Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Mám dotaz - vlastně dva - existuje někde možnost přeložení menu palubního počitače do CZ? Resp. dělá to někdo levněji než za 7000 Kč bez DPH? tahle cena mi za \"zastrčení konektoru a přehrání systému\" přijde absolutně neadekvátní... :bacha

A dále - info co se týká map? jak často probíhá aktualizace, kde se dají koupit a kolik stojí? případně jaké mapy je možné používat???

Díky za info

Odesláno

aktualizácie sú dostupné každý rok, jedna SD karta s novými mapovými podkladmi stojí cca 250 EUR... Je to síce šialená čiastka, ale nevidím dôvod na kúpu aktualizácii každý rok, keďže cesty nepribúdajú v našich zemepisných šírkach závratnou rýchlosťou...

Čo sa týka češtiny/slovenčiny, od výrobcu sa týchto jazykov tak skoro nedočkáme. Keď som sa dozvedel finančnú čiastku, ktorú si dodávateľ navigácii pýta od PSA GROUP za každý pridaný jazyk, tak mi bolo jasné, že by sa to nevrátilo Parížu ani v priebehu 10 rokov... Proste česko-slovenský trh je príliš malý na to, aby vedel rozhýbať niektorými vecami...

Odesláno

Kolegovia peugeotaci a nerozmyslali ste o preklade ? Ja som si svoju RT4 sam prelozil ....neviem ci by to nepasovalo aj na Vas system....ak nie tak by sme to mohli skusit prelozit

Kde by som nasiel software alebo aktualizaciu pre vas VIP NAV system ?

• O 2 týdny později...
Odesláno

ale to je z výroby? Nie je to len prepálený softvér aplikovaný v konkrétnej koncesii?

Ak by to bolo priamo z výroby, mal by som obrovský tromf pre nášho importéra!!! Ani nová 208-čka vyrábaná u nás v Trnave nebude poznať češtinu/slovenčinu...

Odesláno

prosím ťa, vedel by si mi poslať k tomu nejaké oficiálne materiály (cenník, katalóg atď.), aby som mal v rukách pripravený argument?! Ja som také niečo hľadal, ale nenašiel som...

Odesláno

no, zisťoval som si pár vecí a vyzerá to tak, že tak ako sa čeština dostáva do nových Citroenov v ČR, by sa mohla čeština/slovenčina dostať aj do slovenských kúskov (Peugeot), ale chce to veľkú dávku trpezlivosti pri vyjednávaní podmienok dodávateľa \"neštandardného\" jazyka u importéra...

Odesláno
Kolegovia peugeotaci a nerozmyslali ste o preklade ? Ja som si svoju RT4 sam prelozil ....neviem ci by to nepasovalo aj na Vas system....ak nie tak by sme to mohli skusit prelozit

Kde by som nasiel software alebo aktualizaciu pre vas VIP NAV system ?

Doufám, že už makáš na překladu Rnegu?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...