Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem Operator

Nedělejte si iluze, na výběr jsou jen 4 typy aut: Corsa, Combo, Meriva, Astra. :cool:

Co naděláš. Astra taky dobrá. ;)

Odesláno
Napsán autorem Hadra

sedm sviní.........já nic a kolegyně z práce se registrovala taky, a jí to auto půjčí příští týden. A já jsem utřel hubu

Třeba jim kolegyně nabídla nějakou protislužbičku. :D:D:D:papa

Odesláno

Tak to bych chtěl vidět, má 22, ale je tlustá a hlavně prdel má jako závodní prase.Tak by mně zajímalo, co by na ní viděli.

Nicméně jsem se zaregistroval podruhý a jdu vejš.....na Astru.

Odesláno

Já se registroval hned ten den ráno co se to objevilo a kolega z práce asi 2 hodiny po mě a už mu volali. A nejbližší termín mu nabídli až v červnu, prý dřív nemají volno. A já taky utřel.

Odesláno

Tak jak čtu, jak všichni utíráte, tak na to prdim a počkám až bude mít takovouhle akci PEUGEOT a vyzkoušim 407cc :D:D

Stejně už mám auto opravený - alespoň nebudu u frantíků za zrádce

Odesláno

Konkurenci sledovat taky musíš, abys věděl kde je jejich slabina a a? víš proč jseš u Peugeotu. :D;):D

[Editován dne 8/4/05 Dave_k]

Odesláno

Tak už si od včera odpoledne vozim zadek v nový Astře 1.6 a musim říct, že už se zase docela těšim do Pažoutka. Astra je tvrdá, odskakuje na nerovnostech, sedačky jak dřevěná lavice, motor pružný jen ve vysokých otáčkách, malý kufr a nepřehledný palubní počítač (ovládání klimy, rádia, apod.). Má najeto necelých 1000 km a drnčí interiér a při rozjezdech něco na podvozku. Za ty prachy (cca 600 tis.) bych si osobně asi vybral něco jinýho, z jiné stáje, .... z té naší, ......... z modelů Peugeot!!! :D:D:D:papa

Odesláno

Palubní počítač jako takovej to nemá, takže těžko odhadnout. Zatim jsem s tim najel asi 130 kilásků a dávám jí docela do těla, takže jsem zvědavej, kolik se tam vecpe až to budu ve čtvrtek vracet.

GTS nepůjčujou! :(:(

Odesláno

Koukám, že se tady docela nepřesně vyjadřuju. Jednou řikám, že to má nepřehledný palubní počítač a následně to popřu s tim, že palubní počítač jako takovej to nemá. Abyste mi rozumněli, na palubce je velkej display, který ukazuje, stanice rádia, Track na CD, nastavení větráků (kam to fouká), že je namrzlo, apod., ale spotřebu a jiné údaje související s jízdou jsem tam nikde nenašel. :P:P;):papa

Odesláno
Napsán autorem Tazman

Tak to je škoda zrovna GTS bych si rád půjčil :(:D

Tak kolik jsi dotankoval a ujel Km?:papa

Ujel jsem 380 km a dotankoval 35 litrů, takže krásných 11 litránků/100km! Ale je fakt, že jsem jí dával opravdu strašnej kouř! :D;):papa Věřim, že kdybych jí netočil tolik do otáček a jezdil jako člověk, dostal bych jí mnohem, mnohem níž.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...