Jimmy106 Odesláno 16. listopad 2011 Odesláno 16. listopad 2011 Ahojte, potrebuju radu.. nejak divne se mi chova vetrak topeni.. projevuje se to tak, ze kdyz je minus, tak se mi po otoceni klicku nespusti topeni a to ani po nastartovani. Jedinne co pomuze, tak je prejet malinko rychleji pres nejaky retarder, proste aby to dostalo ranu a pak se rozbehne.. ted si vzpominam, ze staci treba aby mi to po ceste treba na krizovatce chciplo a po nastartovani zase nic.. az kdyz auto dostane ranu od nejake diry nebl prave toho retarderu.. v zime je to desne neprijemne.. tohle uz se mi delo minulou zimu a mel jsem tady na to i dotaz ale nikdo mi neumel poradit a proto to zkousim znova s nadeji, ze to konecne opravim.. a pak kdyz uz jsem u toho vetracku, tak me stve, ze na 0 mi to nefouka, na 1ku taky ne, ja 2ku to fouka jak kdyz nefouka, proste tak jak kdyz to fouka na 1ku a na 3ku to fouka jako na 2ku.. fakt uz si s timhle nevim rady... pomuze nekdo prosim? Auto viz popis Citovat
Jimmy106 Odesláno 16. listopad 2011 Autor Odesláno 16. listopad 2011 To me taky napadlo.. ale pak nechapu proc to nespina jenom v zime kdyz je minus... promazat by to necim neslo? I kdyz to asi zjistim nejlip sam kdyz se na nej podivam,co? Citovat
Maverick Odesláno 16. listopad 2011 Odesláno 16. listopad 2011 V zimě to nespíná jednoduše proto, protože to zatuhne;) Můžeš to zkusit promazat a třeba to i pomůže, ale rozhodně ne na dlouho. Účinnější určitě bude výměna. Citovat
Jimmy106 Odesláno 16. listopad 2011 Autor Odesláno 16. listopad 2011 O.k. diky chlapi za rady.. ted uz si s tim musim poradit sam.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.