jonky Odesláno 1. duben 2005 Odesláno 1. duben 2005 Ahoj chlapi, Tak jsem dneska ráno zjistil, že se mi nějakej čů...k chtěl pomocí šroubováku dostat do auta, ale zůstalo jenom u pokusu (jestli ho někdo vyrušil, netušim).......................................... Dotaz, na kolik asi přijde \"zadělat - odstranit zámek\" a odemykání zajistit na dálku(kufr bych nechal jak je) PS:405 GLD 1993 Citovat
Dundee Odesláno 1. duben 2005 Odesláno 1. duben 2005 Pokud už máš dálku, tak to zadělání zámku (zavaření a základní přípraava pod lak) vyjde na pár stovek a pokud máš známého s COčkem, tak na míň. Citovat
Neon Odesláno 3. duben 2005 Odesláno 3. duben 2005 Já myslim, že to zadělávání je skoro zbytečný... To u mě nezůstalo jen u pokusu - nějakej i...t se mi tam snažil taky dostat šroubovákem skrze zámky (což se mu taky nepovedlo), ale vyřešil to tim, že mi vymlasknul okýnko - takže zaletovaný zámky by mi byly v tomhle případě trošku na prd Citovat
Dundee Odesláno 3. duben 2005 Odesláno 3. duben 2005 I takoví ha.....é se najdou. Mě na GII zničili zámek a když se jim to nepodařilo otevřít, tak to asi vyháčkovali a pak mi vybrali muziku. Policajti mi pak řekli, že v tý vesnici maj tak tři až pět aut denně u tenisovejch kurtů a nic s tim nedělali. Citovat
Neon Odesláno 3. duben 2005 Odesláno 3. duben 2005 Ber to tak, že byli hodní - s tim, že to jenom vyháčkovali a víc, než \"jen\" ten zámek nezničili - i to se hodnotí Citovat
Capy Odesláno 4. duben 2005 Odesláno 4. duben 2005 Tak to máte ještě dobrý kluci.Známýmu na 405(mimochodem krásná)Ohli dveře v rámu o 90 stupnů,ale stejně se tam nedostali,protože tam jako zázrakem zůstalo trčet okno.On pak opravil za levno ohnutim zpátky,ale trošku tam ted táhne na spolujezdce.Nevim s těma zámka,asi bych je nezavařoval.Jemu se na ně ani nepodívali.Zbytěčná práce a zásahy do auta.To spíš pěknej alarmek.Musim ale zaklepat,že mě se do autíčka jěšte nepokoušel nikdy nikdo dostat.heč Citovat
jonky Odesláno 4. duben 2005 Autor Odesláno 4. duben 2005 Já bych to ani nevařil, nechal bych to zaslepit zátkou. Ale je fakt že když se tam budou chtít dostat, tak se tam dostanou.................. Citovat
Neon Odesláno 5. duben 2005 Odesláno 5. duben 2005 Capy: do breaků nelezou - to je pro ně moc velkej oříšek :):D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.