Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, potrebuju radu.. :( nejak divne se mi chova vetrak topeni.. projevuje se to tak, ze kdyz je minus, tak se mi po otoceni klicku nespusti topeni a to ani po nastartovani. Jedinne co pomuze, tak je prejet malinko rychleji pres nejaky retarder, proste aby to dostalo ranu a pak se rozbehne.. ted si vzpominam, ze staci treba aby mi to po ceste treba na krizovatce chciplo a po nastartovani zase nic.. az kdyz auto dostane ranu od nejake diry nebl prave toho retarderu.. v zime je to desne neprijemne.. tohle uz se mi delo minulou zimu a mel jsem tady na to i dotaz ale nikdo mi neumel poradit a proto to zkousim znova s nadeji, ze to konecne opravim.. ;) a pak kdyz uz jsem u toho vetracku, tak me stve, ze na 0 mi to nefouka, na 1ku taky ne, ja 2ku to fouka jak kdyz nefouka, proste tak jak kdyz to fouka na 1ku a na 3ku to fouka jako na 2ku.. fakt uz si s timhle nevim rady... pomuze nekdo prosim? Auto viz popis ;)

Odesláno

To me taky napadlo.. ale pak nechapu proc to nespina jenom v zime kdyz je minus... promazat by to necim neslo? I kdyz to asi zjistim nejlip sam kdyz se na nej podivam,co?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...