Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj chlapi,

Tak jsem dneska ráno zjistil, že se mi nějakej čů...k chtěl pomocí šroubováku dostat do auta, ale zůstalo jenom u pokusu (jestli ho někdo vyrušil, netušim)..........................................

Dotaz, na kolik asi přijde \"zadělat - odstranit zámek\" a odemykání zajistit na dálku(kufr bych nechal jak je)

PS:405 GLD 1993

Odesláno

Pokud už máš dálku, tak to zadělání zámku (zavaření a základní přípraava pod lak) vyjde na pár stovek a pokud máš známého s COčkem, tak na míň.

Odesláno

Já myslim, že to zadělávání je skoro zbytečný...

To u mě nezůstalo jen u pokusu - nějakej i...t se mi tam snažil taky dostat šroubovákem skrze zámky (což se mu taky nepovedlo), ale vyřešil to tim, že mi vymlasknul okýnko - takže zaletovaný zámky by mi byly v tomhle případě trošku na prd

Odesláno

I takoví ha.....é se najdou. Mě na GII zničili zámek a když se jim to nepodařilo otevřít, tak to asi vyháčkovali a pak mi vybrali muziku. Policajti mi pak řekli, že v tý vesnici maj tak tři až pět aut denně u tenisovejch kurtů a nic s tim nedělali.

Odesláno

Tak to máte ještě dobrý kluci.Známýmu na 405(mimochodem krásná)Ohli dveře v rámu o 90 stupnů,ale stejně se tam nedostali,protože tam jako zázrakem zůstalo trčet okno.On pak opravil za levno ohnutim zpátky,ale trošku tam ted táhne na spolujezdce.Nevim s těma zámka,asi bych je nezavařoval.Jemu se na ně ani nepodívali.Zbytěčná práce a zásahy do auta.To spíš pěknej alarmek.Musim ale zaklepat,že mě se do autíčka jěšte nepokoušel nikdy nikdo dostat.heč:D

Odesláno

Já bych to ani nevařil, nechal bych to zaslepit zátkou. Ale je fakt že když se tam budou chtít dostat, tak se tam dostanou..................

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...