Dave_k Odesláno 6. duben 2005 Odesláno 6. duben 2005 Napsán autorem Operator Nedělejte si iluze, na výběr jsou jen 4 typy aut: Corsa, Combo, Meriva, Astra. Co naděláš. Astra taky dobrá. Citovat
tomyka Odesláno 6. duben 2005 Odesláno 6. duben 2005 kedze mame zaujem v rodine o astru, tak idem sa aj ja objednat. Citovat
Hadra Odesláno 7. duben 2005 Odesláno 7. duben 2005 sedm sviní.........já nic a kolegyně z práce se registrovala taky, a jí to auto půjčí příští týden. A já jsem utřel hubu Citovat
Operator Odesláno 7. duben 2005 Odesláno 7. duben 2005 Napsán autorem Hadra sedm sviní.........já nic a kolegyně z práce se registrovala taky, a jí to auto půjčí příští týden. A já jsem utřel hubu Třeba jim kolegyně nabídla nějakou protislužbičku. :D:D:papa Citovat
Hadra Odesláno 7. duben 2005 Odesláno 7. duben 2005 Tak to bych chtěl vidět, má 22, ale je tlustá a hlavně prdel má jako závodní prase.Tak by mně zajímalo, co by na ní viděli. Nicméně jsem se zaregistroval podruhý a jdu vejš.....na Astru. Citovat
sipka Odesláno 7. duben 2005 Autor Odesláno 7. duben 2005 Já se registroval hned ten den ráno co se to objevilo a kolega z práce asi 2 hodiny po mě a už mu volali. A nejbližší termín mu nabídli až v červnu, prý dřív nemají volno. A já taky utřel. Citovat
Neon Odesláno 7. duben 2005 Odesláno 7. duben 2005 Tak jak čtu, jak všichni utíráte, tak na to prdim a počkám až bude mít takovouhle akci PEUGEOT a vyzkoušim 407cc :D Stejně už mám auto opravený - alespoň nebudu u frantíků za zrádce Citovat
Dave_k Odesláno 8. duben 2005 Odesláno 8. duben 2005 Konkurenci sledovat taky musíš, abys věděl kde je jejich slabina a a? víš proč jseš u Peugeotu. ;) [Editován dne 8/4/05 Dave_k] Citovat
Operator Odesláno 12. duben 2005 Odesláno 12. duben 2005 Tak už si od včera odpoledne vozim zadek v nový Astře 1.6 a musim říct, že už se zase docela těšim do Pažoutka. Astra je tvrdá, odskakuje na nerovnostech, sedačky jak dřevěná lavice, motor pružný jen ve vysokých otáčkách, malý kufr a nepřehledný palubní počítač (ovládání klimy, rádia, apod.). Má najeto necelých 1000 km a drnčí interiér a při rozjezdech něco na podvozku. Za ty prachy (cca 600 tis.) bych si osobně asi vybral něco jinýho, z jiné stáje, .... z té naší, ......... z modelů Peugeot!!! :D:D:papa Citovat
Tazman Odesláno 12. duben 2005 Odesláno 12. duben 2005 A co spotřeba jak to vypadá s ní? Náhodu Vectru GTS nepůjčujou? Citovat
Operator Odesláno 12. duben 2005 Odesláno 12. duben 2005 Palubní počítač jako takovej to nemá, takže těžko odhadnout. Zatim jsem s tim najel asi 130 kilásků a dávám jí docela do těla, takže jsem zvědavej, kolik se tam vecpe až to budu ve čtvrtek vracet. GTS nepůjčujou! :( Citovat
Operator Odesláno 12. duben 2005 Odesláno 12. duben 2005 Koukám, že se tady docela nepřesně vyjadřuju. Jednou řikám, že to má nepřehledný palubní počítač a následně to popřu s tim, že palubní počítač jako takovej to nemá. Abyste mi rozumněli, na palubce je velkej display, který ukazuje, stanice rádia, Track na CD, nastavení větráků (kam to fouká), že je namrzlo, apod., ale spotřebu a jiné údaje související s jízdou jsem tam nikde nenašel. :P;) Citovat
Operator Odesláno 15. duben 2005 Odesláno 15. duben 2005 Tak jsem Astru včera vrátil a už zase drandim v Pažoutku. A je mi fajn! :D:D:papa Citovat
Tazman Odesláno 15. duben 2005 Odesláno 15. duben 2005 Tak to je škoda zrovna GTS bych si rád půjčil Tak kolik jsi dotankoval a ujel Km? Citovat
Operator Odesláno 15. duben 2005 Odesláno 15. duben 2005 Napsán autorem Tazman Tak to je škoda zrovna GTS bych si rád půjčil Tak kolik jsi dotankoval a ujel Km? Ujel jsem 380 km a dotankoval 35 litrů, takže krásných 11 litránků/100km! Ale je fakt, že jsem jí dával opravdu strašnej kouř! ;) Věřim, že kdybych jí netočil tolik do otáček a jezdil jako člověk, dostal bych jí mnohem, mnohem níž. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.