promenneho odporu (potenciometru). ted tam mam dany 5000Ohm, ale naměřil jsem, že maximální hodnota, která bude akorát je 1KOhm,takže v pondělí se pro něj stavím a namontuji k tomu Bude se regulovat jak budíky tak i počítadlo Ještě bych chtěl dodělat,aby mi svítili budíky i při DLR.. takže najít přívodní kabel, přestřihnout, prdnout tam usměrnovací diodu, někde chytnout 12V po klíčku, taky dát diodu a připojit a bude mi to svítit i když mi budou svítit DLRka Citovat
v.mira Odesláno 20. leden 2012 Odesláno 20. leden 2012 mooc pekny premyslim nad vymenou za bilou \"tapetu\" budiku.. co by to obnaselo ? sundani rucicek ? urcite mi budes moc odpovedet, kdyz ses v tom takle stoural dik Citovat
ChouLu Odesláno 20. leden 2012 Autor Odesláno 20. leden 2012 musis oddělat celejten kryt.. to vycvakas sroubovakem a pak ti zustane v ruce tahle bila deska s budikama.. a budiky jsou na tom plexisklu asi na 5 mistech přilepeny. tak vemeš, opatrne odděliš a máš to dole Jinak já chtěl taky tapetu.. z Aukra. Polaci furt nabizi,ale v realu to je nicmoc.. Citovat
sterbak.d Odesláno 24. leden 2012 Odesláno 24. leden 2012 musim sundavat rucicky nebo to de seskrabat aji jinak [upravil dne 24/1/12 21:17 od sterbak.d] Citovat
safi1 Odesláno 25. leden 2012 Odesláno 25. leden 2012 Je to parada moc sa mi to paci... Ja by som si dal bud modre zelene alebo biele...no ale bohuzial nedam si nic lebo to neviem spravit... mas to super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.